Ilgini çekmek istiyor olabilir. Ki bence öyle. Bu şekilde davranıp senden adım bekliyor olabilir. O kızgın bakarken bile havalı bakıyormuş gibi de aklından geçebilir 😂😂
Iki gun once onlarin magazin karsina gectim o da rahatsiz olmasin diye ben gorus acisindan ciktim sonra benim gorus acima geldi girdi ve bana bakar yani uzun uzun bakiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Aslında bende bu sene kuzenime arkadaşına baktığım gibi sinirli bakacaktım ama millet olayı anlamasın diye bakmadım
Bakarsin yani ama hiç muhabbetim yok yani
Ben kuzenimi sevmiyorum oda sevmiyor aklı sıra tuzak kuruyor
Suratına tükürmem bile. Nefret ettiğim insan benim bakışımı hak etmez.
Anladim tesekkur ederim neden bakiyo o zaman ilgi duydugu icin mi
Ilgini çekmek istiyor olabilir. Ki bence öyle. Bu şekilde davranıp senden adım bekliyor olabilir. O kızgın bakarken bile havalı bakıyormuş gibi de aklından geçebilir 😂😂
Eğer bana bir şey demediyse durduk yere bakmam ilgilendiğim bir erkeğe uzun uzun bakarım ancak
Ben bu kızla ilgileniyorum isteğimi kabul etmedı ondan dolayı niye bakıyor bende anlamıyorum yani nefret mi ediyo hic birsey demedim sadece baktım
Neden nefret ettiğini düşünüyorsun ki aranızda bir tartışma mı geçti?
Hayir istegimi kabul etmedigim için
Muhabettimiz bile yok
Seni tanımıyorsa isteğini kabul etmemesi gayet normal ve nefret etmiyor bence sadece şu an seni merak ediyor bakışları da o yüzden
Iyi birsey mi bu
Bence iyi bir şey
Midem bulanir bakamam
Bu niye bakiyo ya o zaman korkmaya basladim ya da ben paroyonak oldum
Sen nerden cikardin ki nefret ettiginj
Istek attim kabul. etmedi iki gunduru duruyor öyle
Bende dedim ki ben bakinca rahatsiz olmustur nefretten bakiyordur diye
Istese siledebilirdi
Iste silmemesi daha kötü birdaha atmasin diyede silmemis olabilir
Alakası yok bence biz netiz ya sileriz ya kabuk ederiz bekletmesinin bir sebebi olabilir
Nasil bir sebep olabilir ki
Bilmiyorum ama orada bırakması normal değil aklında bir şey vardır onun zoru oynuyor belki sen ara ara takip et takipcileri artıyor mu diye falan
Iki gundur ayni hatta yaklasi 1 haftadir 1 takipci takibi birakti birde takip etti ama benden once oldu
Iki gun once onlarin magazin karsina gectim o da rahatsiz olmasin diye ben gorus acisindan ciktim sonra benim gorus acima geldi girdi ve bana bakar yani uzun uzun bakiyor
Hayırr
Peki neden bakiyo bu kiz bana istek attim. kabul etmedi bekletiyor isteği
Bakmam
Ya bu kiz bana kafayi yedirecek hem bakiyo hemde istegimi kabul etmiyor
Bakmam
Tesekkurler