Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
Karşımda ki kişi bana yalan söylüyorsa yatıkları birbirinden tutarsızsa bana değer vermiyorsa ya da benim ona güvendiğim gibi bana güvenmiyorsa mesafe koyarım tabi ki de baktım devam ediyor o zaman da hayatımdan silerim ben o kişiyi uğraşamam hiç bir şekilde çünkü... istemem de
Yalancı durumuma sokuyorsa, hatalı olduğu halde yüzsüzlük yapanlara ve gevşek gevşek konuşanlara, yüzsüzlükle arkadan iyi veya kötü dedikodu yaptığına rahmen kanıtlar var dediğim halde yok yapmadım söyleyen yalan söylüyot deyip pislik yapan pisliklere
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
11 ay
Mesafe ayarlaması çok inanırım... Yani aslında eğer varken her durumda bir mesafe ayarlaması kendiliğinden olur zaten yani bu olumlu anlamda da olabilir olumsuz anlamda da
Sözleri ve eylemleri birbiriyle tutarsız, laubali dengesiz hareketleri olan, empatiden uzak ve yalana başvuran, kendini bilmeyen insanlardan uzak dururum.
Birinin bana karşı samimiyetsiz olduğunu hissettiğimde ya da arkamdan iş çevirdiğini yakaladığımda kesinlikle bir mesafe koyarım. Ayrıca saygı sınırlarımı zorlayan, haddini aşan tavırlar da benim kırmızı çizgim. Daha önce de deneyimledim; insan bazen içgüdüleriyle hareket etmeli. Kendini değersiz hissettiğinde karşı tarafı yakınına almak büyük hata olur. Kendine güven, sınırlarını iyi çiz, yoksa karşındaki sürekli senin alanına girer. 👀💬