Cok saçma bi nedenden dolayı bitirdi?

O sabah birlikte kahvaltı yaptık ama çok fazla iletişim problemi yasadıgımız için ben sürekli bişeylerinden süpheleniyodum acıkcası. Artık herşeyini sineye çekmekten yorulmuştum. O kahvaltıdan sonra işe gitti. O sırada ben takip ettiği kızlardan birinden şüpheleniyordum ve ona bunu sordum dayanamayıp. Sonrasında bi süre tartıstıktan sonra daha fazla devam etmek istemediğini söyledi. Normalde benim onu bırakmam gerekirken o beni bıraktı. Sürekli rahatsız olduğum yanlıs davranıslarnı düzeltmesini söylerken o bunlar hep patlama olarak gördü. Gerekceside eski bi kız arkadasına varana kadar incelememmiş ve o bunlardan hoslanmıyomus. Ki ben defalarca bitirdim ve her seferinde dil döktü bitirmemem için O yüzden de bu kadar sasırdım. O gün hiç bişey demedim ama sonraki üç gün dayanamadım ve artık O kadar çok herşeyine sabretmelerimin karslıgının böyle olmasından dolayı ciddi ciddi patlamalar yaşadım ve hiç birine tek kelime cevap vermedi. Sonra 3-4 gün hiç bişey demedim. İki gün önce dayanamadım tekrar yazdım. Adama düzgünce diyorumki sen beni resmen insan yerine koymuyorsun insanlar bi sorun olduğunda konuşup bunu çözüyorlar ya da bitiriyolar sen bitirdim diyip kesip beni suclayıp görmezden gelemezsin dedim ve bana yine cevap yok neye uğradıgımı sasırdım. Bi insan neden böyle bi davranıs sergiler

Cok saçma bi nedenden dolayı bitirdi?