Valla mantığa göre yaparım genellikle, bir de yaptıktan sonra tencerenin üstünü havlu ile güzelce kapatırım ve demini alır. Evde tek başıma kaldığımda çok rahat yaparım 😂
Yemin etme çarpılacaksın şimdi dur bana dert 😂bugün kim bilir gereksiz yere ayrıldığı için boynu büyük kaç de'ye iki yenisini ekledim Allah bilir. Bu bir dram
Göremediğine inanmıyorum şu an bildirim gelmediğine de inanmıyorum. Sadece ev yanıyordu falan dersen bunu ciddiye alabilirim çünkü hayati tehlike söz konusu o kadar insafsız değilim 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bi tık özlüyorum neyse ben fitstatione geçiyorum 😀
Sen mi gizlenirsin ben mi sileyim😂😂
Abartma be 😀😀
Pilav ustası geldii 👋😊
Böyle pilav yapmayı nerden öğrendiniz 😂😂 yemek çok çok güzel yapıyorum sayılmaz ama pilavı hiç yapamıyorum zor ya tutturmak
Kova burcu musunuz😂
Valla mantığa göre yaparım genellikle, bir de yaptıktan sonra tencerenin üstünü havlu ile güzelce kapatırım ve demini alır. Evde tek başıma kaldığımda çok rahat yaparım 😂
Uğraşma yi ben de severim yemek yapmaktan da hoşlanırım lakin pilav benden hoşlanmıyor sanırım hiç olmuyor
Allah Allah
Üstüne gitmeniz mi acaba 🤔
Allah Allah da pilav pilav değil😂😂
Başka pirinç denemediniz mi ki 😅
Sorun pirinç de değil ki sorun ben de
Türkçe kurallarına tepki olarak doğmuşum 🤦🏻♀️ sorun pirinçte değil ki sorun bende**😂
Estağfurullah 😅 olur öyle şeyler 😂
Sadece düşününce doğru yazabiliyorum akışına bırakınca olmuyor
Bunlar inanın ki dert değil vallaha billaha 😂
Yemin etme çarpılacaksın şimdi dur bana dert 😂bugün kim bilir gereksiz yere ayrıldığı için boynu büyük kaç de'ye iki yenisini ekledim Allah bilir. Bu bir dram
Ahahah 🤣 Etme getme yav 😂 Dikkatsizlik sonucu ben de çok yapıyorum ama dert edilecek şeyler değil ki 😅
Tamam etmiyorum gediyorum😂
Ahahah 😅
Başak Burcuyum 😊 Yeni gördüm kusura bakma valla 😅
Bakıyorum valla kusra 1 saat sonra kale alınmış sorum soru moru yok bundan sonra sana 😂😂
Özür dilerim 😥 Ama üst üste yorum yapmışsın 😃
İyi ki geç de olsa görebildim ya göremeseydim 😂
Göremediğine inanmıyorum şu an bildirim gelmediğine de inanmıyorum. Sadece ev yanıyordu falan dersen bunu ciddiye alabilirim çünkü hayati tehlike söz konusu o kadar insafsız değilim 😂
Bak yemini billah diyorum ki sonradan gördüm. Çünkü yorum üst üste yapılınca görünmüyor. İnanmak istemezsen inanma şart değil.
Sıfır ciddiyetle yazıyorum ciddi değilim zaten de şart değil Mart değil hafif bi gerildim 😂 niye şart olmasın tiye alır gibi😂 herneyse
Tiye almak asla söz konusu değil. Ama zorla inanmak istemedin diye dedim, özür dilerim 😥
Yemin ederim ki şart değil lafı kötü bir anlamda değildi. İnanmak istemezsen zorla inandıramam manasında idi.
Ben kimseyi kırmam ama yine olan bana olacak sanırım. Kendime sıkıntı olacağım 🤷🏻♂️
Olmaz olur mu ya...
Evet özlem duyuyorum
Dokunuyoruz çok zaten
Evettt oluyor
Co9kk