Yorumları okudum da halkın derdine bak! İnsanlar, ayrılmak için bahane arıyor bu devirde. Neymiş de görüldü atmış. Allah Allah! Namus meselesi ya da insanlık suçu herhalde. Diyalog bittiyse, işi varsa boş bir adam değilse sana "GÖRÜLDÜ" atması muhtemeldir. Bir insan 7/24 saat senle mesajlaşıyorsa zaten işe yaramaz bir insandır ondan kimseye hayır gelmez.
Ya her şeyi bir tarafa bırak. Böyle ayrılma sebebi mi olur? İnsanlar kendini ne kadar önemser oldu yaaa. Tanrı falan değil abi kimse. Allah Allaaah! Sevgiliniz bile olsa eşiniz bile olsa insanlar size 7/24 kul köle olmak zorunda değil. Kimse kimseye el pençe divan durmak zorunda değil.
Sevmek/sevilmek ile tapınmak/tapınılmak arasındaki çizgiyi bir koruyun yani. Hiçbirimiz yeryüzünde bulunmaz Hint kumaşı değiliz. Ayrılırmış ayrıııl. Ayrıldığın erkek ya da kadın gider iki gün sonra başkasını bulur. Sizin ayaklarınıza mı kapanacak zannediyorsun. Sen o erkeği ya da kadını tercih ettiysen aynı adamı ya da kadını başkaları da tercih eder işte o kadar!
Hayatının akışına bağlı olarak değişebilir. Bazen oluyor ki telefonu açamıyorum. Ya da tam mesajı okuyorum yazıcam bir şeyler çıkıyor, okumamın yarım kaldığı da oluyor, hayat akışı önemli. Boştaysa ve sürekliyse artık niyetini sorgularım.
Ben neden görüldü attığını sorardım.. ne halk yedim de yine bana görüldü attı derim :D sdfsd bu yüzden de alttan alırdım. ayrılmam için beni tamamen görmezden gelmesi lazım.. ama nedensiz olmaz oda
Sevgilim bile bana görüldü atıyorsa ki ilk görüldü atmasında cıngar çıkartırım, ayrılık kapıda demektir. Müsait değilse müsait değilim diyebilir. Görüldü atıp bırakması canımı sıkar.
İlk seferinde bu hareketinden hoşlanmadığımı söylerim güzel bir dille fakat bunu sürekli yapıyorsa sorun teşkil eder çözüm olmazsa sonu ayrılık olur çünkü önem vermediğini düşünürüm.
İlk seferinde yapılan şeyi göz ardı edip onda kötü bir şey aramam. Ancak bu durum birden fazla oluyorsa konuşma gibi bir şey artık olmaz. Yazar ya da yazmaz benden karşılığında cevap gelmez