Türk kadınlarının bazıları der ya "parası olmayan erkeği annesi sever" diye, karakteri sağlam Türk erkeğinin değerini sadece Rus kadını mı bilir diye sormak istiyorum hepsine. 😄 Ülkemizde evlenen, kötü alışkanlığı olmayan erkeklerin pek çoğu kendisini evine adıyor ve karısının 5 bin liralık ruhunu alabilmek için saçlarını ağartıyor. Geçen Reels'da gördüm, adam karısına iPhone 13pro Max almış diye karısı suratını asıyor "ben 14pro Max istiyordum" diye nispet ediyordu. Bu tarz şeyleri çok görüyorum, duyuyorum. Evinin perdesinden tırnak makasına kadar takıntılı çok fazla kadın var ve bunu hiç biriniz inkar edemezsiniz kızlar. 😄

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hepsi inkar eder merak etme sorsan hucbiri bencil egoist tripli komplekfli paragoz acgoz tembel yalanci degillerdir kabul bile ettiremezsin genellemede yapmamak lazim fakat cogu bu karakterdedir azinlik olanda bizim hemcinsimiz olan karaktersizleri bulmuslardir hayatlarini mahvetmekle meskuldurler
Rus erkekleri içmekten kadının yüzüne bile bakmadığı için, bizim erkekler de kadın görünce golluma dönüştüğü için eh biraz Rus kadınları da türk erkeklerine yapışıyor
Hayir yanlis aslinda türk erkeği türk kadinin değerini ne zaman bilecek?
Bizde büyük çoğunluk maddiyatı daha önemli görüyor
Ruslarda Türkiye’yi kurtuluş
Rus kizlari da seni bekliyordu
Ben inkar ederim
Bilmez abuzittin Ruslar
Türk kadınları bilir
Evet