İstemediğimi söylememe rağmen yazıp duruyordu bende sevgilim var artık yazma falan dedim. Bıraktı yazmayı.
Geçen sene de birine yine bu şekilde buna benzer bir yalan söylemiştim 😂
İstemediğimi söylememe rağmen yazıp duruyordu bende sevgilim var artık yazma falan dedim. Bıraktı yazmayı.
Geçen sene de birine yine bu şekilde buna benzer bir yalan söylemiştim 😂
şansını fazla zorlarsan günün sonunda kıskançlık krizi geçirecek birine denk gelirsin, en iyisi bulduğundan bir gün rahatsız olabiliyorsan en iyisi kimseye bulaşmamak derim.. yazsın bana da bazı çalışanlar hergün yazıyor da yazıyor bir şeyler, görmüyorum bir gün toplu siliyorum bitti.
Onların amacı başka olduğu için kıskançlık krizi olmadı
beni kötü bilsin unutsun yoluna baksın diye akrabası olan bir kıza yazdım. hala aramaya devam ediyordu. bir gün fbmin yanında aradı. rica ettim böyle böyle sen konuşsana diye. o saatten sonra aramadı daha.
İyi yapmışsın. Fb olması da komikmiş 😂
ne yapalım o zaman öyle denk geldi işe yaradı da :D
Cevap
6Cevap
Yok ya ben direkt reddediyorum laftan anlamıyorsa engel falan tahammül seviyem düşük
Ama bunlar cidden öyle değildi. Fakeden yazmalar, wpden engellesem başka uygulamadan yazmalar falan yorucu
Evet. Buna benzer birini görmüştüm bana arkadaşı diye tanıtıp, benle flört edip arkadaşı ile sevgili olup, sonra onla ayrılıp. Benle olup, fake hesabıyla da eski çıktığını takip edip konuşmuştu 😇
Yalamn söylemek mi? Anasını bile ağlattım. Yinede bazo tipller cidden anlamıyor
Yalan söylemek yaşam biçimim.
Hayirr
Bir yerden tanıdık geldi hikaye
Önceki reddettigin kişiyi ne zaman etmistin
Geçen sene
Ben böyle bir şey yaşamıştım ama geçen yıl değildi
Sana da mı aynısı yapıldı
Ne zamandi
Evet ama gerçek mi yalan mı bilemiyorum pesinede düşmedim o saatten sonra
Baya oluyor sen değilsin😂
Ay bian ben sandım 😂
Geçen yıl değildi birde burdan falan değildi denk gelmez öyle imkansız
Geçen yıl dediğim Ocak falandi
Neden öyle dedin ilişki istemediğin için mi yoksa begenmedigin için mı
İstemiyodum çünkü kendimi kötü hissetmeme sebep oluyordu
Anladım seni bazen oluyor öyle böyle bir şey söylemekte mantıklı çoğu insan anlayışlı olmuyor genelde
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?