Sıkıntı bende mi?

Ya arkadaşlar sevgilim olmadı hep flörtten ilerisine gidemedim. Son 4 yuldırda hayatımda kimse yok flört dahil kimseden de hoşlanmıyorum sadece bakıyorum tipi iyi vaov oluyorum o kadar cidden kimseye bir şey hissedemiyorum. Bu hafta arkadaşım nişanlandı çevremdeki herkes evlilik planı yapıyor sevgilisiyle bir şeyler yapıyorlar çok zoruma gitmiyor ama bazen nedne böyle diye düşünüyorum okulumuzdan bir kız laf arasında sen biraz sert duruyorsun dedi ama arkadaş çevremdeki erkeklerle normalim mesela onlardan dahi tepki alamıyorum. Başka bir arkadaşım çok ilişki istemediğimi bildiği için beni soranlara direkt hayır diyormuş benim haberim olmadan onu fark ettim. Diğer arkadaşlarımda hiç tanıştıralım demiyor bende çekiniyorum biriyle tanıştırın demeye aslında istemiyorum ama bazen çok sinirimi bozuyor bu durum annem bile bazen biriyle mesajlaşırken heyecanla kim o diye soruyor ona da üzülüyorum. Cidden ne yazıcaz kimse gelmiyor kimseye gidemiyorum en son geçen sene gördüğüm bir adam aklımda sohbetimiz bile olmadı arada sırada o aklıma geliyor başka kimseye bir şey hissedemiyorum ne yapıcam
Sıkıntı bende mi?