Aşk İlişkileri Çocukluk aşkınızın adını hatırlıyor musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Bence unutulmaz ama sormak istedim yine de 🐣 Güncellemeler+1 yıl Süper soru için teşekkürler:) @canerozkum Çocukluk aşkınızın adını hatırlıyor musunuz? Cevapla Çocuk Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Evet hatırlıyorum Adnan ilk aşkım... 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,2b cevap paylaştı. Çocukluk aşkım olmadı zaten aşka da inanmıyorum 0 0 Yorumla
Manhesuss Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Pelin. Pek aşık sayılmazdım ya, seviyordum sadece 😃 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ama biz ona çocukluk aşkı diyoruz 😄 Yorumla Manhesuss +1 yıl Tamam aşk sayılsın bu da 😃 Yorumla
cnrche Takip Et Master Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl İlkokul, SenaÇocukluk işte :D 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Ah o meşhur ilkokul aşkları.. 🫠 Yorumla
Fenerbahçelibiriyim4 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ne aşkı be ne aşkı 😄 .. cocukken asik olmadım 0 0 Yorumla
Milky7way Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 99% +1 yıl Evet Hasandı, bundan bir önceside var bir tane ama ismini hiç hatırlamıyorum onun.😂 0 0 Yorumla
apoletimebiryıldız Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Onur ve Emre. İkisine aynı anda aşık olduydum. Ondan öncesi anaokulu zaten hatırlamıyorum 0 0 Yorumla
meliketefrikx Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Evettt Alperr özjsskskd ben onun o da benim çocukuk askıj karsılıklıydı slsjdıdıdmcjc 0 0 Yorumla
Disiaslanımben Takip Et Master Yaş: 31 , eic 90% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Adı soyadı aklımda sjjs muhtemelen cocukluk travmasıyım o da benı hatırlar sjsjs 0 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı. Evet iki taneydi linçlemeyin ikisinide seviyodum 1 ci sinifti Nihat Tural 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet ilk Kasım diye bi çocuğa aşık olmuştum 4. Sınıftaydım o da 8 e gidiyordu. 0 0 Yorumla
Ramço0606 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Eceydi şu an konuştuğum kızın da adı ece 🤣 1 0 Yorumla
Kapaklıkiz Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı. ' Doğan ' hiç unutmam. 0 0 Yorumla
Burakerbek Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 35% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 903 cevap paylaştı. Hatırlıyorum tabiki berendi :) 0 0 Yorumla
sweet_trouble99 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hatrlamiyom çünkü çocukluk aşkım olmadı 0 0 Yorumla
Egecan18 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 703 cevap paylaştı. Ortaokul aşkım 0 0 Yorumla
ali_sarısoy Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Dün ne yedimi sor bilmiyorum onu nerden biliyim aq 0 0 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Arzu tah…sen 1 0 Yorumla
Henüzgençbirisi Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bayram utku ajajhah 0 3 Yorumla Henüzgençbirisi +1 yıl Soyadını vermeyeyim jahaa Yorumla Soran +1 yıl Tc kimlik no da isteriz ahdjsdk Yorumla Henüzgençbirisi +1 yıl Kortuğum başımq geldi jjjahahah Yorumla
prenses-kızz Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Öyle biri yok 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. şule olması lazım 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı. Hayır. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Evet hatırlıyorum Adnan ilk aşkım...
Çocukluk aşkım olmadı zaten aşka da inanmıyorum
Pelin. Pek aşık sayılmazdım ya, seviyordum sadece 😃
Ama biz ona çocukluk aşkı diyoruz 😄
Tamam aşk sayılsın bu da 😃
Beyza. Ufacık tefecik kıvırcık saçlı koca gözlü bi kızdı😀
İlkokul, Sena
Çocukluk işte :D
Ah o meşhur ilkokul aşkları.. 🫠
Ne aşkı be ne aşkı 😄 .. cocukken asik olmadım
Evet Hasandı, bundan bir önceside var bir tane ama ismini hiç hatırlamıyorum onun.😂
Onur ve Emre. İkisine aynı anda aşık olduydum. Ondan öncesi anaokulu zaten hatırlamıyorum
Evettt Alperr özjsskskd ben onun o da benim çocukuk askıj karsılıklıydı slsjdıdıdmcjc
Adı soyadı aklımda sjjs muhtemelen cocukluk travmasıyım o da benı hatırlar sjsjs
Evet iki taneydi linçlemeyin ikisinide seviyodum 1 ci sinifti Nihat Tural
Evet ilk Kasım diye bi çocuğa aşık olmuştum 4. Sınıftaydım o da 8 e gidiyordu.
Eceydi şu an konuştuğum kızın da adı ece 🤣
' Doğan ' hiç unutmam.
Hatırlıyorum tabiki berendi :)
Hatırlıyorum
Ana okulu , Volkan 🌋
Hatrlamiyom çünkü çocukluk aşkım olmadı
Ortaokul aşkım
evet ama asla söylemem..
Dün ne yedimi sor bilmiyorum onu nerden biliyim aq
Arzu tah…sen
Bayram utku ajajhah
Soyadını vermeyeyim jahaa