Doğru kişiyi bulduğunuza veya bulacağınıza inanıyor musunuz?

Doğru kişiyi bulduğunuza veya bulacağınıza inanıyor musunuz?
Artık inanmıyorum hayır, her gece bunun için ağlıyorum herkesin oluyor neden beni seven biri olmuyor veya sevdiğim olunca beni reddediyor sebebi zaten belli ♿ bu haldeyim diye, evet bu haldeyim ama felç değilim çok şükür asosyal biri de değilim dışarı çıkarım insanlara yol gösteririm yardımcı olur konuşurum sohbet ederim hobilerim var spor yaparım sağlığıma dikkat ederim sadece param yok aylık gelirim maaşım yok 🙁
Doğru kişi diye bir şey yoktur. Karşımızdaki insanın bizim yansımamız olduğunu düşünüyorum. Her ne kadar uyumsuz olduğumuzu düşünsekte yine kendimiz gibi birini buluyoruz. Biz ne kadar doğruyuz ki doğru kişiyi bulabilelim?
bilemiyorum, belki bir yerler de saklanıyordur sjsj
Arıyor musun ki saklanacağı yerde bulasın jdj
belki evet belki hayır 😅😅😅
Umarım birbirinizi bulursunuz diyere iyi dileklerimi gönderiyorum o halde :D
😂
teşekkür ederim bende 😄
Yoo hdjd
Çabuk kabul ettin dikkat edersen djdj
Cevap
6Cevap
O beni bulsun :D ben bulamıyorum gözlerim seçemiyor jdjd
Bu yaşta da bunamazsın ya dfdf
Yaşlıyım bunadım ve kör oldum :D ayrıca bunamakla ne alaka gözlerim iyi görmüyor dfjdk
Doğru kişiyi bulmak yerine doğru kişi olmaya çalışıyorum...
Hayır benim inancım yok aşka.. çünkü doğru kişi yok benim için.. ama bir gün de belki bulabilirim. hayat ne getirirse
Doğru kişi aranarak bulunmaz o yüzden aramıyorum ve bulup bulamayacağımızı da zaman gösterecek.
Ben cidden inanıyorum ama bence bu yaşım geç olduğunda olacak yani 30lu 40lı yaşlarda anca bulurum gibi
Bilmem inanıyorum ya da inanmıyorum demek zor olur zamana bıraktım kısmetimizde varsa birileri olacaktır yoksa olmayacaktır.
açıkçası pek yok çünkü benim babam bana değer vermemiş ilgi göstermemiş bir başkasının seveceğini düşünmüyorum
Ben ömrümü anneme adaycam.. doğru kişi bu zamanda zor çok zor bulunur.
İnanmıştım.. inanmıyorum..
Evet inanıyorum
Buldum da olmadı.
Bilmem çok nötrüm. 😄
Hakkımızda ne hayırlıysa o olsun
Kısmet.
Umarım bulurum.
İnanıyorum 😌
Ben inanıyorum..
Belki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?