En basitinden instagram üzerinden reels falan atarken yarısına cevap veriyor yarısına vermiyor onun attıklarına yanıt veriyorum yine aynı şekilde birine cevap veriyor diğerini es geçiyor görüldü atıyor falan rahatsız olduğumu bile bile hemde önceden hiç böyle yapmazdı amacını anlayamıyorum artık
Güncellemeler
+1 yıl
Yaptığı şeyler değersiz hissettiriyor beni umursamıyormuş gibi
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
0
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sen direk onun atdığıni şeyleri cevapsız bırak ya da gülme emojesi tuşunu bas o kadar onada bişey atmayı durdur, sorarsada fazla bakmıyorum yoğunum işlerim var de
1
14 Yorumla
Soran
+1 yıl
Uzun süredir bişey atmıyorum çoğu reeslsına yanıtta vermedim farkında mı bilmiyorum ama bunun yüzünden kavga bile ettik aynı şeyi yapması her defasında kırıyor amacını anlayamıyorum çünkü
Umursamıyor o kadar yoksa dikkat eder, uzaklaş eğer bı çaba sarf ederse belki düzelir yok senin uzak durmanladq bitecek bişeyse zaten birlikte olub sinirini heba etmenin anlamı yok, boş ver seni güldüre bilen insanlar girsin hayatına
İlk bir sene iyiydi zaman zaman değerli hissettirdiği de oluyor bu konuda değersiz hissettiriyor bazen işinin yoğunluğundan dolayı arayamadığı zamanlar oluyor ee o zamanda kötü hissediyorum bazı sebepler bunlar anlayacağın
Benden sana tavsiye uzaklaş biraz ona özleme fırsatı ver, soğuk duş etkisi yap, ilgini başka şeylere yönelt, seni sevib isteyen insan peşinden ne olur olsun gelir, gelmezse eğer demekki doğru kişi değil
Sorun büyüdü işte ona güzel dille de anlattım yeri geldi bağırdım çağırdım da bile bile yapması beni kötü hissettiren.. ondan ziyade başka ele alınacak bir sorun yok gün içinde arayaıp sormayada başladı tekrardan nasıl bir yol izleyeceğini şaşırdım bazen diyorum acaba ben mi çok takılıyorum ama önemsenmediğimi hissettiğimde hiçbir şeyi görmüyor gözüm
İlişkinin gidişatını tam bilmeden detaylı bi yorum yapamam, sana önemli olman konusunda hakk veriyorum herzaman kendini seçersen hep mutlu olursun, kimseye olan sevgin için kendinden taviz verme
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sen direk onun atdığıni şeyleri cevapsız bırak ya da gülme emojesi tuşunu bas o kadar onada bişey atmayı durdur, sorarsada fazla bakmıyorum yoğunum işlerim var de
Uzun süredir bişey atmıyorum çoğu reeslsına yanıtta vermedim farkında mı bilmiyorum ama bunun yüzünden kavga bile ettik aynı şeyi yapması her defasında kırıyor amacını anlayamıyorum çünkü
Umursamıyor o kadar yoksa dikkat eder, uzaklaş eğer bı çaba sarf ederse belki düzelir yok senin uzak durmanladq bitecek bişeyse zaten birlikte olub sinirini heba etmenin anlamı yok, boş ver seni güldüre bilen insanlar girsin hayatına
Defalarca uzaklaştım çaba sarfediyor ama yine aynı
Düşüncelerine ihtiyacım var umarım geri dönüş sağlarsın
Çaba sarf etmiyor canım ediyorum diye seni manipüle ettiğini sağlıyor diye düşünüyorum
Yeterince sevmiyor mu değer mi vermiyor altında yatan sebep ne olabilir
Senin için bu güne kadar yaptığı en göze alınır fedakarlık neydi? veya değerli hissettirdiği an ne zaman oldu?
İlk bir sene iyiydi zaman zaman değerli hissettirdiği de oluyor bu konuda değersiz hissettiriyor bazen işinin yoğunluğundan dolayı arayamadığı zamanlar oluyor ee o zamanda kötü hissediyorum bazı sebepler bunlar anlayacağın
Benden sana tavsiye uzaklaş biraz ona özleme fırsatı ver, soğuk duş etkisi yap, ilgini başka şeylere yönelt, seni sevib isteyen insan peşinden ne olur olsun gelir, gelmezse eğer demekki doğru kişi değil
Fazlasıyla uzaklaştığım zamanlar oldu dediğim gibi hiçbir zaman gelmemezlik yapmadı aksine çözmeyede çalışıyor fakat durum yine aynı
Tek sorununuz reels konusumu peki?
Sorun büyüdü işte ona güzel dille de anlattım yeri geldi bağırdım çağırdım da bile bile yapması beni kötü hissettiren.. ondan ziyade başka ele alınacak bir sorun yok gün içinde arayaıp sormayada başladı tekrardan nasıl bir yol izleyeceğini şaşırdım bazen diyorum acaba ben mi çok takılıyorum ama önemsenmediğimi hissettiğimde hiçbir şeyi görmüyor gözüm
İlişkinin gidişatını tam bilmeden detaylı bi yorum yapamam, sana önemli olman konusunda hakk veriyorum herzaman kendini seçersen hep mutlu olursun, kimseye olan sevgin için kendinden taviz verme
Haklısın çok teşekkür ederim
Sal gitsin onu
Nasıl yapıcam
Yavaş yavaş
Fikirlere açığım yavaş yavaş nasıl yapacağım
Taktikte yapamıyorum ki içimden nasıl geliyorsa öyle davranırım
Bence arkadaş takılmaya çalış sonra uygun olan uzaklaşmaksa uzaklaşmaya başla yavaştan
Kız onu soruyorum arkadaş takılma derken nasıl olucak o iş
Konuş onunla biraz arkadaş takılalım de
mesaj atabilir miyim sana
Atabilrsim
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!