Sevgilinizin geçmişi sizi ilgilendir mi, yoksa sadece geleceğe mi odaklanırsınız?

Sevgilinizin geçmişi sizi ilgilendir mi, yoksa sadece geleceğe mi odaklanırsınız?

Her iki tarafın da geçmişini anlamak ve kabul etmek ilişkinin sağlıklı bir şekilde ilerlemesine yardımcı olabilir. Bununla birlikte, sevgilimin geçmişiyle ilgili endişelerim olursa, bunları onunla açıkça paylaşmak ve birlikte bu konuları konuşmanız önemlidir. Geçmiş deneyimlerimiz ve değerlerimizi paylaşarak geleceğe daha güvenle bakabiliriz. Ancak şu bir gerçektir ki her konuda geçmişi önemli değil diyemezsiniz bazen evlendiğiniz kişinin geçmişi evliliğinizi etkileyebilir üstelik bir insanla evlendiğiniz zaman onun ailesiyle de evleniyorsunuz ve onun ailesi sizin ailenizin içine giriyor. O yüzden her konuda da önemi yok diyemem buradan bir soru okudum adam evleniyor evlendiği eşi hamile, o yüzden geçmiş geleceğe yön verir, benim için önemlidir.
Geçmişte nasıl biri olduğunu öğrenmem gerektiği için önemli.. Sonuçta hayatımıza birini alacağız. Durduk yere saatli bomba almak da istemem.
Teşekkürler :)
Rica ederim :)
Burdan kasıt geçmiş ilişkileri, geçmişte birileriyle yaşamış olduğu şeyler. Sen yaşamadın mı birileriyle bir şeyler? Yaşamadıysan ve karşındaki de öyle bi insan olsun istiyorsan evet ilgilendirebilir. Ama sen de yaşadıysan neden ilgilendirsin? İleriye bakmak gerekir
Yüz kızartıcı bir hatası olmadığı sürece benden öncesi beni ilgilendirmez.
Sonrasına bakarım ben, önemli olan o.
Cevap
7Cevap
Hayır sevgilimin geçmişi beni ilgilendirmez.. çünkü ben sevdiğim kadını olduğu gibi kabul ederim.. benden önce ben olmadığıma göre yargılamaya da hakkım yok kaldı ki geçmişte herkes hata yapar.. önemli olan şu an olduğu kişi ve anlaşabiliyor muyuz.. ilişkimiz güzel gidiyor mu? bu gibi soruları sorarım kendime.. her şey gönlünüzce olsun
Geçmiş her daim önemlidir.. kaç ilişkisi olmuş kimle ne yaşamış tabiki bunlar değil kastettiğim… ne bilelim önceki ilişkilerinde aldatıp aldatmadığını , eski sevgilisinin acısından dolayı sırf unutmak için birlikte olup olmayacağını ya da yarabandı görevi görüp görmeyeceğimizi… bunlar önemli… adamın tüm karaktersizliği gözler önüne serilir…
Geçmişinde kötü bir şey yoksa (aldatma, şiddet, cinayet ve tecavüz gibi) geleceğe odaklanırım.
Bazı konularda elbette beni ilgilendirir.
Dolandırıcı, katil bilimum farklı sabıkası geçmişte kalmış diye düşünecek halim yok sonuçta.
Geçmişi kim olduğu konusunda ciddi bilgi verir Bence önemlidir.
Başkasına aşkım demesini kaldıramam ben bakir erkek isterim
Eğer geçmişi kötü değilse umrumda değil ama geçmişi geleceğini de etkiliyorsa ilgilendirir.
Tabiki ilgilendirir geçmiş geleceğin aynasıdır bi öğrenmekte fayda var.
Geçmişi ilgilendirmez ama kaç sevgilisi olduğu çok ilgilendirir.
Tabikide gelecek geçmişi onu ilgilendirir beni değil
Kalabalık bir geçmişi varsa gelecek kurmam. Takılır geçerim. Az ve öz ise duruma göre ciddiyet düşünebilirim.
benden öncesi beni ilgilendirmez
Tabi ki de ilgilendirir
Geçmiş önemli benim için
Çok önemlidir.
ilgilendirir kesinlikle
Kötü şeyler yoksa çok takılmam
Geçmiş önemli
İlgilendiriyor
gecmis gecmiste kalmıstır bizi izlgilendirmez
ilgilendirmez**
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?