- Aşk İlişkileri konusunda 684 cevap paylaştı.
+1 yılHatırlıyorum ismi Onur du öğretmenimin oğlu olurdu kendisi elimi tutmuştu birgün teneffüse çıkmış iken merdivenden bahçeye iniyorduk mavi gözlüydü birbirimize bakıp gülmüştük bu hazin hikaye şöyle sonlandı benim aşık olduğum gibi sınıftaki her kız aşıktı ona sonra ben tek benim olmayan olamayan birşeyi paylasamadigim için bırakmıştım onu sevmeyi 🥹😭😂😂😂😂😂😂😂😂
215 Yorumla- +1 yıl
Ne zaman aklıma gelse gülerim yaa 😂🤣😂😂
- +1 yıl
Senin var mıydı yamal
- +1 yıl
Sjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjs
- +1 yıl
Var olmaz olururmu hiç @beneklibulut
- +1 yıl
Gerçekten mi 😳 ee kötü mü bitti 🥹
- +1 yıl
Ahh sorun değil bebeğim 😂 anneler sevmiyorsa kötü çıkar o kişiler ben inanıyorum buna 😂😘😘
- +1 yıl
Kız olmazmış bu iş zaten amann iyi olmuş 😘😂😂
- +1 yıl
Ne güzel bende aynı 😂😂
En İyi Cevaplar
Bak kaç yaşına gelmişsin sap kalmışsın saman sıçıyorsun bir baltaya sap olamamış aşağılık aciz bir insan olmuşsun evlenemeyen sensin yaşlılık beynine vurduğu gibi ağzına da vurmuş anlaşılan hayatında evlilik nedir yuva nedir bilmeyen yaşı babam yaşında Olan ucuz karaktersiz bir insansın 6-7 yaşında nasıl öyle bir şey yaparsın bi kıza Toplumun yüz karasısın Allah sizin varya cezasını versin diyeceğim beddua etmek istemiyorum Arkadaş da sen gibi Sapık pedofili Aşağılık Biri olduğu için Büyük ihtimal Fake olduğu için senin gibi şizo grubunda oda Yoksa normal bir çocuk bunu yapmaz 31 ciler sizi Yok çocuk o Yaşta vücut tanıyacakmış da Edecek miş de
15 Yorumla- +1 yıl
Bende diyorum
Naptım lan ben 😂😂 - +1 yıl
Tamam
Sorun yok
Çocukluk aşkım yoktu. Fakat severek istemeyerek ayrıldığım bir sevgilim vardı çocukca davranan herşeye alınan kadınlar dan hoşlanmıyordu bende onun istediği gibi tamamen nötr davrandım fakat son konuşmamız da güneş gözlüğünü cikarmka yerine o şekilde benimle konuştu yüzüme de bakmıyor du herhalde bian yanımdan kalkıp gitti telefonun da happn ugulamsindan gelen sürü bildirim gördüm sesiz sedasız masadan ayrıldım çok ardı mesaj attı nerdesin diye cvp yazmadım anladım ki benle ondan olmiycak 9 ay onunla muhteşem di...
29 Yorumla- +1 yıl
Ah bebeğim kendin için en doğru şeyi yapmışsın saygısız biriyle olmaz zaten.
- +1 yıl
Ondan sonra... unutmayı başaramadığın için belki de unutmak istemediğin için yapmışsın o hataları
- +1 yıl
Geriye gidemeyiz ama geleceği mükemmel yapabiliriz bu bizim elimizde dimi? Burada anlatmak hoş olmaz seni sabote etmek gibi de olur o yüzden bahsedemez ama aşağı yukarı benzer şeyler yaşadık diye varsayıyorum seninle o yüzden hiç kafanı yorma geçiyor inan ki. Geleceği düşünüp mutlu oluyorum Şu an sadece geçmişe hayiflanip duramayız çok genciz daha
- +1 yıl
O yüzden bahsedemem olacaktı cümle 😅
- +1 yıl
Bunu beklemiyordum. Özür dilerim. Rabbim karşına en iyilerini çıkartsın
+1 yılEnes 😅😅ama platonik bir şeydi ve haberi bile olmadı. İçimde yaşadım ve bitirdim. Hey gidi ilkokul! Sınıfa girer girmez çocuğun gözlerine odaklanmıştım. 😂😂Çok güzel bir yeşilli vardı.
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
152Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBenim çocukluk aşkım olmadı zaten aşka da inanmıyordum o zamanlar hala aynıyım değişmemişim ve haklıymışım
30 Yorumla Anaokul ve ilkokuldaki hoşlandığım kişilerin adları aynıydı 😅 o yüzden hiç unutmadım
12 Yorumla- +1 yıl
Neydi?
+1 yılSezer 4 yaşındaydık ikizi sezenle en yakın arkadaşlardık evcilik oynarken hep sezerle partner olurduk sezen de çocuğumuz allahtan öpüşerek çocuk yapabildiğimizi düşünüyorduk 😂😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılElif m. s tam vermiyim denk gelir felan
Ama o çocukluk du şimdi İdil t diye birine aşık olduk ama hiçbiri olumlu değil ben bomboş bir Cv kagidiyim onlar ise milyonlik şirketler gibi10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılHatırlıyorum anasinifinda Semih diye bir çocuktu. Allahim nolur aynı sınıfa düşelim diye dua etmiştim sonra 8. sinifta aynı sınıfa dusmustuk ama çoktan unutmuştum
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıl1- İlknur
2- yine İlknur
4- yine İlknur
kurtulamadım bunlardan sanki İlknur çeker gibiyim hayatıma 3 tane İlknur girdi :)
25 Yorumla- +1 yıl
@masal567 gülersin tabi masal çıkmadı ki karşıma :)
- +1 yıl
@masal567 acaba mı bak içime su serptin be sağol canısı
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBiz fakir çocuklardık. Öyle çocukluk aşkı yaşayacak lüksümüz olmadı hiç. Bizim aşkımız sahip olduğumuz hayvanlarımızdı.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 643 cevap paylaştı.
+1 yılHoşlandığım ilk kızın adı Selin'di. Benden nefret etti bir olaydan sonra.
Benim hatam yoktu o olayda.10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 926 cevap paylaştı. Hiç reelden birini sevmedim) Küçükken mahallede benden hoşlanan tatlı bir çocuk vardı o aklıma geldi😂çok nazlıydım yüz vermedim🤣
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki, hiç unutmadım. Çağla :), seneler sonra başka bir Çağla ile harika bir ilişki yaşadım gerçi. Ama yinede çocukluk aşkının heyecanı başka oluyor :)
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılMehtap. Orta okuldaydık. Hayatımda yazdığım ilk şiir onaydı. Şiir yazdım diye arkadaşlarıyla bana saldırmıştı 🙄
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Evet hatırlıyorum hata ailesini bile tanıyorum hala neyse ilk harfinin başı A. tam anlamıyla iyi kalpli iyi insan nazikti ve dürüst 👏👏🥰
114 Yorumla- +1 yıl
Peki diğer özellikleri ne 🧐
- +1 yıl
@I_was_here iş ciddiydi baya evlilik bile eti yüzük bile verdi💍💍
- +1 yıl
Hmm tamam ben değilmişim 😅
- +1 yıl
@I_was_here sen mi ne alak 😳😳
- +1 yıl
Ne alak o alak iyi birisi ailesi iyi deyince bir an ben miyim acaba diye düşündüm
- +1 yıl
@I_was_here 🤣🤣🤣😂😂😂
- +1 yıl
😁
- +1 yıl
@I_was_here bende diyorum ki bu soruyu soran kiz di nasil erkek oldu merse şeyi kapatmamışım 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
- +1 yıl
Neyi kapatmamışsın
- +1 yıl
@I_was_here yorum şeyini genelde kapatirim
- +1 yıl
Nasip işte 😅
- +1 yıl
@I_was_here 🤣🤣...
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılElif adı Komşu kızdı ben bır şey bilmiyordum kız 13 yaşındayken seni seviyorum dedi ben şok olmuştum bıze genlıncde rahat durmuyordu 😏
11 Yorumla- +1 yıl
Ahhaha ne yapıyordu
+1 yılBetül'dü adı Allah rahmet eylesin. Hayatta olsaydı belki de onunla evli olurdum
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 342 cevap paylaştı.
+1 yılHatırlıyorum keşke çocukluğuma dönebilsen o zamanlar masumdu her şey
10 Yorumla Berkay sokakta oyunlar oynarken minik kelebeklerin hissettiğim biriydi görünce 🥰
10 YorumlaBuraktı ismi 6 yasındaydık saatlerce oyun oynardık ama sonra taşınınca izini kaybettim
10 YorumlaHatırlıyom, soyadını da. Sabrina'ydı. İlk aşık olduğum kızdı. Avusturyalıydı.
10 Yorumla
+1 yılHaha hatırlıyorum ismi Emir Umut'tu ismi şimdi 3 çocuk babası 😂
10 Yorumla
+1 yılBeş yaşında aşık olduğum hocamdı adı da Ozan'dı 🤣🤣🤣🤣🤣
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Esra. Önce çocukluk, sonra lise, sonra üniversite aşkım oldu. Belki ilerde evleniriz.
12 Yorumla- +1 yıl
Aa hala sevgili misiniz
İlkokul : Çiğdem
Ortaokul : Birgül
Lise : Serpil12 YorumlaKreşte Yağmur vardı çifte kavrulmuş.. Bale ve dramalarda heyecanlandığımı hatırlıyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 816 cevap paylaştı. Ecem di sarı saçlı mavi gözlüydü ama olacak iş değildi ne demişler fakirin aşkı bakıştır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılErsin. Bir tane daha var ama onun adını hiçbir zaman öğrenemedim.
10 Yorumla
+1 yılİsmi Ardaydı 4. sınıfta çıkmıştık bir de istiklal marşına inerken ben suluğumu takamamıştım rastgele birini durdurup yardım istemiştim yani ondan çok zayıf ve saf bir çocuktu 2 yıl çıkmıştık ama hiç sevgili gibi değildik zaten o yaşta ne sevgilisiyle sadece arkadaştık 6. sınıfta kuzenime küfür etti diye ayrılmıştım 🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen küçükken biraz şeydim.. Hepsinden hoşlanırdım 😃
32 Yorumla- +1 yıl
Hhaahhaa kudur
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi itler kudurur ben güler geçerim amip 😃
Gizli Üye(36-45)+1 yıl6-7 yaşındayken bi kızdı aynı yaştaydık. sevişmiştim bununla ve ilk ve son sevişmemdi. halen bakirim yaş 35 : ))
128 Yorumla- +1 yıl
7 yasinda mi sevistin😳
Cevap sahibi+1 yıl@siyahdüşünbeyazyaşa evet çocuktuk işte kıza seninle tvlerde yaptıkları gibi öpüşelim mi dedim kız da kabul etti, kızı yatağa uzatıp üstüne çıkıp her tarafını öpmeye başlamıştım. zaten başka da olmadı içime kapanık büyüdüm hep.
Cevap sahibi+1 yıl@İST_1453 beyin fukarası iyi oku :D ben ve kız 6-7 yaşlarındaydık.
Cevap sahibi+1 yıl@İST_1453 ilk ve sondu zaten. sen o yaşta bi bk yapamadım diye kıskanma beni :D
- +1 yıl
Yaa sen benim sirumun altina ne girmissin bos bos konusuyon pedofilinin ne oldugunu ogren igrenc igrenc yorumlar yapma
- +1 yıl
İğrenç olan sensin baksana onun yazdığı yorumu kınamıyorsun benim kınadığımı kınıyorsun pedofilinin ne olduğunu gayet iyi biliyorum arkadaşın yazdığı hayal ürünü gibi o yüzden 6-7 yaşındaki birini hayal etmiş olabilir düşüncesiyle yazdım belki doğrudur yanlıştır o zamanda yaşamadım sen ya erkeksin ya da anlam veremedim yani saçma tavrına bana karşı
- +1 yıl
Onun yazdığını kinamiyorum cunku 6 7 yasinda cocugun dusuncesini az cok tahmin edebiliyorum ayrica buns benzer bir sey bende o yaslarda yasadim o yuzden olabileceginin farkimdayim o yaslarda cocuklar yeni yeni biseylerin farkina variyor varolusunu vs neyse erkek de degilim ayrica erkek olsam profilim mavi olur sana karsi tavrimda insanlara sizofren muamlesi yapman :)
- +1 yıl
Bu arada yorumum yanlis anlasilmasin normallestirmiyorum bunu tabiki
Cevap sahibi+1 yıl@siyahdüşünbeyazyaşa sen yaşıtlarınla beyin olarak aynı olmadıgının en büyük kanıtısın. 21 yaşındaki erkekte az bir istisna hariç beyin namına bir şey olmuyor genellikle. lütfen rica ediyorum yaşıtlarınızdan uzak durunuz. bu yaşlarda halen ergenliklerini atlatamıyor bu erkekler. çok da görmüyorum halini, ben de o yaşlarda öyleydim yalan yok.
- +1 yıl
Bilimsel olarak aciklanmis bir sey bu zaten erkolardan genel olarak uzak duruyorum teşekkür ederim tavsiyeniz icin..
Cevap sahibi+1 yıl@siyahdüşünbeyazyaşa Adam daha pedonun anlamını bilmiyor patavatsızca sallıyor karşıya. bir de şizofreni tanısı koydu bana. yani yaşı itibariyle çok görmüyorum bu yaş erkekler genelde böyle akılları başka yerlerde oluyor. Bu yaşlarda ne evlenebilirler ne de sorumluluk alabilirler. Alanları da az çok biliyorum, çoğu boşanmayla sonuçlanıyor ya da eşine ailesine ilgisi sorumluluğu sıfır oluyor.
- +1 yıl
O konuda yorum yapamam ama konusma tarzi hos degildi o yuzden karistim
Cevap sahibi+1 yıl@siyahdüşünbeyazyaşa Verdiği cevaplardan aşağılık kompleksli narsist konuşma tarzı ve seçtiği gülme emojisine bakılırsa yengeç burcu olma ihtimali yüksek gibi geldi bana. Genellikle hastalıklı tipler oluyorlar bu burçta olan özellikle erkek yengeç burçları.
- +1 yıl
Bak kaç yaşına gelmişsin bir baltaya sap olamamış aşağılık aciz bir insansın Sap yiyip saman sıçıyorsun hayatında yuva nedir evlilik nedir bilemeyen Karakter yoksunu hayalperest Sapkın ruhlu şizo insansın Çok fazla izleme pedofili olmuşsun yaşından başından utan 6-7 yaşında bir çocuk nasıl Onları bilir Allah varya sizin cezasını versin diyeceğim beddua da etmek istemiyorum Fake Olan arkadaşa da sesleniyorum neymiş çocuk bedenini tanıyormuş da siz o yaşta donunuza ediyordunuz gelmiş Neyden bahsediyorsunuz Aciz İnsanlar Pedofili siz gibi karaktersiz hayal ürünü yazan insanlara desteleyen insanlara denir Allah bilir o yaşlarda birbirinizle yapmışsınızdır Da siz 🤣🤣 filimciler sizi 🤣
- +1 yıl
Yaa bak ben agzimi acacam simdi sanaaa hesap gidiyor sonra bana fake diyene bak İstanbul beyefendisi! Umarjm bu dediklerin ilerde çocuğundan cikmazz hala ne dedigimi anlamamis konusuyorsun 6 7 yasindaki cocuk onlari bilmez tabiki canım off gercekten seninlee ugrasamicam defol git basimdan ne halt yiyorsan ye ya igrenc insan hadi
- +1 yıl
Yaşlılığın beynine vurduğu gibi ağzına da vurmuş Keşke bunlarla sınırlı kalsaydı da karakterin bozuk olmasaydı diğer pedofilici arkadaş da sen gibi tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş Bu hikayeleri nette yazın siz Burası bunun için müsait değil şizo olsan yine iyi en azından şizo derim ne dediğini bilmiyor derim pedofili olmaktan iyidir derim hayatında tek başarısı KS de yorum yapmak olan insan 😀
Cevap sahibi+1 yıl@judebellingham rica ediyorum bu soruya verdiğim cevabı sil görmek istemiyoruma tıklayarak. Bu malın yorumları için bildirim gelip duruyor engelledim hala yorum yapıyor cevabıma. ya sen bu malı engelle ya da cevabımı komple kaldır.
Cevap sahibi+1 yıl@İST_1453 ergen beyinli narsist. s. git askere de bi adam etsinler seni.
Gizli Üye(30-35)+1 yılMuhammed Enes Aslantaş üst komşuydu 11 yaşında çocuk için süslenip püsleniyordum 😂
26 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTaşındık ordan babamın korkusuna zaten konuşamıyorduk ki annemle onun annesi konuşurken merdivenden gözüküyordum 😂
Cevap sahibi+1 yılSizin var mı peki 😅
Cevap sahibi+1 yılAyy utandım ya 😁
- Aşk İlişkileri konusunda 396 cevap paylaştı.
+1 yılHangisinden başlasam 😅😅
23 Yorumla- +1 yıl
O kadar mı 😅
- +1 yıl
Hee 😅
- +1 yıl
😂😂
+1 yılUnutmak ne mümkün
Her halini hatırlıyorum 😊
Gülüşünü, bakışlarını, saçlarını
Hatta saçlarını nasıl bağladığını bile unutmadım.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 913 cevap paylaştı. liseli aşkımı hatırlıyorum hala aklımda. ikimizde başkalarıyla evlendik ama fotoğrafı hala bilgisayarımda her akşam hep bakıyorum ona :( :(
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşk değildi sanırım hoşlanıyordum ismi Ensar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok oldu ya hangisinin ismini yazayım ki😂😂😂 ama sadece platonik takiliyordum😂😂😂
13 Yorumla- +1 yıl
şu an peki😂
Cevap sahibi+1 yılşu an sadece bir tane var o da eşim, ilk ve son onu çok seviyorum 🥰zaten onlar aşk değildi, sadece hoşlantı, aşk bir tanedir
- +1 yıl
Heee evlisinnnn😂
+1 yılEvet hala arkadaşız konuşuyoruz görüşüyoruz tatlı bir insan.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılburada adını yazmayacağım kadar değerlidir ben evlenene kadarda öyle kalıcak...
13 Yorumla- +1 yıl
Oha abartmaa tamam sevdinde evlendigin kadini da sevip evlen bari unutamadigin kisinin acisini o kadindan cikarma
Cevap sahibi+1 yılEvlendiğim zaman unuturum diyorum Zeyno :)
- +1 yıl
Unutamazsan nolucak gizli uye
Aşkım değilde hoslandigim cocuk Pierre
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet ilk okulda rüyalarımı süsleyen çucuk: KAAN...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılHiç çocukluk aşkım olmadı..
10 Yorumla
+1 yılSalih pamuk prensesteki prensi oynamıştı gerçekten de prens gibiydi geçen gördüm ona yolun ortasında köpek gibi davranan biriyle evlenmiş çocuk yapmış :(
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHatırlıyorum ara sıra da görüyorum elim ayağıma dolaşıyor 😅
10 YorumlaBeyza , boyu benden uzundu pembe botlar giyerdi bi kaç defa bana tekme atıp koluma vurmuşluğu var ama o halleri çok güzel ve tatlıydı keşke şimdi onu bulabilsem sosyalden veya reelde
10 Yorumla
+1 yılÇocukken aşkın ne olduğunu biliyo muydum sanki skkfkdkg
10 YorumlaEvt vardı çocuğa o kadar aşıktım ki 7 yaşından 14 yaşına kadar kalktıp arkadaşım onunla sevgili oldu öyle kaldı maalesef
20 Yorumla
+1 yılMehmet ti ortaokuldan ve o kadar derin duyguları şu ana kdr hissetmedim bidaha
00 YorumlaAnimasyon karakteriydi O yüzden ismini Ben de tam anlamadım değişik bir şeydi
00 Yorumla
+1 yılTolgaydı galiba ya da poyrazdı adını unuttum ama tipi hala aklımda bid eşerefsiz olduğu
30 Yorumla
+1 yılSınıftaki kızların hepsi yanıma oturma sırası vardı desem şimdi arkadaş ne de sohbet edecek arkadaş... Hepsi gitti
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Sence unutulur mu. ?
14 Yorumla- +1 yıl
Bilemem
- +1 yıl
Bazıları unutuyo ama
Ben unutmadım
+1 yılEvett özlem abla kendisi benden 10 yaş büyüktü mahallenin en güzel kızıydı bana yanıktı imkansız bi aşk olduğu için yollarımızı ayırdık ahaha
10 Yorumla
+1 yılşu an bildirim gelince koşarak baktim kalbim çıkıcak gibi o yazdı sandım ah be boşuna ümide soktun beni
10 YorumlaÇocukluk aşkmla şu an ciddi ve çok güzel bir ilşkideyim
10 Yorumla
+1 yılevet ilkokuldaydı hatırlıyorum o gitti diyr ağlamıştım arklar.. adı talhaydı
10 Yorumla
+1 yılBenim ilkokuldaydı ismi ebrardı geçen gördüm büyümüş taş gibi bir şey olmuş
10 Yorumla
+1 yılGülündü platonikti bizimkisi o hiç bilmedi büyüyünce soyledim çekip gitti
10 Yorumla
+1 yılBünyamin di ilkokulda 3 yıl boyunca sevmiştim ahahahah ne günlerdi şimdi düşününce çok komik geliyor
10 Yorumla
+1 yılSeval orta okuldan sınıf arkadaşımdı sadece ben seviyordum onun haberi bile yoktu
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet Miray dı. Bu yüzden bu ismi çok severim
10 YorumlaÇocukluk aşkım olmadı
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇocukken de çok kızla aram olurdu ama hiç birinin bir önemi yok yani çocukluk aşkı diye bir şey yok gözümde bir anlam ifade etmiyor
10 Yorumla- Devamını Gör (223)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat