Güncellemeler
+1 yıl
Aklıma bir başkasıyla deneyip olumlu olursa dönmeyeceği olumsuz olursa döneceği geliyor?
Çünkü benim ona her türlü kabul edeceğimi biliyor
Yazmasını mı bekleyeyim yoksa ona ulaşıp ayrılayım mı bence bunca yaptığı şey benim ayrılmamı istemesi
Kendisi ayrılsa hakkımı helal etmem
O yüzden korkuyor :)))
Bitirip bitiremediğini bilmiyorum bile şaka gibi ya
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
bebegim tehlikeli beni seni sevmeyen bisiyle konusuyorsun farkinda misin? basina birsey gelebilir dikkatli ol
yazim hatasi olmus "bebegim tehlikeli biri seni sevmeyen birisiyle konusuyorsun farkinda misin basina birsey gelebilir olacakti duzeltemiyoruzda
Başıma bir şey gelebilir mi nasıl yani
yani soylediklerine gore ne ona izin veriyor ne buna ona kalsa disari gezmeye bile cikmayacaksin demeye calismis ve sana boyle yuregi ucuz kalitesi dusuk insanlardan bir hayir gelmez keko tarzi birsey bu
Yani evet öyle biri
Sevdiğim için geri dönsün istiyorum
Ben bizim için çok uğraştım böyle bitsin istemiyorum ama elimden bir şey gelmiyor
emin ol senin yokluguna bile ihanet etmeyecek adamlar sana layik en cokta bos bir teneke yuzunden uzuluyorsun uzulmene gozlerinden bir damla gozyasi akitmana degermi soylesene bana?
Bende onu istiyorum işte beni özlesin onun için ne kadar fedakarlık yaptığımı düşünsün ve geri dönsün
Ben ondan başkasını istemiyorum
Dünyada sadece o varmış gibi hissediyorum
guzelim sen onu istiyorsunda o seni istemiyorum sadece olay bundan ibaret zaten istemis, gercekten sevmis olsaydi seni heryerden engellemezdi sevdigi bir kiza kufurlu argolu konusmazdi sevdigi kizin yaninda sadik kalir ama yinede kufur etmezdi seni sevdigini dusunmuyorum soylediklerine gore oyle bir suphe geldi benim aklima baskasiyla konustuktan sonra onunla konustugun herseyi unutturacak belkide seni ondan daha cok mutlu edecek neden karamsar dusunuyorsun bu kadar
sevseydi sana her dakika vaktini ayirirdi, bir cumle dolusu iltifat ederdi kekodan hicbirseyi beklemiyorum zaten onlardan asla olmaz olursa sadik yuregi temiz erkeklerden adam olur ama oyle biride yokki
Gerçekleri yüzüme bir tokat gibi çarptın🥲aslında hepsinin farkındayım beni sevmediğini sadece ilgimi sevdiğini biliyorum ama sevdiğim için her şeyi görmezden geldim sırf o mutlu olsun diye sevmediğim istemediğim şeyleri yaptım
O kışın soğuğunda sesli konuşabilmek için saatlerce dışarıda kaldım içeriye gelip ellerimi ışıtana kadar ağrıdan gözyaşlarım sel olurdu
çok inandım çok saygı duyup çok sevdim ve en önemlisi çok sadık kaldım
Öyle bir adam vardı beni çok severdi asla kalbimi kırmazdı
Ama ben sırf sevdiğim insanla olmak için onu kendi ellerimle ittim
guzelim inanki seni uzmek gibi bir niyetim yok sadece yanlis yolda oldugunu belirtmek istedim umarım birgun herseyin farkinda olursun ileride cok uzuleceksin suanki gibi hayatina onune bakip mutlu olmak varken neden o gozyaslarini bos biri icin akitiyorsun benim dedigimi bir uygulasan seni cok mutlu eden olur belkide denemen icin bir sansin oldugunu dusunuyorum ben
sen cok olumsuz dusunuyorsun sen onu itmedin o seni itti ve bak ben soyle birseyi duydum Allah sana layik olmayan gordugu birini onu senden uzaklastirirmis)
Evet büyük ihtimalle öyle yapacağım ama şu an kimseyle konuşmayı düşünmüyorum travma olarak kaldı…bu kişi bu seferde dönmezse beni 3. kez terk etmiş olucak 🥲evet doğru okuyorsun 3. kez beni terk etti hem de saçma sapan bir nedenden dolayı
Ben onu sevdiğim için ve bazı şeylerin etkisinde kaldığım için kimseyle konuşmayacağım geri dönerse yapabileceğim bir şey yok ama dönmezse ben de yoluma tek başıma devam ederim
Yanlış okudun o adam farklı biriydi
Ben sırf şu narsist olan adamla olmak için beni gerçekten seven adamı ittim
Allah yanıma bırakmadı 🥲
Kendine azcık değer veriyorsan uzak dur
Onun yazmasını mı bekleyeyim