Elbette soğumanın pek çok nedeni olabilir ama en can alıcı noktası nedir sizin için?

Elbette soğumanın pek çok nedeni olabilir ama en can alıcı noktası nedir sizin için?

Ne yaparsa ve derse ondan soğurum öyle basit şeylerden dolayı soğuma bahane etmem. Benim değerlerime yaptıklarıma sınırlarım ile ilgili olumsuz şeyler yaparsa soğurum benim yanımda olduğunu hissetmem gerekiyor. Saygının azaldığını hissettiğim anda saygım biter
Acelecilik ve ısrar beni ışık hızıyla soğutur. Ben duygusal ilişkilerde ağırdan almayı, zamana bırakmayı severim. Çocuk değiliz artık, bir şeylerden emin olmadan bir yola çıkmak istemem. Bunun için de zaman gerek.
Rica ederim :)
Eğer benden başkalarıyla da flört yapıyorsa yani konuşuyorsa ben ışık hızında uzaklaşırım direk.. ya da bana karşı yalan söylediğini fark edersem ya da anlarsam.. ya da birden farklı biri gibi davranırsa ben uzak dururdum.. her şey gönlünüzce olsun..
Teşekkür ederim 🙏 :)
Rica ederim :)
Geç yazıp boş boş sebepler uydurması hele telefonu yeni elime aldım vaktim olmamış iş güçten Çanakkale cephesinde değilsen kimse kimseyi kandırmasın o telefon elden düşmez yeni nesilde bayrak düşer telefon düşmez inancı var çünkü
Cevap
13Cevap
Herkesle içli dışlı olursa ışık hızıyla soğurum..
Bencillik ve sanki hayatında kimse yokmuş gibi davranılması, bir şeylere adım atmak üzere başlamışken bundan bi'haber tavırlar ve aymazlık...
Birisiyle kavga ettiğini marifetmiş gibi anlatıyorsa
Cehaleti çok üst düzeyse ışık hızından bile hızlı soğurum
Başka bir karşı cinse daha ilgi gösterdiğini gördüğüm an tüm alakamı sıfıra çekerim
benle flörtleşirken bi başka kıza başka kızlarla konuşmuyorum derse soğurum
Birisine kin besleyip kötülük yapıyor ve bundan da zevk alıyorsa hemen soğurum.
Eski sevgili gündemi işgal ederse istemsizce gerek çekilirim.
Mesajlarıma görüldü atıp cevap vermezse hiç yazmazsa bu arada yaşandı tecrübe konuşuyor
ilgisiz davranırsa ilgisizliğe tahammülüm yok
İlk baştaki davranışları değişir ve farklı bir karektere bürünürse.
Birden değişen kişiliği bunun için önemli bir etken olabilir.
İlgisiz davranırsa, baştaki kendini yansıttığı gibi değilde değişim yaşarsa, kaba saba hareketler sergilerse, çok kıskançsa, saygısızsa, yalanını yakaladıysam ışık hızı yanımda yavaş kalır
İhanet ederse yani; aramızda olanları başkasına detaylı bir şekilde anlatırsa beni razşl ederse direkt soğurum
Küfürlü konuşması , üslupsuz olması, egoluu davranması
Karşı cinsle iletişimine kitlenirim açık ararım adeta ve bulursam iptal
18 muhabbetler tabiki.
Başkasına ilgi gösterirse anında soğurum ☠️
Kıyaslarsa yetersiz değersiz hisettirirse
başkasıyla konuşursa geç yazarsa
İnstagrama kız eklerse sürekli.
Eski ilişkilerinden bahsederse
Bana olan ilgisi zamanla azalıyorsa
Herseyden soğuyorum 🤧
Cinsellik konuşursa anında soğurum
Dengesiz, tutarsız davranışlar ve saygısızlık