Hoşlaştığınız kişi kendini sizden soğutacak davranışlar sergiliyorsa hoşlantınız biter mi?

Hoşlaştığınız kişi kendini sizden soğutacak davranışlar sergiliyorsa hoşlantınız biter mi?
O davranis önemli ya. Sevdiğim insandan kolay kolay soğumam ama ciddi anlamda beni soğutacak davranislari varsa uzamaz evet, mantığım bitirir hislerimi.
Gelip bana karşı cinsi överse tamam,
Ne senden rüku artık
Ne de benden kıyam
Bundan sonra selamun aleykum,
Aleykum selam.
😂😂
Hoşlantı bu püf derim toz olur uçar gider. Sıradaki maçlara bakalım :D
Teşekkür ederim 🥳
Nppp🤌🏻✨
Cevap
13Cevap
Zaten soğumaya müsait bir yapım var, birde bu tarz yaklaşımda bulunursa uzaklaşırım..
Biter benim kesinlikle evet
Soğutursa tabiki biter insan kendinden soğutmamalı..
Hoşlantı nasıl ki yavaş yavaş oluştuysa, yavaş yavaş da geriler..
Anında soğurum. Rahatsız olduğumu belli ettiğim halde devam ediyorsa buz gibi olurum, içimde hiçbir duygu kalmaz.
Kesinlikle biter zaten sevgimin bitmesini de beklemem eğer bana aykırı hareketleri varsa çok fazla beklemem, ayrılırım.
Hoşlanıyorsam asla böyle şeyleri önemsemem her hareketi beni ona daha çok bağlar
Çok çabuk soğuyan biriyim. Tık diye biter hemde. O kişiyi hiç tanımamış gibi devam ederim
Biter. Benim toparlayacağım bir durum değil maalesef.
Sevdiysem ne yaparsa yapsın soğumam. Katil falan olmasın tabi de.
Eskiden olsa bitmezdi ama artık bitiyor. Sanırım yaşımdan kaynaklı.
Hoşlantim biter direk. Böyle devam ederse senden ayrılır Ukraynalı bir kızla evlenirim derim
Yani sorunun cevabı soruda saklı. Soğutacak hareket yapıyorsa soğurum tabi.
Evet soğutur ama yinede ilk başta karşımdaki kişiye hareketlerinden hoslanmadigimi söylerim devam ederse soğurum ve konuşmayı keserim
Ayrılırım hiç uğraşmam
Biter sonrada iletişimi keserim
Biter mi bilmiyorum ama azalır.
anında biter, buz olurum
Anında biter
Anında biter
Azalacaği kesin.
Biter..
Evet biter
Soğurum mantıken
Biter tabi
Evet biter.