Şimdi ben bu çocukla birkaç hafta konuşmuştum tamamen arkadaş olarak hiçbir yürümesine veya ihtimaline bile karşılık vermedim ki bir iki deneme dışında o da denemedi sonrasında. Sonra şehirde nasıl tanındığını vs duyunca kendime saygılı bir birey olarak iletişimi kestim ama o arada yazıyordu. Haftalar aylara düştü işte iki ayda bir konuşuyorduk o da kısa kesiyordum. Ama dediğine göre hayatında çok şey değişmişim? Bu sokak tiplemesi gibi bir şeydi tabi ki kibar biriydi ama okulu falan bırakmıştı kızlarla full adı vardı tarzı... Ben sürekli bu tavırlarına laf söylerdim mantık asilardim ve sonra fark ettim ki cidden dedigim şeyleri dinliyor gibiydi hani davranislarina hayata bakış açısına dökmüş gibiydi bilmiyorum ne kadari doğru guvenemiyorum rol bile olabilir kız (beni) dusurmek icin öyle bir tip... Neyse birkaç gün önce aradı konuştuk vs sevgili yapmadığını söyledi yazdan beridir yazın da iki kişiyle çıkmış yine buna da guvenemiyorum tabi... Sonra ben sevgili yaptığımı ama aramızın iyi olmadığını vs söyleyince ağlamaya başladı (buna da guvenemiyorum telefondaydik ama sesi öyle gibiydi bilmiyorum rol de olabilir) ağlayarak neden beni reddettin o zaman ben seni seviyorum ben sende takılı kaldimhayatimi tum bakis açımı sen degistin senin sayende buralara geldim bana gel vs dedi... Bilmiyorum ki guvenemiyorum böyle tiplere... Ben de onu reddetmedigimi söyledim hiç o şekil davrandigini anlamadigimi söyledim o da deli misin kimse sadece arkadaşı olarak gördüğü biri için dershanesjnin kapısında bekleyip onunla parkta oturup tarih çalışmaz dedi (bana yapmıştı) bilemiyorum yardım edin "SİZCE" ciddi midir duygularında yoksa değil midir?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
(a. mc) cocuk son kozunu oynamis helal acitasyon ve duygu somurusu
Ağlaması da yalan yani?
bence oyle
Dinleme, bunlar elde edene kadar söylenen boş laflar.
Ne bu yeni sezon dizisi mi atvnin :)
😅😅😅 güldüm cidden oyleymis gibi çünkü
Elde edene kadar devam eder bu sadece
Bence de elde edemediği için elde etmek istemiş olabilir 🤷🏻♀️
Knk bence seninde ondan farkın yok o sana o kadar şey hissettiğini söylerken sevgili yapmışsın bir de böyle tiplere güvenmiyorum diyosun ama sürekli de iletişim halinde olmuşsun açıkçası sende tipik flörtöz güvenilmeyen kız tipisin
? Çocuk bana hiçbir sey söylemedi ki benim zaten sevgilim vardı çocuk bunları ilk söylediğinde?
Eee niye ara ara konuşuyordun sevgilin varken?
İyi misin konuşmak dediğim öyle mi çocuk yazıyordu iki ayda bir nasılsın iyiyim sen nasılsın ne yaptın ne yapıyorsun tamamen arkadaşça konuştuk tek bir flortoz söz bile geçmedi
Sevgilin varken senden hoşlandığını bildiğin biriyle konuşman hata knk şimdi sevgilin var mı
Benden hoşlandığını bilmiyordum işte olay o neden kotuymusum gibi çevirmeye çalışıyorsun ve evet hala sevgilim var
İletişimini kes onunla ve sevgilininde haberi olsun bu çocuk ve olaydan
İletişimi kestim de sevgilime söylemeye gerek var mı ki boşuna endiseleniyor sonra aramız zaten açık daha da açılır
Hmm iletişimi kestiysen sorun yok
kanka a... cı ne oluyor
Ya playboy, çapkın gibi
ya bu terimler de iyicene saçmaladı yani :)
Seçme zaten haketmez seni
Peki kezbanus
A*cı adam iyidir
Seks yap
Ne 💀
Benle yap
Dostum 💀💀
Gel dostum