Nisanlim daha önce depresyon gecirmis biri. Son zamanlarda tekrar nuksetti.
Sürekli istifa etmekten bahsediyor, bir şekilde ölüme yaklassam yasamak icin cabalamam diyor. Sürekli keyifsiz ve ağlıyor. Sinir krizleri geciriyor.
Nisanlim daha önce depresyon gecirmis biri. Son zamanlarda tekrar nuksetti.
Sürekli istifa etmekten bahsediyor, bir şekilde ölüme yaklassam yasamak icin cabalamam diyor. Sürekli keyifsiz ve ağlıyor. Sinir krizleri geciriyor.
Evlenmeden önce yoksa böyle bir şey sorun yok ama varsa bunu çözmeden ve çözdüğüme inanmadan evlenmem. Ben yaşadım şahsen nasıl bir his olduğunu da çok ama çok iyi biliyorum. Fakat evlilik de çocuk oyuncağı değil.
Ha evlendikten sonra olmuşsa bu durum. Elimden geldiğince destek olurum, sevgimi çok çok daha fazla gösteririm ki yanında olduğumu hissetsin. O depresyon yalnızlığını öyle iyi biliyorum ki..
Hala arada bir gelir anlık depresyonlar, ama başetmeyi öğrendim tabii geçiyor hemen.
Lütfen onu bırakmayın, daha da kötüleşecek. Sorunlarını çözemeseniz bile ona sarılın. Şiddetli depresyonum var ve sonunda kız arkadaşım beni terk etti. Şimdi bu yüzden çok daha kötüyüm. Sadece aynı hatayı yapma. Eğer onu gerçekten seviyorsan bunu onun için yap. Depresyon zamanını geçince sizi ne kadar seveceğini göreceksiniz. Çünkü kimse yapmadığı halde sen onun yanında kaldın. Hikayemin mutlu bitmesini dilerdim. Onun hikayesini de hüzünle bitirmeyin.
5 senedir depessyonu bitmedi aksine artiyor
Sevdiğiniz birinin engelli olduğunu düşünün. Bazı insanlar yürüyemiyor. Onu seviyorsan ve yaşadığını hissettirmek istiyorsan ona yardım et. Depresyon da aynı. Bir sakatlığı var. Mutlu olma engeli. Hiç eğlenceli değil güven bana. Biz depresif insanlar her zaman kendimizi "takdir ettiğimiz" için suçlarız. Eğer onu seviyorsanız, o zaman bunu ondaki bir sakatlık olarak değerlendireceksiniz.
Depresyondan hoşlanmıyor. Hiç kimse depresyona girmekten mutlu değildir. Bu bir işkence. Kendinizi canlı hissetmenizi engelleyen bir hastalıktır.
Cevap
9Cevap
Böyle biri seninde psikolojini bozar
hayır evlenmem. gitsin tedavi olsun seni de hasta etmeye hakkı yok. hiç boş boş aşk lafları yapmayın. kimse şizofren biriyle evlenmek istemez. sen de ayrıl bence kendin için. hem ileride çocuklarınız olursa onlara nasıl örnek olacak bu adam. derhal ayrıl duygusal davranma
cok dogru yorum
ilişkiniz ne kadar zamandır var? Aşık mısın? Seni ona bağlayan şey neydi? O senin için ne fedakarlıklar yaptı? Ne kadar zaman önce depresyon atlatmış?
Aile kuracaksan sağlıksız bir ilişki olur.
Kımsenın ruh halını duzeltmeye ugrasamam acıkcası ona deger verıyo olabılırım ama bende degerlıyım onu ıyılestırmek ıcın kendımı hasta edemem
Hayatını z.. iktirmek istemiyorsan evlenme. Tecrübe ile konuşuyorum
Doktora gitmeli. bence yalniz birakma yaninda ol. ilgilenmezsen daha kotu olur. depresyon atlatilan bir rahatsizlik. hani sizofren falan desen ciddi sknti olabilirdi
Psikoloğa gitsin gitmiyorsada evlenme çünkü depresyon öyle basit değil senin de psikolojini bozar bu adam düzeldikten sonra evlen evleneceksen
Hemen kaç , hiç düşünme.
Hayır depresyonda bir de evlilik mi dusunecem
cıkartır öyle evlenirim
Onu iyileştirmek için düşünürdüm.
Tedavi şart
kötü gününde yanında olmayacaksan neden varsın?
Sahip cikar korurum
Aman uzak dur
Evlenmem
ben istemem ya
Evlenme abla.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?