Sevgilinizin sizden önceki ilişkisini neden bitirdiğini merak eder misiniz?

Sevgilinizin sizden önceki ilişkisini neden bitirdiğini merak eder misiniz?
Açıkçası benden önceki ilişkisi neyden bittiğinden kaynaklı olarak düşünmem yani bunu çok fazla sorgulamam ama benim için kişinin karakteri yapısı önemlidir zaten bir insanın geçmiş ilişkilerinden nasıl bir kişilik olduğunu belli bir zaman sonra da çözebilirim yani ben geçmiş ilişkiler hakkında konuşacaksam evlendiğim kişinin geçmişindeki ilişkide yani benim evliliğimi etkileyecek ailemi etkileyecek bir durum olup olmadığı benim için önemlidir.
direkt sorarım.
geçmişine müdahale etme şansım var mı? yok.
o halde gizli saklı olmasının ya da kaçamak cevaplara esir edilmesinin de anlamı yok. bilmem gerektiği kadarıyla bilirim en azından başından neler geçmiş vs bunların muhasebesini yaparım. her insanın kendi içinde atlattığı veya atlatmaya çalıştığı bir süreç, bir psikoloji olabilir.
kimseye önyargıyla bakmamak lazım. o sebeple net olması ve herseyini gün yüzünde olması adına, tek seferde anlatılması makul. sürekli ısıtıp ısıtıp öne koymasına da gerek yok. bi kere anlatsın, o samimiyeti ve dürüstlüğü göstersin yeterli. anlatması da güzel bir niyet
Bu konular genelde ilişki başlamadan üstünkörü konuşulur. Sevgiliyken eski sevgili muhabbeti açmayı sevmem. İlişkiye başlarken eskiler çöpe atılır.
Her ilişkinin dinamiği farklı.. gerek yok sormaya
Cevap
17Cevap
Hayır ben merak etmem yani benden önceli ilişkisi neden biterse bitmiş olsun bunun bana hiç bir faydası olmaz.. sonuç olarak sevgilimin şu an olduğu kişiye aşığım yani kendisi zaten ilişki de istemediği şeyleri bana söyler..
Ederim. İhanet, şiddet ve yalan yüzünden bitmiş bir ilişkiyse bizim ilişkimiz de sıkıntıya girer.
hayır ilgilenmem
çünkü sonu gelmez o tarz konuların
Evet sorarım. Geçmiş, gelecek kadar önemlidir.
Umrumda olmaz, önüme bakarım benden sonrası önemli.
Ederimm ne olmuşta bitmiş. Ama sorar mıyım bilmiyorum.
Her şeyi sorup sonrasında tribin alasını atabilirim bunları göze almalı jsmsksnsk
Bunu soran kadını itin g*tüne sokarım haddine değil
merak ederim ya ama fazla irdelemem yani kısa ve öz bi şekilde anlatır olayı
Merak ederim tabii ama üzerinde durmam. Geçmiş gitmiş, umrum dışı olur.
Merak ederim ama çok detayına girmek istemem
Herhalde yani kurbanlık alırken bile ne yedi içti soruyoruz
konuşmayanın vardır şerefsizlikleri ışık hızında soğurum yaşandı
Hayır çünkü ihanet etmiş olsa da ettim demez, ama ihanete meyill ise belli eder kendini. İhanetin de affı yok işte
Sormam ama bilmek isterim..
Merak edebilirim ama benden öncesi onun özelidir , sormam
Benden önce ilişki yapmış biriyle sevgili olmadım olmam da
Etmem çünkü banane
Hayır ben yoluma bakarım
Ediyorum ya bi de kıskanırım
Nasıl bittiğiyle ilgilenmem. Eski eskide kalmıştır
Meraktan kudururum ve sormam
ederim önemli bir detay
Merak ederim. Aldattıysa mümkün değil olmam.
Evet ederim. Sorarım zaten.
Merak etmiyorum. Llaf açılıyorsa sorarım o kadar.
Merak etmem, kendi geçmişi benim değil
Merak ederim sorarım
ederim, konuşulmalı elbette
Bilmem gerekeni anlatır ben sormam
Hayır
etmem
gayet tabii
evet sorarımda
Ederim.
Merak ederimm
Ederim ondan sordum
Evet, konuşulmalı.