0 takipçisi olan ve 0 kişiyi takip eden bi hesap tanısmak istedigini söyledi. neden fake hesaptan yazıyor ki
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 1 yıl
Eğer bu site için diyorsan sapık sapık sorular sormuştur sapık sapık yorumlar yapmıştır, ondan dolayı farklı hesaptan yazmıştır. Eğer instagramdan falan bahsediyorsan da özgüvensiz sünepenin tekidir.
04 Yorumla- Soran1 yıl
instagramdan yazdı. tanısmak istiyorum dedi sonrasında kendi hesabından yaz dedim görüldü attı eğlenceli biri misin çılgın biri misin gibi saçma sorular yazdı. sapık herhalde ye düşündüm
- 1 yıl
Ya düşününce ben daraldım şu an bırak düşünme bile. Kafanı kurcalamaya değecek birisi bile değil belliki. Ne kadar yıkık, sünepe, erkeklikle alakası olmayan insanlar var ya. Ulan nedir yani yazarsın kendi hesabından. Beğenmezse karşı taraf ikinizde bakarsınız yolunuza. Şu reddedilmekten ne kadar korkuyolar valla bir erkek olarak böyle hemcinslerimden iğreniyorum. Adamım diye ortalıkta gezmesinler diyorum.
- Soran1 yıl
ya bu arada tanışmak isteyen biri çılgın biri misin diye saçma sorular sormaz bu ya sapık ya da tanıdık. ama tanıdık bunu yazar mı onu da bilemedim
- 1 yıl
Aynen öyle. Sapıklıkta var belli. Eline kız eli değmemiş, iki kız görünce aklı bir taraflarına kaçan sünepelerden biri belliki. Tanıdık olma ihtimalide var tabi. İnşallah öyle rezil bir herif tanıdığın değildir diyelim 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4Cevap
- 1 yıl
Seni tanıyan birisidir. Kimliğini belli ettirmek istememiştir.
08 Yorumla- Soran1 yıl
sonrasında kendi hesabından yaz dedim görüldü attı eğlenceli biri misin çılgın biri misin gibi saçma sorular yazdı. sapık herhalde ye düşündüm
- 1 yıl
O nasıl bir soru 2010 Messenger da flörtlesirken sorulan sorulardan sormuş ahahahahah. Yüksek ihtimalle ya böyle şeyleri bilmiyor çok deneyimsiz ya da kronun teki.
- Soran1 yıl
çılgın biri misin falan deyince su instada olan sapıklar var onlardan diye düşündüm. öncesinde hesbımı nerden buldun dedim üniversitenin sayfasından dedi ona da bi anlam veremedim
- 1 yıl
Saçmalık. Sen sana her yazana neden cevap veriyorsun.
- Soran1 yıl
tanıdık mı diye bi bakiyim dedim de cılgın biri misin mesajını görünce vazgectim 😂
- 1 yıl
Aklıma çok gençken dershane döneminde hoslandigim kız geldi. Çok aşırı hislerim vardı beni tanımıyordu. Fake hesap açıp ismimi verdim. Hoşlandığımı falan söyledim.
- Soran1 yıl
ya bu tamam da bunun soruları alakasız ne alaka çılgınlık 😂
- 1 yıl
Aynen o ayrı konu. Sonra kız ne evet ne de hayır dedi. Daha sonra beni araştırmış kim olduğumu bulmuş ama benimle konuşmaya gelmemişti. Aga be bana anılarımı hatirlattin.
- Gizli Üye(18-24)1 yıl
Kızlar utangacsa neyse de erkek utangaçsa o ilişki zor baslar ama başlasa uzun sureli gider sen instadan istek at ya da arkadaşın aracılığıyla onun yanına git sohbet et bı ışık yak o da biraz cesaret edip acilsin
01 Yorumla- Soran1 yıl
knk cocugu tanımıyorum hesabın adı bile kendi adı degil. kendi hesabından yaz dedim görüldü attı sonra eglenceli biri misin cılgın biri misin falan yazdı sacma sapan
Kesin seni tanıyor kesin
04 Yorumla- Soran1 yıl
kendi hesabından yaz dedim görüldü attı sonra eglenceli biri misin cılgın biri misin falan yazdı sacma sapan. tanıdık bunları yazar mı
- Soran1 yıl
adım soyadım işte
- 1 yıl
Kendine güvenmeyen erkodan olmaz
01 Yorumla- Soran1 yıl
sonrasında kendi hesabından yaz dedim görüldü attı eğlenceli biri misin çılgın biri misin gibi saçma sorular yazdı. sapık herhalde ye düşündüm
- 1 yıl
Sor taniyormuyum de
00 Yorumla - 1 yıl
Tanidik o
04 Yorumla- Soran1 yıl
- 1 yıl
Sapiktir
- Soran1 yıl
engelledim ertesi gün de hesabı kapatmıs tanıdık degildir sanırım
- 1 yıl
Belkde
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi