Hayır durduk yere konuşmayı kesti her şey iyiyken bahaneleri sıraladı diyeyim ben sana en sonda yapacağım bir şey yok affedemezsin biliyorum beni ama özür dilerim dedi konuşmayı kestiği için bende görüldü attım ona
Ne intikamı ya çocuk muyum ben diyorum ki iyi anlaşıyorduk ortada bir şey yoktu çocuk birden ben yapamıyorum dedi bana konuşmayı kesti o konuşmayı kestiği günün öğleni telefonda konuştuk o zamanda iyi akşamınada konuştuk yine iyiydi telefonu kapattım bi soğuk yaptı bana başta senlik bir şey yok dedi sonra ben yapamıyorum dedi kafası bozuk
Ozaman çocuğun bir derdi egonu bir kenara koy ve yaz niye şımarsın en azindan sebebini sor sizin gibiler yüzünden zaten erkekler bole oluyor hep onlar yazsın cocukmu o simarsin
Arkadaşım ne egosundan bahsediyorsun sen bana dedi ki 1 haftadır düşünüyorum bizden olmaz sen beni bırakırsın güvenmiyorum sana üzersin beni vs dedi antidepresan ilacı kullanıyor o bunalıma giriyormuş böyle şeyler dedi ve konuşmayı kesti ama hiçbir yerden silmedi ama bi baktım arayışa geçtim arkadaş kız takip ettikleri artmış 3,4 tane hep yalan işte lafta 1 ay sonra buluşacaktık R yaptı
Ben seni anlamiyorumki aga simarir demek nedemek adam sana yazmak istememis hala yazsin diye ugrasiyorsun intikap almak icin değil cok istiyorsan yaz diyorum onada yok cocuga havadan vahi mi gelsinde sana yazsin sen bos yapiyorsun dostum kafanda ne istedini kesinlestir ilk önce
Ben ona snap atıp duruyorum bi kaç gündür normalde herkese atıyorum onada atıyorum bu da az önce snabime karşılık verdi snap atarak bu kadar belki o da genel atmıştır bilmiyorum istemiyor beni sonuçta
Saatlerdir konusuyoruz ama hala bir sebep bulamadik inşallah geri donerde sende mutlu olursun konusmak istersen burdayim aga enguzel seyler sen beklemeyi birakinca olurmuş akışına bırak
Valla kendisi kendinden çok emin konuştu kendini belli etti ama her şey lafta işte terkedilen ben oldum O da benimle yaşıt bu arada snabime karşılık vermesine sinir oldum yüzsüz sırıtmış bide 🙄
Çocuğun senin yaşadığın yerde işi çıkınca gelmek zorunda kalınca sana yazar benim tahminim tam olarak hikayeyi de bilmiyorum o nerede yaşıyor Sen nerede yaşıyorsun çocuk senin olduğun yere gelip gidiyor mu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yapacak bir şey yok, yazdırdın yazdırdın, yazdırırmazsan yazdırırlar!
https://www.youtube.com/embed/r0XQzqe5DK0eski ile uğraşma derim yenisi her zaman iyidir
🙄🙄
Yenisi daha kötü çıkıyor
Biz bir tane bulamadık millet yenisine geçecek 🤣
yanlış seçimler yapıyorsun o zaman
Nasıl doğru seçim yapabilirim fikir ver o zaman
Sen yaz ona
Şımarır
O sana yazarsa sen simarmazmisin
Hayır durduk yere konuşmayı kesti her şey iyiyken bahaneleri sıraladı diyeyim ben sana en sonda yapacağım bir şey yok affedemezsin biliyorum beni ama özür dilerim dedi konuşmayı kestiği için bende görüldü attım ona
Ama sen onu istiyorsun dimi
Yani henüz görüşmedik bile
Seni istemeyen birini niye kendine cekmeye calisiyorsun ki anlamadim intikam mi almak istiyorsun
Ne intikamı ya çocuk muyum ben diyorum ki iyi anlaşıyorduk ortada bir şey yoktu çocuk birden ben yapamıyorum dedi bana konuşmayı kesti o konuşmayı kestiği günün öğleni telefonda konuştuk o zamanda iyi akşamınada konuştuk yine iyiydi telefonu kapattım bi soğuk yaptı bana başta senlik bir şey yok dedi sonra ben yapamıyorum dedi kafası bozuk
Ozaman çocuğun bir derdi egonu bir kenara koy ve yaz niye şımarsın en azindan sebebini sor sizin gibiler yüzünden zaten erkekler bole oluyor hep onlar yazsın cocukmu o simarsin
Arkadaşım ne egosundan bahsediyorsun sen bana dedi ki 1 haftadır düşünüyorum bizden olmaz sen beni bırakırsın güvenmiyorum sana üzersin beni vs dedi antidepresan ilacı kullanıyor o bunalıma giriyormuş böyle şeyler dedi ve konuşmayı kesti ama hiçbir yerden silmedi ama bi baktım arayışa geçtim arkadaş kız takip ettikleri artmış 3,4 tane hep yalan işte lafta 1 ay sonra buluşacaktık R yaptı
Ben seni anlamiyorumki aga simarir demek nedemek adam sana yazmak istememis hala yazsin diye ugrasiyorsun intikap almak icin değil cok istiyorsan yaz diyorum onada yok cocuga havadan vahi mi gelsinde sana yazsin sen bos yapiyorsun dostum kafanda ne istedini kesinlestir ilk önce
ee o zaman neden hiçbir yerden silmiyor? Ben ona yazayım da şımarsın mı iyice bu kız beni istiyor moduna gelsin
Istiyorsun ama güzelim denemekten ne çıkar
Ben ona snap atıp duruyorum bi kaç gündür normalde herkese atıyorum onada atıyorum bu da az önce snabime karşılık verdi snap atarak bu kadar belki o da genel atmıştır bilmiyorum istemiyor beni sonuçta
Aynen öyle zorlama aga birak gitsin yoluna
Zorlamıyorum zaten zorlasam yazarım ısrar ederim kendi ayağıyla gelsin diyorum
Millet bulamiyor buda bulduğunu begenmiyor 😂
Ne alaka
Senin icin demedim onun icin yazdim
Öyle biraz yav istemese beni niye arayıp durdu beni niye hep yazdı aaaa benim aramadığımda o arıyordu beni garip
Aga yeni birini bulmus olabilirmi
Evet bende onu düşünüyorum exlerinden biri veya yeni biriyle tanışmış olabilir
Senden iyisini bulunca topuk direk
Tahmin sadece bu bilmiyoruz niye böyle yaptığını
Cok merak ettim şahısı
Normal insan ben onu takmıyorum aslında niye beni aniden bıraktı onu merak ediyorum takmış halim bu değil 😂
Onu anladim zaten sen onun için tekrrar konuşmak istiyorsub
Buluşacaktık ne güzel yarım kaldı o da onada üzüldüm
Plan neydi peki nerde buluscaktiniz
Mesafe var arada 2 saat o buraya gelecekti buluşacaktık işte olmadı onun sayesinde
Uzak mesafe iliskisi yani
He ama ben onu tanıyorum önceden yeni tanışmıyoruz yani kendisi gelmekte çok ısrarcıydı
Senin yas kaç
20
Saatlerdir konusuyoruz ama hala bir sebep bulamadik inşallah geri donerde sende mutlu olursun konusmak istersen burdayim aga enguzel seyler sen beklemeyi birakinca olurmuş akışına bırak
Valla kendisi kendinden çok emin konuştu kendini belli etti ama her şey lafta işte terkedilen ben oldum O da benimle yaşıt bu arada snabime karşılık vermesine sinir oldum yüzsüz sırıtmış bide 🙄
Resmen dalga geciyor sanki
Anlamıyorum ya ben ona yazsam şimdi iyice şımarır bende öyle olsun istemiyorum belki tersleyecek peşinden koşmuş gibi olcam o yüzdenn
Nekadar suredir konusuyorsunuz
1.5 ay
1 haftadır konuşmuyoruz..
Bence o araya geleceği zaman sana yazicak
Anlamadım?
Çocuğun senin yaşadığın yerde işi çıkınca gelmek zorunda kalınca sana yazar benim tahminim tam olarak hikayeyi de bilmiyorum o nerede yaşıyor Sen nerede yaşıyorsun çocuk senin olduğun yere gelip gidiyor mu
Hayır gelmiyor
Normalde bu çocuk uykucu biri ama bu saate kadar uyumamış snabimi açmış az önce şaşırıyorum ne yapıyor bu saate kadar çalışıyor da erken kalıyor
Nedimki ozaman hic bir cikar yol bulamadım beklemeyi birak bence yeni kisilere yonel bole takıntı yapma
Takıntı yapmıyorumm
Senin tipinide merak ettim 😂
Şeytan diyor aaa uyumamışsın napıyorsun yaz diyor ama yapamamm
Sen gazlanmakmi istiyorsun yazmK için 😂
Terslenmek istemiyorum normalde gurur yapmam bu konularda ama bu çocukta gurur yaptım
ALLAH yardımcın olsun
HİÇBİŞİ OLMUCAKKK OYYYYY
Cinsellik konustunuzmu hic
Neden soruyorsun
Karsilik alamadiysa oyuzdende gitmis olabilir
Ona sormak lazım da soramıyoz
Konustunuz yani gelince yapamayacağını anlayıncada herkes kendi yoluna
Yav yok öyle biri değil o konuştuk ama öyle bir şey istemedi benden kafası bozuk onun ya dengesiz
Peki tamam sen beklemye devam ozaman
O kedi buraya nasıl gelecek 😂
Aynen o hesap 😂
Nasıl gelecek işte diyorum erkeksin sen düşün
Her erkek aynimi kizim nude at senin gelmeni bekliyorum de kosarak gelir 😂😂😂😂
Of saçma canım şey
*saçma sapan
Nerede yaşıyorsun sen
Çok uzaklarda
Peki
Numaramı silmiş olabilir mi wpdeki storyme kadar bakardı? @tutkuluromantik
mesaj atsaydin ya bans
Silmemiş numaramı
Yani
Değişen bir şey yok aynu
Iyi bakalım
Kötü
Yapacak birsey yok
anca snpleşiyoz başka bişi yapmıyoruz önceden onu bile yapmıyorduk
Ne yapmayi planliyorsun
Yazıyorum ben sana normalden burası çok doldu
Olur
İlk önce ayrılın soğutun sonra nasıl barisiacaz
O konuşmayı kesti ben değil :))
her şey de gayet çok güzeldi durduk yere böyle yaptı.
Özür dilerim söylediklerim için o zaman 🙂
Sen yaz
Hayıır