Güncellemeler
1 yıl
bu arada gelmeme sebebi sabah 9 da işe gidiyor ve o saatde uyuyor olmasiydi uyumasa gelirdi
kizlar kimsem olmadığı için soramadim ve ne yapicam bilmiyorum benim konuştuğum görüştüğüm hatta iliskiye girdiğim bi cocuk var cok seviyorum ama bi gun gece icmistik arkadasla ve ben bi anda aglamaya başladım ama deli gibi ağlıyorum ve sürekli çok özledim diyorum saat 3 civari o çocuğu aradim aglayarak ve cok ozledigimi söyledim sonrada assagiya inmesi ve 5 dakika gormek için yalvardim oysa umursamayip uykulu bi sesle yüzüme kapatti o günden sonra aradi ve açmadım şu an konusmuyoruz ama ben çok seviyorum sanki gel desem gelecek ama ben gururuma yediremiyorum sadece o gün için cok kirginim ona sizde arayip bulusayimmi çünkü dayanamiyorum çok özledim:(
(5 gün felan geçti uzerinden)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Gururlu ol kimseye yalvarsa bence
Buluşur isen devam eder buluşmaz isen biter, devam edip etmemeye karar ver
devam etmek istiyorum ama o halde yanıma gelmedi ya çok kirginim sadece
Kırgınlık geçmez ama istiyor iseniz herşeyi boş verip devam edin
ben istiyorum ama o u bilmiyorum o gunden sonra bi kere aradi acmadim bidahada ne yazdi nede aradi
Anlaşılan o da çok istekli değil sana karsi
:(
Uzuldim senin adina
Arkadaşlar ne yaparsanız yapın kendinizi bu hale düşürmeyin
Çocuk sevmiyo. Gelse bile kullanıp gidicek kafanda kurma gerçekleri gör. Bende senin gibiydim çok iyi anlıyorum o yüzden Ama aslında sende onu sevmiyosun sadece aranızda birşeyler oldu ve sen ona anlam yükledin bu kadar unut gitsin onu yoksa mahveder
O halde yanına gelmeyen sana destek olmayan kişiden bi cacık olmaz.
Ben yol bile giderim bana ihtiyaci varsa uykusuz ise gitmeyi goze bile alirim sevdigimin yaninda olmak için. Hayatindaki kisiyi iyi seç
allah şifanı versin bayan 🙏🙏🙏
Bu yaşta ne içkisi içiyorsun ki sen
iyi ki gelmedi çok özel şeyler olurdu
ben sadece 5 dakika gormek icin istemistim
boş ver uğraşma
Takıntılısın.
Yani?
S. iktir et gitsin
olmuyor işte:)
Olur olur
neden gelmedi
sabah 9 da işe gidiyor o saatde uyuyor o yüzden