Bu titizlik huyu normal mi?

İnsanlarla ortak eşyaları kullanmak istemiyorum. Kalabalık ortamlarda çok rahatsız hissediyorum. Birisi isteğim dışında herhangi bir şekilde dokunduğunda çok sinirleniyorum ve direkt dokunduğu yeri silmek istiyorum. Toplu alanlarda yerlere bile dokunamamaya başladım. Birisinden sonra banyoyu falan asla kullanamıyorum, evde bile başkalarıyla aynı terlikleri kullanmak zorunda kalmak beni çok rahatsız ediyor. Başkalarının yaptığı yemekleri yemek istemiyorum, sofrada yemek yerken birileriyle beraber oturmak bile istemiyorum. Yemeğin yanında konuşulması hatta direkt insan bulunması bile rahatsız ediyor. Yemekte kıl görsem tüm yemeği bırakıyorum anında iştahım kaçıyor ve açlık hissim de gidiyor. Bir şey içmek istersem ve bardak ıslaksa ıslak bardağı asla kullanamıyorum. Tuvalete girdiğimde, kendi evimde dahil, aşırı derecede peçete ve su harcıyorum. En az 20 parça tuvalet kağıdıyla kapatıyorum klozeti kapatıyorum dışarıda tuvalete girdiğimde. Eşyalara dokunabilmek için ise ayrı kağıtlar harcıyorum. Yanımda biri yanlışlıkla gaz çıkarırsa kıyameti koparıyorum. Bir de yanımda çıplak ayakla dolaşmak, özellikle de kanepelere, sandalyelere ya da masalara ayakların temas etmesi mümkün değil. Artık kendime özel eşyaları (bazı mutfak ve banyo eşyalarını dahil) kendi odamda biriktirdim. Şampuanları bile kendi odamda saklıyorum. Annemler ayakkabıları içeri al dediğinde sadece kendi ayakkabımı alırım, başkalarının ayakkabılarına mümkün değil dokunamam. Markette bir şey satın alacakken raftan daima 3. Ya da 4. Sıradaki ürünleri seçerim. Yakında evleneceğim fakat eşim havuza gitmek istiyor. Ama bu benim için zor. 1 kez gittik ve biraz kalabalıktı, bir an önce çıkmak için içimden dualar okuyordum. Tüm bunlar benim elimde değil. Sizin de var mı böyle huylarınız?

Bu titizlik huyu normal mi?