Uzak mesafe ilişkim var, sürekli ne yaptığını merak ediyorum. Önüne nasıl geçerim?

merhabalar şu an içinde bulunduğum bir uzak mesafe ilişkim var yaklaşık 4 ay oluyor ona güveniyorum seviyorum fakat sadece mesajlaşıyoruz arayamıyor çünkü ailesiyle beraber ve ailesi henüz bilmiyor ilişkisini boşluklarda çabalıyor aramak için fakat bende bir kontrol etme isteği oluyor sürekli atıyorum ders çalışıcak veya benim bir işim var bensiz naptığını soruyorum ve ya dışarı çıkıcak naptıgını ögrenmek istiyorum ve sürekli düşünüyorum bunun önüne geçmek istiyorum çünkü bu durum beni huzursuz etmeye başladı ve kendime odaklanmamaya başladım nasıl önüne geçebilirim önerileriniz neler

Güncellemeler
+1 yıl
o bana cevap verdiğin de rahatlıyorum mesela wp de çevrimiçi görüyorum kendimi kimle konusuyosun yazmamak için zor tutuyorum kuşkulanıyorum çevrimiçi süresi rahatsız eder derece de olmuyor ama büyütüyorum
Güncellemeler
+1 yıl
çok değil fakat ailesiyle beraber İstanbul'da akrabalarındalar şu an ve bu yüzden buluşamadık hiç İzmir'e dönmesini bekliyorum
Uzak mesafe ilişkim var, sürekli ne yaptığını merak ediyorum. Önüne nasıl geçerim?