#selamgençlik ☕☕ #Aşkİlişkileri #Size iyi geceler demeden uyumayan biri aniden neden sizi yok saymaya başlayabilir, sorun sizce kimde olmalı? #tubasueda 🍀🗝️🖤
Çok iyi anlaştığınız birisi sizinle aniden arasına mesafeler koysa sorunu kendinizde mi başka bir şeyde mi ararsınız?
Hiçbir şey de anlamam, ne yaparsa yapsın derim umursamam burada öyle bir şey yaşamıştım normal cevap yazıyorum bana diyor ki "niye öyle yazıyorsun" e daha ne yazayım en azından etkileşim alıyorsun benim sayemde de
Sonra profilden instagram profilime girmiş fotoğrafı mı beğendi sordum ki niye engelledin "bilmiyorum sinirliydim o an herhalde" dedi bir de "takip edeyim mi" diye sordum "Sevgilim var yakınları takip ediyorum" dedi takip edilen 100 civarı takipçi sayısı 3 😂😂
Benim hatam olmadığı sürece sorunu onda arardım.. nedenini sorardım eğer söylemiyorsa da uğraşmazdım sanırım çünkü konuşmak istemiyorsa kendisi bilir derdim. benim hatam olsa zaten bunu fark ederdim 🌿
Bana iyi geceler demeden uyumayan biriyle gerçekten samimiyimdir. Beni aniden yok saymaya başlayamaz. Çok şükür hırçınca da olsa sakin sakin de olsa konuşarak hallediyoruz :))
Bunu yıllar önce yaşadım sordum bir şey demedi öyle sohbet bitti gitti. Kendimi sorguladım onu sorguladım işi netleştiremedim öyle kaldı gitti, ne olursa olsun sebep söylenmeli net olunmalı.
Bu o kişi ile aramda olan şeylere bağlı değişir. Eğer hatalı taraf benden zaten hatamı kabul ederim. O kişi ile konuşurum ama karşı taraftan kaynaklıysa önemsemem.
Aramızda güzel bir bağ varsa kestirip atmadan önce nedenini mutlaka sorarım. Benimle ilgili bir problem değilde keyfî bir durumsa zaten keserim iletişimi.
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Çok iyi anlaştığınız birisi sizinle aniden arasına mesafeler koysa sorunu kendinizde mi başka bir şeyde mi ararsınız?