Aşk İlişkileri 27 yaşında olsanız, 40 yaşında evlenmiş ve boşanmış biri ile bir şey düşünürmüydünuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 1 kızı var Güncellemeler+1 yıl Unutmam gerekiyor sanırım 27 yaşında olsanız, 40 yaşında evlenmiş ve boşanmış biri ile bir şey düşünürmüydünuz? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Ekmek_Kırıntısı Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Yolda görsem yolumu değiştiririm 1 0 Yorumla
skiPskiPaW Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Ben slk değilim olamaz 💀🐱🌈🔥👶🔥🫂🌏👶🚅🫂⛄🖕🔥👶🚞👶🤩💇🏋️🧗♀️🧘♀️🏋️💇🛌🧗♀️🤦🏻♀️💇⛹🏻♀️🧗♀️🧗♀️🛀🧘♀️🤺🚵🤺🧗♀️ 1 0 Yorumla
PePeCbCb Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 635 cevap paylaştı. 13 yaş bence fazla ve çocuğu olması da sıkıntı ben evlenmezdim 🎈 1 0 Yorumla
Murat975 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yasa pek önem vermem kafalar uyuşuyorsa en azindan bi sans verirdim 1 0 Yorumla
helene1 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Düşünmem. Eğer ben ilkbaharımı yaşıycaksam birinin ikincisi olmak istemem. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl kızı varsa boş ver boşanmış çocuklu adamların çocukları adamlar evlense bile baltaliyor miras bölünmesin diye yedirmezler yani 1 0 Yorumla
Zorzabaka Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Evlilik düşünme onun dışında sen bilirsin 1 0 Yorumla
Mrbbnbn Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 935 cevap paylaştı. Sen öncesinde evlilik yaşadın mi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kader bu işler ama insanın elinde biraz sende dulsan olur neden olmasin 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Yok hiç evlenmedim, gelecek ay 27 yaşında olcam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O sıkıntı ailen ne der mesela Yorumla Soran +1 yıl İstemez Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İşte o sıkıntı var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aileni karşına alacak güç var mı sende Yorumla
yanlızvesane Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Şeyse sadece düşünmüyolar yapıyolar 0 0 Yorumla
Retroskop1 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Düşünmem... 1 0 Yorumla
AltınGozluAdam Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 630 cevap paylaştı. dul musun? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hiç evlenmedim Yorumla AltınGozluAdam +1 yıl Hayatım o zaman zorun ne böyle biriyle uğraşıyorsun? Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı. Olmaz uymaz 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Yolda görsem yolumu değiştiririm
Ben slk değilim olamaz 💀🐱🌈🔥👶🔥🫂🌏👶🚅🫂⛄🖕🔥👶🚞👶🤩💇🏋️🧗♀️🧘♀️🏋️💇🛌🧗♀️🤦🏻♀️💇⛹🏻♀️🧗♀️🧗♀️🛀🧘♀️🤺🚵🤺🧗♀️
13 yaş bence fazla ve çocuğu olması da sıkıntı ben evlenmezdim 🎈
Yasa pek önem vermem kafalar uyuşuyorsa en azindan bi sans verirdim
Düşünmem. Eğer ben ilkbaharımı yaşıycaksam birinin ikincisi olmak istemem.
kızı varsa boş ver boşanmış çocuklu adamların çocukları adamlar evlense bile baltaliyor miras bölünmesin diye yedirmezler yani
kadın olsam asla düşünmezdim
Evlilik düşünme onun dışında sen bilirsin
Sen öncesinde evlilik yaşadın mi
Yok
Kader bu işler ama insanın elinde biraz sende dulsan olur neden olmasin
Yok hiç evlenmedim, gelecek ay 27 yaşında olcam
O sıkıntı ailen ne der mesela
İstemez
İşte o sıkıntı var
Aileni karşına alacak güç var mı sende
Hiç bulaşmazdım
Şeyse sadece düşünmüyolar yapıyolar
Düşünmem...
Hayır
Hayır
dul musun?
Hiç evlenmedim
Hayatım o zaman zorun ne böyle biriyle uğraşıyorsun?
Çocuğu varsa asla
Olmaz uymaz
Napmsyi dusunuyon