flörtüm benimle ilişkisi başlamadan birkaç gün önce eski sevgilisiyle konusmus. yeşiller flörtümün beyazlar kızın yazdıkları. hisleri var mı?

flörtüm benimle ilişkisi başlamadan birkaç gün önce eski sevgilisiyle konusmus. yeşiller flörtümün beyazlar kızın yazdıkları. hisleri var mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Flortunun hala hıslerı var hala fıngırdıyo cok ergenler ayrıca
knk eskiden kız seviyormus ilk adımı kız atmış cocuk kızdan bi ayrılıp bi geri dönüyormuş sonuncuda ayrılırken kız beddua etmiş ve tamamen biteli bir yıl olmus. yani sevse bi giidp bi dönmezdi herhalde. bi de biterken kıza "bunca seyden sonra olacagını düşünüyor musun unutursun iki güne" falan diye teselli etmiş bunları okudrken onu da gördüm
No konuyu uzatmasından bellı flortun aldatmaya meyıllı bı tıp
bu kızı da sevmiyor yani
Sevıp sevmemesını bılemem ama ılgısı bellı yanı ınkar etme ıcını sıkmasa bu konu normal gelse guvensen sormazdında yanı var bı terslık bılıyosun guvenme ınanma cokta umutlanma cocukla ılgılı yeter
konuşmayı devam ettirmiş sürekli, düşüncelerini önemsemiş merak etmiş. seviyor mu bilemem ama ilgisi bitmemiş
bunca seyden sonra olacagını düşünüyor musun unutursun iki güne diye teselli etmiş demissin bence yoklamış kızı istiyor mu diye ona gore adım atacak
Flört işini bitir bence. Kız it muamelesi yaptiği halde it gibi yalvarıyor hala🤔 Tampon vazifesi görmek istemiyosan sende o kız gibi sal itin ipini
knk eskiden kız seviyormus ilk adımı kız atmış cocuk kızdan bi ayrılıp bi geri dönüyormuş sonuncuda ayrılırken kız beddua etmiş ve tamamen biteli bir yıl olmus. yani sevse bi giidp bi dönmezdi herhalde. bi de biterken kıza "bunca seyden sonra olacagını düşünüyor musun unutursun iki güne" falan diye teselli etmiş bunları okudrken onu da gördüm
Eski sevgilisi ne güzel açık acuk sana özetlemiş bak serefsiz karaktersiz miş sen hala onu sor
bende o kısmı anlamadım kız nasıl bu kadar eahat hakaret edebiliyor ve flörtüm niye terslemiyor
Hala anlamadı bu kızım adam Belliki karaktersiz miş kız artık bunu öğrenip o kadar sıkılmışki ezberlemişki onun karakterisizligini yazmış asıl senin şöyle düşünmen lazım adam demekki düzgün biri degilmis
Uzaklaş sıkıntı bence bu
ama knk eskiden kız seviyormus ilk adımı kız atmış cocuk kızdan bi ayrılıp bi geri dönüyormuş sonuncuda ayrılırken kız beddua etmiş ve tamamen biteli bir yıl olmus. yani sevse bi giidp bi dönmezdi herhalde
Yok zaten seviyor demiyorum ama konuşmak var konuşmak var baya sohbet etmişler ya bu konuda uyarını yap konuş tavırlarına bak eğer samimi gelmezse uzaklaş iyiliğin için dedim yanlış anlama
peki ne alaka ki bir yıl önceki kıza yazması of ya kafam karıstı
O mu yazmış kız mı kim ilk konuşmayı baslatmis
kızı aramıs kız acmamıs ertesi gün kız "arkadaslar biri varr.. boşta kalınca ilk bana yazıyor" diye göndermeli durum paylasmıs cocuk da ona cevap vermiş öyle konusmuslar
Kanka üzmek istemem ama çok sıkıntı ya çok güven teşkil etmedi bana senide üzgünken dahada üzmek istemem ama daha iyilerini hak ediyorsun bence toksik ayrıl barış bi ilişkileri var belliki uzun süre ayrı kalsalarda yine yoklanmış o girdapta kaybolma değmez
ya ayrıl barıs dönemi kısa süre içinde birkaç kere olmus bir yıldır hiç konusmamıslar.
Bence sen gerçekleri kabullenmek istemiyorsun sende çok iyi biliyorsun konuşmalar normal değil sıkıntı haberin olsun yşne senin hayatın
haklısın ama son bi şey sorucam. kız baya terslemiş barısır mı ki bunlar
Bu yüzden toksik deniyor işte belli olmaz belki sadece konuşurlar ama bi noktaya varamazlar dengeleri olmaz bilemeyiz
Flörtünün hala hisleri var
kızın hisleri yok ama flortunun var bence
knk eskiden kız seviyormus ilk adımı kız atmış cocuk kızdan bi ayrılıp bi geri dönüyormuş sonuncuda ayrılırken kız beddua etmiş ve tamamen biteli bir yıl olmus. yani sevse bi giidp bi dönmezdi herhalde
Evet var
ikisininde mi? e neden barısmamıslar o zaman
Kız da yok çocukta var
Aşkım o zaman kız cepteymiş ama şu an onu sevmiyor ve bir bağı yok, bu çocukta onun sevgisiyle beslenen bir egoist olduğu için şu anda da kızdan aynı şeyi bekliyor
o zaman kızı sevmiyor sadece ego öyle mi
Kız sevmiyor ve oğlan kızı geri istiyor anladın
tm ne kızıyonn
Kalbin beynini ikna etmek için yollar arıyor o yüzden ama resim net
Var asiklar
dalga mı gectin knk anlaamadım tam 🥹
Yooo direkt belli zaten oglanda bisiler vsr
Yokk