Böyle bir şey mümkün mü ?
Mümkün ise insan nefret ettiğini neden özler ?
Mümkün ise insan nefret ettiğini neden özler ?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ona olan aşırı sevgini boşa çıkardığı için nefret edersin .. kıymetini bilmediği için , farkına varmadığı için .. yüreğinde yücelttiğin kişinin gerçekte aşkına hiç değmediği halde , bunu biliyo olmana rağmen onu sevmeye devam ettiğin için nefret edersin . yeri gelir kendinden .. yeri gelir ondan .. nefret aşkın metres'i bir bakıma .. aşkını doya doya yaşıyamadığın için , nefretinle uzun süreli bir birlikteliğe gittiği yere kadar devam edersin .. uff .. canımı sıktı bu soru ..
Duygularıma bu kadar tercüman olamazdın sanırım.
Mümkündür, Sezen Aksu şarkısıyla olaya girmek istiyorum :
"Seni hem sevdim hem senden nefret ettim." ne o unuttu ne ben unuttum ama aldatıyor kendini gelmiyor :D yanıyor içi eriyor içi eskisinden de beter. :D
sevdğn içn bizi özlettği icın seni yari yolda bıraktği için nefret etmiyomuyuz zaten.insan psikojisnde şu vardır en sevdğnden nefret edersin.çünkü bastırılmıs duygular vardır.duygularını bastırmak için ters psikoloji uygularsın bu bilinçaltının mükemmel uygulamasıdır.
seviyordum nefret etmiyordum ama kalbime laf anlatamıyorum :( aklıma söz geçiremiyorum özlüyorum çok hemde
Cevap
14Cevap
Arkadaşım bir kişi başka birini özlüyorsa değer veriyordur, seviyordur. Eğer ki ona karşı öfkeliyse nefret ettiğini düşünür fakat onu özlediğine göre seviyordur.
Ben sadece nefret ettigim insanı özlerim zaten cünkü nefret ettigim insanlar bir tek yakınımda değildir ;)
Nefret edebilmen için o kişiyi görmen gerekir..Görebilmen içinde özlem duyman gerekir..:)Aga öyle zamanlar var ki en nefret ettiklerin bile yakın arkadaştan daha öte gelir..
o nefret sevgiden kaynaklıysa evet özlenebilir.
ama aksi yönde nefret gerçekten nefretse özlenmez.
seviyorsun ama o seni senin onu sevdiğin kadar sevmiyor
buna bozuluyorsun aslında
İşte buna Lanetus İçimdekilus Sevgilus hastalığı deniyor :)
birinci cevap evet. ikinci cevap ya ezikliğinden ya da vefalı olmasından.
işte bu aşk oluyor galiba ne kadar kızıyorum yosmaya ama yine de bir mesaj atsa da dünyanın en mıtlı insanı olsam diyorum
aslında nefret etmeyip içten içten sevdiği için
onsuz kendini yanlız hissediyorsun muhtemelen
Nefret etmek de bir ihtiyac aslında
Alışkanlıklardır senin özlem diye kastettiğin şey
Nefret ettiğine inandırır sadece kendini.
Aşk yaşayan insanlarda olabilir...
Evet . nefret de bir duygudur.
boyle durumum olmadi
İnsan işte.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar