Yazık günah
Ben anlamadım cidden?
Yazık günah
Bu Avrupa ülkeleri neden Müslümanları ülkelerine alıyor? Ben olsam asla almam
Müslümanların hristiyan ülkelerde ne işi herseyleri farklı yazık günah Avrupa'ya Cidden Araplar bizi istila etti şu an onlarıda istila ediyorlar ben olsam Türkleri de almam müslüman oldukları için
Arap bizi bitirdi Araplastik din ayağına
Onlar neden bunu kendine yapıyor?
Herkes memleketimin bir köşesini sahiplenmiş zaten, istedikleri gibi at oynatıyorlar. Laik bir ülkedeyiz ama hiç laik hissetmiyorum, haftada 35 kere İslam dininin Sünni mezhebinin Ezan'ını dinliyorum, böyle bir laiklik şekli yok, nerede kilise çanı o zaman laiklik varsa eşitlik olmalı, 100 bin camii varken kaç tane cemevi var ve giderlerini kim karşılıyor, alevi din adamları diyanetten maaş alıyor mu bir bakmak lazım. Bir inançsız olarak bu memlekette her inanca veya inançsızlığa eşit yaklaşıldığını söylemek mümkün değil.
Öncelikle abla bir yoruma cevap olarak türkiyeden ayrılacağım müslüman bir ülkede yaşamak istemiyorum demişsin
Türkiye laiktir ve resmi bir dini yoktur bunda bir anlaşalım türkiyenin çoğunluğunu müslümanlar oluşturuyor diye ülkenin dini müslüman olmuyor
İkincisi bir insanın dinini birkaç şey dışında bilmen mümkün değil kimliklerde müslüman ateist deist yazmıyor adamlar niye arapları sen müslümansın diyerek almamazlık yapsın belki de adam agnostik
Üçüncüsü sana mı soracaklardı kimi ülkelerine alırken aq sen daha kendi ülkene kimi alabileceğini seçemiyorsun senin nr haddine avrupaya amerikaya karışmak
Benim ülkem çöp oldu zaten 😜
Cevap
2Cevap
Fransadayim Araplar buranın içine etmiş durumda.
Yazık günah ya Türkiye' de olduğum halde Avrupa'ya üzülüyorum
Ben olsam müslüman ve Arapları sokmam ülkeme
Güzelim kültürleri mahvoldu müslümanın ne işi var Avrupa da Amerika'da
Çocuk yapmaktan başka bir şey bilmiyorlar
Müslümanlar Arabistan İran Irak Mısır da yaşamalı neden oraya gittiklerini anlamıyorum
İşte bozuluyor
Hristiyanlar zararsız ama Müslümanlar çok sıkıntılı davul bile dengi dengine
Sonra sıkıntılar çıkıyor iste
Yok değilim deistim 😅 baba hristiyan kökenli anne müslüman ben ikiside degil
Düşünüyorum zaten 😜 dinsiz bir ülke var mı
Helal bak dini hayatının merkezine koymuyorlar
Ben Amerika düşünüyorum
daha önce hiç Türkiye dışında herhangi bir sebepten bulundun mu?
Yok
teşekkürler 😂
Ben olsam müslümanlari almam ülkeme
sen hangi ülkedesin
Türkiye'deyim din yüzünden ayrilicam ülkeden müslüman ülkede yaşamak istemiyorum
herhangi bir dine mesup musun?
Dinim yok deistim ben
müslüman ülkede yaşamak istemiyorsun, hristiyan olan ülkeye de gidemezsin çünkü sen hristiyan değilsin, dünyada deistlik çoğunluk neresi var?
Deistlik de bir dindir yani senin dinin var
@hayatveryzoramk Allah inancim var :)
Hristiyanlar zararsız zaten Avrupa'nın Amerika'nın çoğu dinci değil
Deistin ne demek olduğunu biliyorum kanka ama sen deistim dinim yok diyorsun
Hayır senin bir dinin var ve dinin deistlik
ya beni engellemiş, hala gelmiş benim tartışmamda takılıyor, git kendi yorumunu yaz ona cevap versin soruyu soran
Kim engellemiş seni anlamadım
sen
Yoo engellemedim ki
ya of bir şey konuşacskdın içine etti hayatzor , hayat zor engellemiş, ama geldi benim yorumuma yorum yapıyor, soruyu soran dğil
Olm sen gizli üye olarak görünüyorsun kimsin bilmiyorum
İkincisi ben sadece bana sapıkça şeyler yazanları engelliyorum demek ki saçma sapan sapıklık yapmışsın engeli basmışım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?