Sevgilim askerde ondan soğudum ve hayatıma biri girdi ondan hoşlanıyorum napabilirimm yardımcı olur musunuz?

çok yakın bir arkadaşımın sevdiği çocuk vardı fakat çocuk arkadaşımı hiç sevmiyordu eziyet ediyodu hep sürekli itici davranıyodu sürekli ayılıklar yaşıyolardı ve ben barıştırmak için uğraşıyodum en sonunda biz çıkmaya başladık nasıl oldu bilmiyorum ama oldu 19 mayıs 2013 te başladık 6 Şubat 2014 te askere gitti ve ben lise 4. sınıfım sevgilim 91doğumlu fakat aramız son aylarda kötüye gitmeye başladı ne yalan söyliyim soğudum hatta sınıfta bir çocuk var benimle aşırı ilgileniyo sevgilimin olduğunu bilerek bana sevdiğini söylüyor benimle birlikte gün sayıyo o gelince ayrıl ben alcam seni falan diyo aslında tatlı çocuk hoşlandım ama o kadar kararsızım ki gerçekten çok şey yaptı benim için bir gece hiç uyumadan yarım saat arayla seni seviyorum yazdı ve benimle ilgili herşeyi öğrenmiş beni araştırıyo numaramı bile o buldu sevgilim konusuna gelince de gerçekten çok kararsızım ondan soğudumu söyleyebilirim neden dicek olursanız çok aşırı kavga etmeye başladık çok sıkıyo herşeyime karışır oldu evlilik hayatı yaşıyoruz sanki ben daha şimdiden bunlara gelemem yani ve ikisiyle de birlikte oldum ama sınıfımdaki çocuğun yanında daha bir mutluyum ne bilim onu öpmek bile beni çok heycanlandırıyo 2 Şubat 2015 te sevgilim geliyor askerden lütfen bana yardımcı olun varsa önerilerinizi bekliyorum dalga geçmeden lütfen...
Güncellemeler
+1 yıl
Sınıftaki çocuğa yol verdim ve memleketime gittim uzaklaşmak için bir kaç gün aradı açmadım sonra geldiğimde sevgili yapmıştı bile askerden gelene kadar bekledim ve her şeyi anlattım içiniz rahat etsin bilmiyorum gerçek mi ama baygınlık geçirdi diyelim ertesi gün bu konuyu kapattı 1 sene sonra Nişan yaptık üni ortamımı çok kıskandı okul mu ben mi dedi okul diyince annemin yanında beni dövdü ve ayrıldık 2 sene sonra evlendi şimdi boşanıyor şu an evimin önünde dolaşıyor hatta durup nöbet tutuyor
Sevgilim askerde ondan soğudum ve hayatıma biri girdi ondan hoşlanıyorum napabilirimm yardımcı olur musunuz?