1 sene önce İnstagram'da takipleştik her şey benim onun hikayesine yanıt vermemle başladı çok güzel sohbet kurabildik konuştuğu tek kız bendim buna inanıyorum çünkü bana ben istemeden sohbet kutusunu attı ve tek kadın hocasıydı bununda açıklamasını yaptı daha öncesinde de hikayesine aşko kuşko kızlar değilde konuşması saran kızla olur tarzında gönderi paylaştı net bir şekilde bana göndermeydi ben belki yanlış anlamışımdır diye asla yorum yapmamıştım ilerleyen zamanlarda normal arkadaş kafasına girdim çünkü benden hoşlanıp hoşlanmadığını belirtmedi ben çocuktan deli gibi hoşlanıyordum en başından beri hep kendimi geri çektim olmaz sen yanlış anlamışsındır diye bir süre sonra işe başladı ziyaretine gittim belki mutlu olur diye saatlerce bekledim indi buluştuk reelde ilk tanışmamızdı molası azdı bende eve geç kalmıştım 10 dk filan konuştuk gayet normaldi kısa süre geçmeden yine buluşma kararı aldık aynı yerde buluşmadan kastım benim onu ziyaret etmem ben hazırlandım ettim yanına kadar indim geldim dedim bana yasak inemem dedi resmen beni kandırdı eyvallah çektim sinirimi belli ettirmedim malım çünkü o sene üniversiteye gidecekti karadenize gitcekti ben dedimki ne kadar kaybedebilirsin daha içinde kanser olacağına dışında konser olsun diyip açıldım ama arkadaş kalmak istemiyorum dedim reddederse defolup giderim anlamında bu arkadaşça bakıyorum kusura bakma dedi ben zaten bunu biliyordum sadece bir gün açılmadım diye pişman olmamaktı amacım ama arkadaş kalalım sana değer veriyorum dedi okey kalalım sorun yok dedim bana hep görüldü bile atmamaya başladı dedim istenmediğim yerde 1 dk bekleyecek kadar seviyesiz miyim ben biter arkadaşlıkta takipten çıktım çıkarttımda sonra bir ara yine istek attım buda hata bende diye çünkü ona yan gözle bakmamalıydım bu özür diledi bende hatalı olduğum için önemli değil olur böyle şeyler dedim zaten sevdiğim çocuk vardı o sıra duygularım gelip geçmişti sevmiyordum arkadaşça seviyordum samimi davrandı ama ben buna sevgili olayımı anlatınca ve benden hoşlanan çocuk vardı o çocuk yüzünden dershanede olay yaşadım diye çıkınca buna anlattım şöyle şöyle oldu bela beni bırakmıyor gibisinden bu yine görüldülere devam etti ben asla hoşlanır filan demedim arkadaşlarım ya lan hoşlandıysa niye öyle yaptın diyince ben ne benden hoşlanır nede sırf anlattım diye bana böyle yapar dedim arkadaşlığı direkt bitirdim pişman oldum tepki gösterdim diye özür diledim istek attım uzun süre sonra ne isteğimi kabul etti ne de engelledi
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Konuştuğu tek kız buymuş
Bir de eminmis tek olduğuna
Ya cehalet mi denir buna saflık mi enayilik mi bilmiyorum ki
sana his ettikleri duygu olabilir zira duygudan başkasını his edemez insan oğlu
Nefretten filan bahsettim
ağzına biber sürerim kullanma öyle kelimeler psikoloğun negatif etkilenebilir
Bence boşuna koşma peşinden seni isteseydi sana acikca söylerdi
Peşinden koşmuyorum da bir insan benden nefret ediyorsa ve benle muhattap olmak istemiyorsa bunu açık açık yüzüme vurmasını bekliyorum yapmadıkça ben sinir oluyorum garip bir huyum var
Bence o sana bile bile soğuk davranıyo seni kendine bağlayıp ve onun istediğini yaparsın umudunla
Nah yaparım jdjdkdkdkfkd fırıncı küreğini çarparım onun ağzına
Şimdiki kızlar sip sevdi ve nerdeyse erkeklerin her istediğini yapiyorlar ya para için ya da onlara kandiklari için
Parasınıda onuda ayrı zikerim
Valla ben çok gördüm öyle diyeni kızların %90 para için nerdeyse herseyi yapiyorlar internetten gördüm ve birkere canlı sayit oldum sade kızlar değil evli kadinlarda var aralarında
Sonlara dogru heycan yapmıssın
Yok ne heyecanı
Paragraf coz bırak askı
Aşk peşinde değilim duygudan kastım nefret mi ediyor anlamında ve aşk ilişkileri başlığı dışında soruma yakın başlık yoktu
Nıye nefrer etsın ıstememıs buyuk olasılıkla takıntı yaparsın dıye oyle dusunmus cekılmıs gerı bırak gtsın takma
Ben bıraktım zaten ki kendisini sevmiyorum hoşlanmıyorum arkadaşçada sevmiyorum ama bir insan hič bir zararım dokunmamasına rağmen bu kadar benden nefret etmesi beni üzer
Sen ne istiyosun tam olarak anlamadım
Bende anlamadım reis kendimi
Önce ne istediğine karar ver ki daha sağlıklı adımlar atarsın
Yattinmi
Ne alaka
Söylesene
Lan niye öyle sordun anlamadımki cevaplayayım manyak mısın
Anlaşıldı ( verildi)
Ellerini kopartır popon sokarım lan sesin sen kimsin ki bana öyle bir yakıştırma yapıyorsun
Çok uzun üşendim.
Hahahahhahaha
Zaten şunu komple okuyup yorum yapacak varsa direk engelle. Bu saatte üşenmeyip okuyan bide cevap yazan ruh hastası falandır
Istememis seni kasma
Kasıntı yapmıyorum yapsam böyle olmaz zaten
Takma kafana iste. Basta iyi gelmis sonra caymis bise degismis.
Nefret ettirdimde hiç bir şey yapmadım ona zararda vermedim asla kırıp incitmedimde sadece 1 kere hoşlandığımı söyledim açıldım diye nefret etmesi normal mi
Yok senle alakali bi durum oldugunu sanmiyorum