Sevgilim benim hakkımda ortak bir kadın iş arkadaşımıza dedikodumu yapmış, tesadüfen telefonuna bakınca gördüm. Bu durum karşısında ne yapayım?

Ablasını kıskanıyormuşum parasını harcıyormuşum kıskanmışım ailesi benden nefret ediyormuş. Parasını benden saklamak için ablasına veriyormuş. Bana artık arzusu ilgisi kalmamış.. Bu arada benim bunlardan haberim yoktu ve benim gördüğüm zamana kadar seni seviyorm aşkım bebeğim gibi sevgi gösterileri devam etti. Bu olayı bir kavganızdan sonra o arkadaşa anlatmış ve anlattıklarının hepsi yalan! O kadınla ayrıca bir iş projesi var. Neden bunu yaptın dedim öyle olması gerekiyordu dedi. Ben de kovdum onu. Bu nasıl bir kafa nasıl adilik? Bir de fotolarımızı silmiş. Ben zaten affetmeyeceğim onu ama hazmedemiyorum.. bu arada kadından ona bir şey yok bundan eminim. Bu yazdıkların mesaj olarak yazmış kadında normal cevaplar vermiş. Ben bu durum karşında ne yapayım?

Güncellemeler
+1 yıl
Yani içim öfke dolu.. ki biz aynı eve çıkacaktık ortak bir sürü plan yaptık.. bir yandan ortalığı karıştırmak istiyorum bit yandan da tamamen sessizliğe gömülmek istiyorum
Sevgilim benim hakkımda ortak bir kadın iş arkadaşımıza dedikodumu yapmış, tesadüfen telefonuna bakınca gördüm. Bu durum karşısında ne yapayım?