Aşk İlişkileri En sevdiğiniz, ilişki konusunda deneyim? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ne yapılmasından hoşlanırsınız? Güncellemeler+1 yıl Uyuya kalmışım.. :) En sevdiğiniz, ilişki konusunda deneyim? Cevapla İlişki Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Saygı saygı saygı 1 72 Yorumla Soran +1 yıl Saygı bu kadar önemli.. :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Hoşlanma için bu kadar heyecanlandıran bir faktör yani.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Devam ettirmek için diyelim Yorumla Soran +1 yıl Ok, 25 yaş altında biri için ilginç bir yorum.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Soran +1 yıl Sosyo ekonomik durumun ne seviyede... seni anlamak icin sordum.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Üniversite okuyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Extra galerimiz var ordan babama yardım ediyorum Yorumla Soran +1 yıl 22 altı, çok tecrübesiz gibisin... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlamadım Yorumla Soran +1 yıl Ok o kadar detaya gerek yoktu:)... Güzel sevindim.. Yorumla Soran +1 yıl Yani erkek arkadaşın var mı ki senin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Detay iyidir beni daha iyi tanı diye anlattım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok gereksiz buluyorum Yorumla Soran +1 yıl :)) peki... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki Yorumla Soran +1 yıl Ilginç erkeklere güven miyor musun ilgi mi duymuyorsun... yoksa olgun insanlarla mi ilgileniyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır şu an yaşım genç ve gelişim için en güzel dönemler bu dönemlerimi biri uğruna harcamak gerksiz Yorumla Soran +1 yıl Haklisin👍 peki hiç mi ilişkin olmadi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oldu Yorumla Soran +1 yıl Ok kısa anladigim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 1 yıl sürdü Yorumla Soran +1 yıl Ordan mi aldigin ders... birine harcamak gereksiz;) Yorumla Soran +1 yıl Ne okuyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Radyo televizyon okuyorum Yorumla Soran +1 yıl Güzel oyuncu mu olacaksın yoksa spiker mi:) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kamera arkası benimki ya Yorumla Soran +1 yıl Yaptın mı staj vs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır dahbdeğil Yorumla Soran +1 yıl burada çok takılıyor musun? Arkadaş vs yok mu çok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Arada girerim ben Yorumla Soran +1 yıl Ben de... anonymous konuşmak iyi oluyor.. ha 46 yım bu arada sonra rahatsız olma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Estağfurullah olmam Yorumla Soran +1 yıl ☺️🤭 Yorumla Soran +1 yıl Okul yok mu yarın? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır Yorumla Soran +1 yıl Galeri olayı nedir, napıyorsun orada.. araba mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Galeri de arabamı yapılıyor Yorumla Soran +1 yıl Ne biliyim sanat galerisi mi yoksa araba mı...:) Yorumla Soran +1 yıl Satis mi denek istedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Araba galerisi bende satış danışmanı gibi biröşeysşm Yorumla Soran +1 yıl Ağzın laf yapıyor yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben sadece bilgi veririm araba hakkında ama genelde babam yapar Yorumla Soran +1 yıl Bana ne model satacaksın bugün.. ;) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bütcen ne Yorumla Soran +1 yıl 2 ye kadar çıkalım.. ;) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 2 milyon Yorumla Soran +1 yıl Pro gibi konuştun... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Konfor mu istersiniz sport mu Yorumla Soran +1 yıl Yes... Yorumla Soran +1 yıl Sen ne seversin.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben konfor severim Yorumla Soran +1 yıl Konfor olsun.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben sana Mercedes E200 satayım Yorumla Soran +1 yıl Hmmm kro di mi biraz:) binecek misin benle Yorumla Soran +1 yıl Ne renk var danışman hanim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şu an elimde olmaya bilir ama buluruz Yorumla Soran +1 yıl :)) müthiş test drive yapabilir miyiz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben ilgilenmiyorum onunla Yorumla Soran +1 yıl Babanı kızdirmayalim tabi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Babam kızmaz Yorumla Soran +1 yıl Açık görüşlü? Yorumla Soran +1 yıl E beni re gezdirmeyeceksen🤦♂️☺️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen tek gez Yorumla Soran +1 yıl Beni eklesene hesap Yorumla Soran +1 yıl buff006 Yorumla Soran +1 yıl Tek çocuk musun Yorumla Soran +1 yıl Alındın galiba;) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır alınmadım Yorumla Soran +1 yıl Geç mi yatarsin Yorumla Soran +1 yıl burada hesabını bilen var mi Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Saygı saygı saygı
Saygı bu kadar önemli.. :)
Evet
Hoşlanma için bu kadar heyecanlandıran bir faktör yani..
Devam ettirmek için diyelim
Ok, 25 yaş altında biri için ilginç bir yorum..
Teşekkür ederim
Sosyo ekonomik durumun ne seviyede... seni anlamak icin sordum..
Üniversite okuyorum
Extra galerimiz var ordan babama yardım ediyorum
22 altı, çok tecrübesiz gibisin...
Anlamadım
Ok o kadar detaya gerek yoktu:)... Güzel sevindim..
Yani erkek arkadaşın var mı ki senin
Detay iyidir beni daha iyi tanı diye anlattım
Yok gereksiz buluyorum
:)) peki...
Peki
Ilginç erkeklere güven miyor musun ilgi mi duymuyorsun... yoksa olgun insanlarla mi ilgileniyorsun
Hayır şu an yaşım genç ve gelişim için en güzel dönemler bu dönemlerimi biri uğruna harcamak gerksiz
Haklisin👍 peki hiç mi ilişkin olmadi
Oldu
Ok kısa anladigim
1 yıl sürdü
Ordan mi aldigin ders... birine harcamak gereksiz;)
Ne okuyorsun
Radyo televizyon okuyorum
Güzel oyuncu mu olacaksın yoksa spiker mi:)
Kamera arkası benimki ya
Yaptın mı staj vs
Hayır dahbdeğil
burada çok takılıyor musun? Arkadaş vs yok mu çok
Arada girerim ben
Ben de... anonymous konuşmak iyi oluyor.. ha 46 yım bu arada sonra rahatsız olma
Estağfurullah olmam
☺️🤭
Okul yok mu yarın?
Hayır
Galeri olayı nedir, napıyorsun orada.. araba mi
Galeri de arabamı yapılıyor
Ne biliyim sanat galerisi mi yoksa araba mı...:)
Satis mi denek istedim
Araba galerisi bende satış danışmanı gibi biröşeysşm
Ağzın laf yapıyor yani
Ben sadece bilgi veririm araba hakkında ama genelde babam yapar
Bana ne model satacaksın bugün.. ;)
Bütcen ne
2 ye kadar çıkalım.. ;)
2 milyon
Pro gibi konuştun...
Konfor mu istersiniz sport mu
Yes...
Sen ne seversin..