Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bu görünüm tipik Rus kadını görünümünden çok uzak. Tipik Rus kadını sarı veya kumral saçlı, renkli gözlü ve itici yüzlü, kısa boylu, zargana olur ve dümdüz yüzleri vardır. İnternette birsürü Rus gelin buldum alayı çirkin. Gerçekçi olalım güzellik çok da göreceli değil.
Yaa sallama, kıskançlığın kabarmış
Hayır, gerçekten sallamıyorum. Onları kıskanacak kadar çirkin değilim ve gördüğümü anlayamayacak kadar aptl değilim. Mesela Latin, İskandinav, Hollandalı kadınlar çok güzel. Bak, kıskanmıyorum, güzele güzel diyebiliyorum. Gördün mü? Annen mi nat*şa, o yüzden mi bu kadar alındın? 🤣 Hayatında hiç Rus kadını görmemiş kezboş sallıyor. Asıl sallayan sensin. Bir şey bilmiyorsun. Madem tipik Rus kadınının bu kadar güzel olduğundan eminsin, neden bu soruyu soruyorsun? Nat*şa anneni övsünler diye mi? Onları güzel bulacak kadar hastasın ama nasıl güzel buluyorsun anlamadım. Çünkü resimdeki gibi bir Rus kadını görmedin. Benim kıskançlığım kabarmadı ama senin sinirin kabarmış.
Bende bunun erkek haline salyamı akıtırım normal. Ama allahın esmer dağdan inme kekoları kara zenciler bunlara salya akıtınca komik oluyor :D sarısın ya da kumsallara lafım yok herkesin kendi kararı bunları sevip sevmemek. Bende kumral biri olarak sarışın erkek seviyorum
Site kuralları gereği buna cevap veremem, Anlayışın için teşekkürler 🧚🏽♀️
Cevap
7Cevap
Neden bu tarz şeylerde genellemeler yapılıyor anlamıyorum
Türk kadını gibi..
Yoook beee bu benden fazla yer 🤣🤣
Abartılı her haliyle.. İri memeli , renkli gözlü..
Arasında gidip gelmelik
Me*meler güzel ama sarışın sevmiyorum
Daha zayıfı
Hayır dhsh
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?