Tüm şehirde playboy olarak (a*cı) çocuk bana ağlayarak sevgisini söyledi ve neden beni seçmedin diye ağladı?

Şimdi ben bu çocukla birkaç hafta konuşmuştum tamamen arkadaş olarak hiçbir yürümesine veya ihtimaline bile karşılık vermedim ki bir iki deneme dışında o da denemedi sonrasında. Sonra şehirde nasıl tanındığını vs duyunca kendime saygılı bir birey olarak iletişimi kestim ama o arada yazıyordu. Haftalar aylara düştü işte iki ayda bir konuşuyorduk o da kısa kesiyordum. Ama dediğine göre hayatında çok şey değişmişim? Bu sokak tiplemesi gibi bir şeydi tabi ki kibar biriydi ama okulu falan bırakmıştı kızlarla full adı vardı tarzı... Ben sürekli bu tavırlarına laf söylerdim mantık asilardim ve sonra fark ettim ki cidden dedigim şeyleri dinliyor gibiydi hani davranislarina hayata bakış açısına dökmüş gibiydi bilmiyorum ne kadari doğru guvenemiyorum rol bile olabilir kız (beni) dusurmek icin öyle bir tip... Neyse birkaç gün önce aradı konuştuk vs sevgili yapmadığını söyledi yazdan beridir yazın da iki kişiyle çıkmış yine buna da guvenemiyorum tabi... Sonra ben sevgili yaptığımı ama aramızın iyi olmadığını vs söyleyince ağlamaya başladı (buna da guvenemiyorum telefondaydik ama sesi öyle gibiydi bilmiyorum rol de olabilir) ağlayarak neden beni reddettin o zaman ben seni seviyorum ben sende takılı kaldimhayatimi tum bakis açımı sen degistin senin sayende buralara geldim bana gel vs dedi... Bilmiyorum ki guvenemiyorum böyle tiplere... Ben de onu reddetmedigimi söyledim hiç o şekil davrandigini anlamadigimi söyledim o da deli misin kimse sadece arkadaşı olarak gördüğü biri için dershanesjnin kapısında bekleyip onunla parkta oturup tarih çalışmaz dedi (bana yapmıştı) bilemiyorum yardım edin "SİZCE" ciddi midir duygularında yoksa değil midir?

Tüm şehirde playboy olarak (a*cı) çocuk bana ağlayarak sevgisini söyledi ve neden beni seçmedin diye ağladı?