Sevgililik hayatında özel ilişki önemi?

Merhabalar :) Öncelikle değerli destekleriniz için teşekkür ederim. Tarafsız bir yoruma ihtiyacım olduğu için sizlere bu soruyu soruyorum. 6 aylık bir ilişkim var, 1 sene öncesinde de bir beraberliğimiz olmuştu. 2. defa bir araya gelişimizde ikimiz de ciddi bir niyetle yola çıktık kendimizce. 1 ay önce ailesiyle yemek yedik, şimdilerde de kendisi annem ile tanışacaktı. Ben 26, erkek arkadaşım ise 28 yaşında. Ne yazık ki bazı ilişkilerde olduğu gibi problemli bir süreçten geçiyoruz. Erkek arkadaşımın benden öncesinde hızlı ve yoğun bir cinsel hayatı olmuş, ben ise tam aksine herkesin fikrine saygı duyan, hatta en başından her ilişkinin, her kişinin ilişki dinamiği, beklentisi farklı olduğunu savunan fakat kendime göre ise bu özel duyguyu evlendiğim kişiyle yaşamak isteyen birisiyim. Baştan beri kartlarımız açık oynadığımız için bunlar konuşuldu aramızda. Bana saygısının sonsuz olduğunu fakat ara ara gerçekten kötü hissettiğini söyledi. 6 ayın sonunda yani dün bana 1 haftadır soğuk davranmasına karşın sebebini sorduğumda: bana artık çok zorlandığını, asla hiç kimseye yan gözle bakmadığını ama artık çok ağrıları olduğunu ve sinir sistemini de etkilediğini söyledi. Gözüm dışarıya kayacak diye korkuyorum sanki bir an bir şey olursa olacakmış gibi dedi. Asla büyük tepkiler vermedim ve ben de ona saygı duyduğumu, hissetmediğim bilmediğim bir şeyi yorumlamam doğru olmaz fakat böyle bir ihanet yaşanırsa benim maalesef işte buna toleransımın olmadığını söyledim. Sana anlattım rahatladım falan dedi tabi de benim kafam inanılmaz karışık. Dünden beri telefonlarına çıkmıyorum biraz kendimce düşünmek istedim. Sizin düşünceleriniz neler? Veya erkekler sizin için bunun önemi nedir?

Sevgililik hayatında özel ilişki önemi?