Saçma bir nedenden dolayı engelledi?

Normalde çok fazla açık giyinen birisi değilim ama makyajı orta derecede yaparım

Sevgilime dışarıya çıkacağımı söyledim o da giyimine dikkat et ve hiç makyaj yapma yoksa ne olacağını biliyorsun dedi

ne olur dedim engellerim dedi

Bende hep yaptığın şey dedim.. kapat lan telefonu diyip küfür etti ve birden suratıma kapatıp beni heryerden engelledi

Bugün 3. Gün hiçbir şekilde kendisine ulaşamıyorum

Seven insan nasıl ayrı kalır aklım almıyor

1 aydır aramız iyi değildi en son 1 hafta önce yine saçma sapan bir konu için tartışıp biz bir süre konuşmayalım diyip engelledi ben de ayrı kalırsak daha kötü olur diye ikna ettim…sadece instagram engelini kaldırırım dedi tamam dedim ve instagramdan konuşmaya devam ettik..1 hafta boyunca sadece oradan konuştuk sonra Whatsapp’a geçelim mi dedim hayır diyip üste çıkmaya çalıştı

Whatsapp’tan biriyle konuşuyor mu diye hiç düşünmedim belki de konuşuyordu

Dün fake hesap açıp ona istek attım kabul etti

Normalde hesabında 1 tane bile yabancı kız olmayan erkek birden yabancı kızlar eklemeye başlamış

İyi de biz henüz ayrılmadık bana ayrılalım demedi bu ne hız anlamıyorum

Hayır yani o ayrıldı da benim mi haberim yok

Yeni kızlar eklediyse beni silmiş mi demek oluyor kafam çok karıştı

Seven insan nasıl böyle bir şey yapar ki

Arkadaşlar bu çocuk biraz ayrı kalıp geri mi dönecek yoksa tamamen bitirmiş mi lütfen yardım edin kafayı yemek üzereyim

bu arada ilişkim 1 yıllık uzak mesafe ilişkisi

Güncellemeler
+1 yıl

Aklıma bir başkasıyla deneyip olumlu olursa dönmeyeceği olumsuz olursa döneceği geliyor?
Çünkü benim ona her türlü kabul edeceğimi biliyor

Yazmasını mı bekleyeyim yoksa ona ulaşıp ayrılayım mı bence bunca yaptığı şey benim ayrılmamı istemesi
Kendisi ayrılsa hakkımı helal etmem
O yüzden korkuyor :)))
Bitirip bitiremediğini bilmiyorum bile şaka gibi ya
Saçma bir nedenden dolayı engelledi?