Tüm sorun bende mi?

Eşimle 4 yıldır evliyiz dünta tatlısı bi kızımız var 3 yaşına giricek eşimle hiiiç anlaşamadık hepp bi tartışma bu tartışmada hep bi soğukluk oluşturdu ama kendisi tamamiyle ilgisiz bi insan ne bi ilgi ne iki kelime konuşur ne konuştuğumu adam akıllı dinler hal böyle oluncada sinir oluyorum sitem ediyorum oda yok ben huzursuzum yok eve girer girmez bana takıyon şöyle böyle bende diyorumki benimle ne bi konuşuyon ne bi sohbet var ilgi 0 bende görünmek için tartışıyorum deli ediyo beni cevap bile vermiyo bazen benimle bi şakalaşıp güldüğünü bilmem hep imreniyorum çevremdekilere deniyorum ona karşı çok iyi mutlu sevecen oluyumda şaşırsın oda düzelsin diye ama vallahi artık içimden gelmiyo beni itti sonra düştün diye suçluyor. Diyorumki sende hiç suç yokmu yok diyo asla kabullenmiyo ya azıcık sende sevsen ilgi versen belki bende daha iyi olurum aman ne biliyim işte insan takıyo kafasına nasıl düzeliriz düzelirmiyiz onuda bilmiyom böyle gelmiş böyle gidiyo sırf kızım için katlanırım napalım azcık tavsiye verin bakam niye evlendiniz o zaman demeyin yaptık işte bi hata😂😂
Tüm sorun bende mi?