Aşk İlişkileri Kronik depresyonu olan biriyle sevgili olur musunuz ya da evlenir misiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Tam adı ne bilmiyorum ama depresyon hali yıllatdır var geçecek bi şey değil. Amtidepresan lullanıyo hep.Bazı zamanlar yalnız kalmak istiyor konuşmuyor. Kronik depresyonu olan biriyle sevgili olur musunuz ya da evlenir misiniz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
MiyavMelek Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Tabii ki de evet. Diğer insanlardan bir farkı yok ki. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ayni mahallede bile olmaman lazim 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Soruya bakTamam sen yaşa gor Yorumla Soran +1 yıl 🤦♀️🤦♀️ soruyorum sadece Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya bu tiplerle mutlu olma ihtimalin var mi Yorumla Soran +1 yıl Fikrinizi merak ettim sadece Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşlar kaçMeslekler nedirSen bumu nereden taniyorsun Yorumla Soran +1 yıl Öğretmeniz. Yıllardır tanıyorum Yorumla Soran +1 yıl 31 32 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hoşlanıyor musunFlört ettinizmi Yorumla Soran +1 yıl Flört değil sevgili. Seviyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaç yıldır sevgilisiniz siz ve Sen bununla cinsellik yaşıyor musun Yorumla Soran +1 yıl 4 yıl oldu tanışalı. Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 4 yıl olmuş. Cinsellik varYaşlar gelmiş ama ortada bir şey yok.Cinsel objelik durumu gibi bir şey bu.Mantıksız bir durum var ortafq Yorumla
hollandali33 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 +1 yıl Neler yaşadığına bağlı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aslında buna bağlı kötü şeyler yaşamadık. Genel olarak hayata karşı umut dolu değil Yorumla hollandali33 +1 yıl Tedavi edilebilir ne iş yapıyorsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Tabii ki de evet. Diğer insanlardan bir farkı yok ki.
Ayni mahallede bile olmaman lazim
Niye
Soruya bak
Tamam sen yaşa gor
🤦♀️🤦♀️ soruyorum sadece
Ya bu tiplerle mutlu olma ihtimalin var mi
Fikrinizi merak ettim sadece
Yaşlar kaç
Meslekler nedir
Sen bumu nereden taniyorsun
Öğretmeniz. Yıllardır tanıyorum
31 32
Hoşlanıyor musun
Flört ettinizmi
Flört değil sevgili. Seviyorum
Kaç yıldır sevgilisiniz siz ve Sen bununla cinsellik yaşıyor musun
4 yıl oldu tanışalı. Evet
4 yıl olmuş. Cinsellik var
Yaşlar gelmiş ama ortada bir şey yok.
Cinsel objelik durumu gibi bir şey bu.
Mantıksız bir durum var ortafq
Neler yaşadığına bağlı
Aslında buna bağlı kötü şeyler yaşamadık. Genel olarak hayata karşı umut dolu değil
Tedavi edilebilir ne iş yapıyorsun