Doğum günü basit çok önemsemem.
Affetmem çok kırılırım.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Şimdi soruya kim ne taraftan bakıyor bilemem ama benim görüşüm, insanlık hali unutmuş olabilir ama yarın ama sonraki gün hatırladığında telafi edecek mi buna bakarım. En azından çalışıyorsa kusura bakma yoğundum seninle ilgilenemedim izin günümde birşeyler yapalım, dese bile bence mutlu olur insan. Basit şeyler için kırılmaya gerek yok ☺️
Açıkçası doğum günlerinde fazla önem vermiyorum ama birazcık da olsa hatırlamasını isterim unutabilir ilk seferlerde belki sıkıntı yapma Ama her sene aynı şeyi yapıyorsa ben de ona göre davranırım.
Teşekkür ederim
Unutabilir, insanlık hali. Ben özel günlere önem vermem. Karşı taraf da benim gibi düşünüyorsa zaten çok iyi bir ikili olmuşuz demektir. Aksini düşünüyorsa mecburen ona ayak uydurmak zorunda hissederim.
Doğumgünü unutulmaz, hele ki sevgiliyse özen göstermeli. Cidden bozulurum.
Teşekkür ederim 🙏
Cevap
18Cevap
Bir mesajla bile kutlamıyorsa bende onu unuturum
Ben tepki vermem zaten ben bile kutlamıyorum doğum günümü.. sevgilimin beni sevmesi yeterlidir.. doğum günlerine çok anlam yüklemem
Eskiden herhangi birine çok tepki gösterirdim bunun için, ama şimdi öyle biri var ki hayatımda unutsa da biliyorum ki telafi eder gönlümü alır @S1F1R-B1R
Unutsan nolur hayatım, senin canın sağ olsun doğumgünü nedir ki 🥰
Ben mi çok abartıyorum bilmiyorum ama arkadaşlarım dahi unutsa çok kırılırım belli de ederim. Özel günlere çok kıymet veren bir insanım ve karşı taraftında aynı şekilde yaklaşmasını isterim
Karşı tarafa beklenti içine girmemek. Doğum gününde birşeyler almak veya kutlamak gibi beklentim yok. Doğum günün kutlu olsun demesi yeterli o olmadı oda önemli değil 😉
Ben özel günleri çok önemserim her kadın gibi ama çok büyük bir beklentiye girmem, düşünmesi bile yeterli gelir.
Benim doğum günüm onu tanıdığım, onunla tanıştığımız gün... Ikimizde asla unutmayız bunu biliyorum ❤️❤️ @The_Muallime
02.01 ♾️
Başka hiç kimse hatırlamasın o hatırlasın. Yani bozulurum haliyle. Bişey yapmasına gerek yok bilmesi hatırlaması hoşuma gider.
Özel günler aklımda hiç kalmaz anlarım onu beraber kahkaha atarız, espri yaparım 😄
Olmuştu geçmişte baya kırılmıştım bu yıl unutmadı.
Ooo yene sanzlisin
Sorun degil ya biraz laf sokarim gecer gider 1 2 gune
Çok kırıcı cidden. Bana yapılsa fena küserim. Sonuçta doğum günü özel bir gün. İnsan kendisini özel hissettirecek bir şeyler yapılsın istiyor ister istemez.
Seven insan sevgilisinin her özel günü bilir unutursa tabiki kırılırım
Üzülsem bile nedenini araştırıp tatlıya bağlarım meseleyi🍀
Kırıldım sonuçta doğum günleri özel günlerdir özel bir günün unutulması da hoş olmaz
unutursa kırılırım ama büyük olay haline getirip küsmem, gönlümü almasını bilirse affederim sevdiceğimi
doğum gününü bilerek unutmuş gibi yapıp doğum günümdeki tepkisine baktım. doğum günümün olduğu gün yakın bir arkadaşıyla sinemaya gitti.
Önemsediğim bir konu değil
Büyütecek bir durum değil. Önemsemem o kadar.
Tepki vermem unutmuş sonuçta ne söyliye bilirim ki kırılırım ama belli etmem
Doğum günleri bana göre önemlidir. Kırıcı bir davranış olur.
Umarım öyle bir şey olmaz ya
Önemsemem diyemem ama affetmeyecek bir şey de yok.
Doğum günü de unutulmaz yani
Manitam bilir kutlanmasını sevmediğimi
Canı sağolsun derim.
Çöp olur benim için kendisi
Doğum günü basit çok önemsemem.
Ondan değerli değil ama canı sağ olsun 😃
Özel günler aklımda hiç kalmaz 😄
Affetmem çok kırılırım.
İnsanlar önemsemediği şeyleri unutur
yazıklar olsun derim 😒
Unutabilecek bir gün değil ki
Otomatik olarak biz gibi soğurum.