Aşk diye diye Leyla da olduk Kerem de bazen kendinden kaçma haliydi aşk, bazen de kaybolma hali, mecnun da haklıydı aslı da haliyle aşkı aşıktan ayırınca ne kalır geriye

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aşk diye diye Leyla da olduk Kerem de bazen kendinden kaçma haliydi aşk, bazen de kaybolma hali, mecnun da haklıydı aslı da haliyle aşkı aşıktan ayırınca ne kalır geriye

Evet aşk bağımlılıktır.
Bazı insanlar aşk'a aşıktır, bazı insanlar ise kendi içinde yarattığı ferhat ve şirinine. Kimi sevmeyi bilmez yıkıp kırmaktan anlar, kimi çok sever üzerine titrer.. kimi aşkını içinde yaşar, kimi deliye döner bulunduğu her mekanda ismini zikreder, bana göre en makbul olanı aşkını bir sır gibi içinde yaşamaktır, herkese anlatınca kuvvetli bir aşk meydana gelmiyor, sevdiğin kişi bilsin yeterli gösteriş yapmak aşka dahil değildir bence.
Aslında gerçek aşk nedir biliyor musun? kavuşamamaktır, sen çok sev olmazsa eğer adı aşk olur, şayet kavuşursan sevgi çerçevesinde kalır..
Ask bağımlılık olmazsa bir insan nasıl dokunamadığı veya konuşmadığı biri için acı çeker ki? Unuttum dediği an unuturdu ve yoluna bakardı, ama öyle değil işte, bazen çok uzakta olan birinin hayali bile damarlarını çatladırcasına sirayet ediyorsa bu bağımlılıktır.. daha doğrusu bu onun yoksunluğunu çektiğin anlamına gelir, örnekle açıklayacak olursam eğer tıpkı uyuşturucu bağımlılarının çok istekli olup aradığı malzemeye ulaşamayınca yoksunluğa düşmesi gibi..
Yoksa neden yani başında olmayan birinin düşüncesi bile kalbini acıtsın ki? Neden damarlarına sirayet etsin..! Çünkü onun yoksunluğunu çekiyorsun ve bu bir bağımlılıktır.
Bazılarına bu düşüncem çok saçma gelebilir ne alaka diyebilir ama fikrimce böyle.
Not: aşk benim için önce Allah sonra annem'dir. Kendimle alakası yok henüz o duyguyu tatmadım, sanırım duygusuzum : )
eee ne yapalım bizde gözlemlediğimiz kadarıyla dostlarımızdan biliyoruz aşkı.. tamam tamam film ve kitaplardan da biliyoruz : )
Sonu tebessüm ettirdi :)
Bir kadın, bir erkek, bir "öteki" çıkıp, bize varlığından haberdar olmadığımız, kuşku bile duymadığımız bir "ben"imizi aynasında gösterdiğinde, o "ben''e, kendimizdeki yeniye, hayret verici, şaşırtıcı olana aşık oluyoruz. Ve buna halk dilinde aşk doyoruz 😄
Al işte suç bende ne gerek vardı görüş yapmaya 😀
Tamam kabul EyvAllah aşkı anlatmak konusunda seninle yarışa giremem : ) aşk karşı tarafı benimsemektir, ve kendinden ayırt etmemektir diyip kaçıyorum bu kadar rezillik yeter : )
Bu teselli çayı dimi 😀
Ya bırak şimdi saçmaladın demiyor da ödül çayıymış : )
Bak harbiden söylüyorum ben çayı hak etmişim, çabuk doldur : )
Tavşan kanı kaçak çay denilince akan sular durur 😀 eline sağlık demliği bitirirsem karışmam ama : )
Bu arada buradan duyurulur: verdiğim örnek çok uc nokta olduğunu biliyorum, sakın yanlış anlaşılmasın madde bağımlısı değilim ve asla ağzımı sürmem😀 şimdi inanan falan çıkar beklerim yani bu siteden önlem almak lazım 😀
Benim için hiç fark etmez, demliklerin dibini görene kadar devam 😀
İyi o zaman sevindim ihtimal vermemene : ) ✌️
unuttum sanma : ) öğretmenler günün kutlu olsun, umarım mesleki hayatında tüm hayallerin bir bir gerçekleşir, çok başarılı harika bir serüvenin olmasını diliyorum,, senden öğrenilecek çok şey var : ) sadece öğrencilerin değil tüm çevren ve bizler dahil olmak üzere herkes çok şanslı ☺️ ucu sana dokunan herkesin hayatına muhakkak olumlu şeyler katacak kişiliğe sahipsin,, mesleğini icra eden herkes keşke senin kalitende olabilseydi : ) yazılacak daha çok şey var ama ne yazarsam yazıyım eksik kalacak : ) tüm içtenliğimle ve samimiyetimle söylüyorum ki öğretmenler günün kutlu olsun, nice başarılı mutlu böyle günlere inşallah... İyi dileklerimiz ve temennilerimiz seninle ve tüm öğretmenlerimizle ☺️📏✍️📖 🎊🎉
_Petunya_ 👩🏫
Yaaa 🥹 o kadar mutlu oldum kii o kadar duygulandım ki ne desem bilemedim 🥹 ben çok teşekkür ediyorum bu ince düşüncen için 😻 bide geçenin köründe yazmışsın 😌 ben sana öğretmen olduğumu söylemedim ki hiç 😌 çok teşekkür ederimm 😻 "iyi ki" işte bazen iyi ki cümlesi o kadar değerli ki benim için. Anladın ne demek istediğimi 😌 sevgi, saygı, empati duygularıyla mesleğimin hakkını vereririm inşallah. Bilgiyle donatırken gönülde vicdan yeşerten, aşılayan, çocuklarımızın kalbine ilim, irfan ve hikmetle dokunmak, iyiliğin öncüsü daha nice nesiller yetiştirmek çokça nasip olur inşallah 🌸Bu vesileyle tüm vefakâr öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum..🥰
Çok teşekkür ederim : ) Evet anladım... sende "iyi ki" ... anladın zaten : )
Sevindiysen ne mutlu bana çünkü fazlasıyla hak ediyorsun :) evet aslında güne girişte yazacaktım ama müsait olamadım, gece uygun bir zamanda yazıyım dedim : ) öğretmen olduğunu biliyorum çünkü 1 görüşüne denk gelmiştim ve zaten en ufak bile şaşırmamıştim ☺️ dediğim gibi başta ailen ve öğrencilerin olmak üzere ucu sana dokunabilen herkes çok şanslı...☺️ Tüm güzel dileklerim sen ve tüm mesleğini hakkıyla icra eden öğretmenlerle, tekrardan öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum 👩🏫 ☺️
Aşk tam olarak bağımlılık durumudur.. Beyninin belli bir bölümünü ele geçirir ve sürekli arka planda onu oynatır.. Sen ne kadar ona maruz kalırsan o kadar daha fazla istersin..
Maalesef aşka inanmıyorum çünkü günümüzde aşkı oyuncak yapıyorlar.. sürekli ayrılıp barışıyorlar ya da çıkar için seviyorlar..
ama gerçek aşk bağımlılık değil bağlılıktır...
aşk seni vurabilir de uzakta durabilir de samimi oluyor derken mesafe koyabilir de bu böyle 😀
https://www.youtube.com/embed/Dzvo6w28GWY😻🌸
💋😌
Cevap
12Cevap
Aşk bağımlılıktır tabii ki. Yapmam dediğin her şeyi yaptırır. Başka bir duygu yok ki insanı bu denli baştan çıkaran.
Kavuşunca bağımlılık oluyor,. ele geçiyorsun bir nevi,, ve sömürülüyorsun. Gerçek aşk kavuşamayınca var oluyor
Hiç bilmediğim konular.. Aşk iki çeşittir, biri ilahi diğeri beşeri. Benim bilgim bu kadar 🤭
Allah'ım Allah'ım yazıya gel 🥹 ben düştüm dostlar kaldırmayıın kız sen ne ara yazar oldun böylelii 🫐
🫂 bazen şu ekrandan çıkıp sarılasım geliyor
Koştum koştum geldiim 🫂🥹 Yaban mersini de ikram edeyim duygusal anlarda oluşuyoree 🫐
Bağımlılıksa hastalıktır o bağlılık başka bir şey çünkü
Bağımlılık yaa inanın hiç bulaşmaması gereken bir mesele.
Bağımlılık, obsesyon olduğunu düşünüyorum ben de bazenn
Bence değildir. Aşk sende olmayanı karşındakinde olduğunu varsayma illüzyonudur
Inanmiyorum okb cok berbat biseydir askla alakasi yoktur
İnsan aşık olduğu kişiye ister istemez bağımlı olabiliyor evet
Bence ask insanin hayatinda eksik bulduğu şeyleri ya da hisleri baskasinda gorebildigini zannetmektir başta her şey çok iyi gidebilir ama sonrasinda her şey mahvolur ve bi tarafta takıntı haline gelir
Mecnun gibi olduk yahu.
😂😂
Sever reis adam yaln sız dolansız dır harbi sever dir adam dır
Seni uzeni üzerim reis
Yengeye burdan selam olsun hahah
Tamam reis😊
evet bağımlı olma hale bir kalbe
Aşk hastalıktır...
Aşkı aşıktan ayırınca geriye hiç kalır. s
çok tatlı bi bağımlılıktır
Aşk yoktur
Aşk safsatadan ibarettir