Neredeyse çoğu eski sevgilim beni aldattı. Bakıyorum da onları aldatan kimse olmadı. Bir de bana ikisi sorunu kendimde aramamı biri de yetersiz dedi. Yetememe sebebimse evlilik dışı cinsel ilişkiyi doğru bulmamış olmamam. Onun da şu an bir ilişkisi var. Üç aydır sevgililer. En son dün konuştuk. O da mecbur kaldık. Önemli idi. Bir olay vardı da konuştuk. Sohbet arasında şu anki ilişkisinin de konusu oldu ve mutlu olduğunu dedi. Ben, ilişkin nasıl gidiyor demedim. O sadece benimle konuşurken ilişkisine zarar gelir diye düşündü ve "Benim ciddi olduğum bir ilişkim var. İyi de gidiyor." dedi. Sorunu kendimde aramamı diyenin birisi evli. Karısının onu sevdiğine de eminim. Tabii beni vaktinde üzdüğü şeylerin bazısını karısı da ona yapmıştı sevgiliyken. Misal beni ayrıyken içip içip arıyordu. Karısı da sevgiliyken bol bol içiyordu ve kaza yapacakmış az kalsın. Bir kez içkili iken aralarında konuşurken babasına küfretmiş. Babası ile arası iyi değildi. Aslında o ilk bana dedi askerden dönünce evlilik düşünmüş olduğunu. Benden yüz bulamadı, ben başkasıyla sevgili olduktan bir süre sonra bununla sevgili oldu. Bir başka bana sorunu kendimde aramamı diyen kişi ise üç yıldır hala ara ara arıyor, yazıyor. Buraya da bir kez geldi. Bir daha gelecekti ama benden umudu hâlâ olduğu içindi. Ben de istemedim yine ve gelmedi.
Şimdi soruyorum. İlahi adalete aslında inanmıyor da değilim ama niye aldatan da aldatılmaz diye sorup düşünüyorum. Ben de bu gidişle birini aldatmayı düşünüyorum. Zaten ben sadık kaldığım için yetersiz de oldum sorunlu da oldum. Belki aldatırsam sıradakini mükemmel ve yeterli olurum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
bence sadece doğru kişiyi bekle ve asla insanların manipülasyonu ile hatayı kendinde arama
O yok bu yok niye aldatmasın ki seni
Ben niye aldatmayım o zaman sıradakini de ben aldatayım en iyisi
Sevgilimin ailesine varana kadar içip içip küfredeyim en iyisi. Malûm sorun bende ya. 😂😂
Nerden biliyosun aldatilmadigini?
Her şeyini duydum ve gördüm çünkü
Bana yetersiz diyen şu an ilişkimde mutluyum ve ciddiyim diyor mesela
Sorunu kendinde ara diyenin biri evli
Cinsel ilişki olmayınca da hiç çekilmiyor kadınlar
İkiniz de haklısınız yani
Siz de beklerken pek bir çekiliyorsunuz sanki. Sorumluluk almadan niye kendimi teslim edeyim? Sonunda "Sanki zorla mı yaptın? Yapmasaydın." demesi için mi?
S@l@k kızlara iyi alışıksın belii. Herkes, öyle kolay lokma değil.
Yani seninle cinsel ilişkiye girince ve ayrılırsanız, senin bunu çocuğun başına kakmak gibi bir planın var sanırım. Ayrıca kendini teslim etmek deyimin zihniyetinin ne kadar yoz olduğunu gösteriyor.
Yoz olmaktan onur duyarım. Bedenini bir hayat kadını gibi her sevgili olduğuma sunmaktan daha asilce yani. Beni hayvandan farksız yapan şey, irade. Ki s@l@k lafı yapmış olduğum kadınların konumuna kendimi düşürecek olsam senin gibi onları korurum. Gerçi seni de anlıyorum. Neticede ekmeğine yağ sürüyor. Kolay yoldan seks... 😃😃
Namus kavramın iki bacak arasında sınırlı sanırım. Bunun edebiyatını yapacaksan hiç sevgili olmaman gerekiyor. Cinsel ilişkiye girmesen bile öpülür, el ele tutuşulur bir şeyler yaşanır. İşte yozluk budur, erkeklerle gezip tozmayan ve bekaretini korumak isteyen kadına saygı duyulur ama 3 sevgilim oldu diyip namus edebiyatı yapana da gülünür ancak.
Evet, biraz da iki bacak arasında saklıdır. Sevgili yaparken izin almadığım için kusura bakma yaa. 😂😂Nasıl da saygıda kusur etmişim? 29 yaşında olmama rağmen hâlâ kimseyle öpüşmedim. Şimdi ben müsaadenle kendinden bilmene gülebilir miyim? İzin var mı? 😂😂
Ayrıca kimse elini tutunca hamile kalmıyor. Her el ele tutuşan da altına yatmıyor birilerinin. Abartı düzeyine hayran kaldım. Bir kitap çıkar bence. Hâyâl gücüne yazık olmasın.
Ve umarım ileride bir kızın olmaz ve senin gibi pek aydın geçinen birinin eline düşmez. 😂🤩
Kendini istediğin kadar kandır. Erkeklerin rahatsız olduğu konunun bu olduğunu mu düşünüyorsun. Ben kesinlikle daha önce sevgilisi olmuş bir kızla çıkmadım ve çıkmam da ve ne yaşadıkları umrumda değil.
Zira benim bildiğim aydınlar da okumuş, eli kitap tutan insanlar ama sen aydın olmayı belii ki yatağa girmek olarak algılayıp beni yoz yapmışsın. Bu daha komik ama açıkça sen bilirsin yani.😂😂
Sen niye sevgili yaptın? Niye o zaman ilişkiye girdin? Hadsiz misin? Daha kendine bakmaktan acizsin. Ayrıca ben, kendimi kandırıyorsam sen niye daha önce biri ile sevgili olmuş biri olmasına bile bu kadar takıyorsun, çekilişler ordusu? İyi ki ne yaşamış olmasına bakmadın. Bir de baksan demek ki daha nelere takacaksın? Neyse bir dediği diğerini tutmayan, kendine bakmaktan aciz birine daha fazla lafı uzatmaya gerek yok. 🖐️🖐️
Olay senin ve diğer köylü kızların her haltı yiyip sütten çıkmış ak kaşık gibi davranıp erkeklere karşı yüzsüzlük etmeniz. Yani diyorum ki üç sevgili yapmışsan ne yaşadığının bir önemi yok. Belli ki diğer sevgililerin de bunu farkında.
Dediğini okumadım. Kesin boş yapmışsındır. Bundan sonra dediğin şeyleri de okumak zahmetine girmeyeceğim. Zaten üstteki yorumlarda da gördüğüm üzere daha kendine bakamayan ama (Ben düzgün kız istiyorum, sevgilisi bile demene) yurdum erkeklerindensin. Bu devirde b. k bulursun hiç sevgilisi olmayan kızları. Bunu her yerde deme. Seni s@l@k yerine koyarlar. 😂😂Ki zaten hak da etmiyorsun. Azıcık ilahi adalet varsa Allah sana öyle birini vermez de, hadsiz şey. Ki şaş kaza verirse de kendi ayeti ile çelişir. (Nur Suresi, 3. ayet)
İlahi adalet yok. Şu an tam da istediğim gibi biri ile birlikteyim. Sen kendine ağla