Güncellemeler
+1 yıl
OLMAMİS DİYOSUNUZ AMA NASİL YAZACAGİMA DAİR FİKİR VERİN YAAAA
Güzel ve etkileyici bir mesaj yazmak istiyorum fikir verebilir misiniz? Klişe şeyler yazmak istemiyorum ama aklıma da gelmiyor
Öğretmenler günün kutlu olsun yakışıklı sevgilimm ♡ hayatta her anı birlikte yaşamak dileğiyle
Seni çok seviyorum iyi ki varsın😘
Bunu yazmayı düşünüyordum ama gene çok klişe Nasil düzeltebilirim yardımcı olur musunuz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
öğretmenler günü kutlamanın etkileyici mesajımı olur.. doğum günümü bu..🤷♂️
Evetttt etkileyiciligi olur sadece öğretmenler günün kutlu olsun demek hoş degill
ozaman öğretmenler günü ile birlikte önümüzdeki yıl için doğum gününüde kutla🤷♂️etkileyici vişii bulursun ozaman
Of ne alaka gerçekten o kadar boş yorumlar ki kuru kuru öğretmenler günün kutlu olsun demek istemiyorum güzel bir şeyler eklemek istiyorum diyorum laf sokuyosunuz boş bos
😅sinirli kız.. kime bir harf öğretirsen , kulun kölen olsun.. yaz.. etkili bak..
😂sinirlenirim ya ne yapayim Google'dan alınan işte sen bana aşkı sevgiyi öğrettin seyleri de çok boş geliyor hep klişe yaratıcı bir cümle bulamıyorum😂😂
bak. okadar derine dalıp fikirselde olsa teslimiyet göstermeeeee.. öğretmenlikten dem vur.. sen bana.. falan filan.. kişiselleştirme🤷♂️
Fikirsel de olsa teslimiyet gösterme derken 😂
Çocukların hayatına dokundugun gibi benim de hayatıma çiçekler açtırdın öğretmenler günün kutlu olsun sevgilimm nasıl?
yok onu öğrettin, bunu öğrettin falan filan 🤷♂️😊
Yazdığım nasıl olmuş
aa bak🤷♂️bu güzel olmuş.. abartmadan, kararında
Teşekkürler
sinirli kız.. mutluluklar dilerim😀
Ya dur bir şey daha sorabilir miyim 😂😂😂
Gizliliği açar mısın iki dk özelden soracağım çok detayciyim 🥹🥹
sorunu beğendim"dışgüç"
Bunu yazan tosun, okuyana...
Bence bu mesaj onu kesin çok etkiler
Birlikte paylaştığınız bir şiir, şarkı veya anıya atıf yap derim
Öğretmenler gününe has bi not olmamış bence
Nasıl olmalı sence yani olmamış diyosunuz ama fikir de vermiyosunuz
Ogretmenler gununu kutla sonrada bana aşkın varligini ogrettigin icin en iyi ogretmen falan de ne biliyim ben sayisalciyim kafam basmiyo edebi seylere
Yok be o ne öyle
Ne olmamış mi