AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bir yere kadar herkesin hepimizin yaptığı şey. Bundan beni hala çok seviyor anlamı çıkmaz çoğunlukla bilginiz olsun
Anladım
Unutamadı demek ki normal tabi ilişki bitse de bir taraf unutamıyor hemen
Onu hala sevdiğimi biliyor ama unutmayan asıl benim
Stalklayan sen misin o mu anlamadım
Ooooo
sen unutamayan benim diyorsun o da stalkliyor ee neden bir arada değilsiniz o zaman
Işte bende onu anlayamıyorum
Ne uzaklaşa biliyoruz nede birleşe biliyoruz
O çok fena bişey aynı durumu bende yaşıyorum ne onla ne onsuz 🤷🏻♀️
Ne yapacaz biz böyle
Senin mevzuda aşılmayacak bişey yoksa bence devam edin benim mevzu zaten imkansız orası ayrı
Benim mevzu aylar önce hatasını anlaması için ilişkiyi bitirmiştim baya çekişmeli geçmişti ayrılık sürecinin ilk zamanları her yerden engel falan atmıştı ki bi yandan haklıydı da bi kaç hafta önce engeli kaldırmıştı hikayelerime falan bakıyordu bende en son dayanamayip seni unutmaya çalışıyorken neden kendini tekarar hatırlatıyorsun dedim sen beni hiç sevmedin diyor başka da bisey demiyordu gel konuşak diye çağırdı bende canım gibi gittim orada konuştuk barışmıştık sözde bi kaç gün sonra dedi ki sen üzülme diye yaptım diyip bu sefer o gitti
Oyle şey mi olur seni çağırıyor barisiyorsunuz sonra gidiyor çok saçma sevgine inanmıyor heralde demis ya sen beni hiç sevmedin diye bence detaylıca son kez konuşun bu mevzuyu yani ya hayatından tamamen çıksın ya da kalsin engelleyip sonra engeli kaldirmasin sen unutmak istesen de bu şekilde yapamazsin
O kadar değişik biri ki nuh diyor peygamber demiyor
Hayatımdan çık diyorum çıkmıyor gir diyorum girmiyor
Cidden değişik biriymiş netlik yok belirsizlik de yorar ya insanı senin uzak durman yararına olucak gibi isteyen öyle güzel geliyor ki inada gerek yok bu konularda
Önceden peşine çok düşerdim ona ulaşmak için yırtınırdım arkadaşlarıma ararttırırdım gecem gündüzüm belli olmazdı yırtınırdım ama O gün barıştık diyip sarılıp öpüp bana o güzel anı yaşatıp hiç bisey olmamış gibi sen üzülme diye yaptım diyip gittikten sonra peşini bıraktım geleceği varsa gelir ve pişman olucak illa bi gün
İyi yapmışsın pişman olacağı zaten kesin geldiği zaman da sende istersen bunu cidden dile getir ya hep ya hic de yoksa üzülürsün ne gidebiliyor ne kalabiliyor bu şekilde gitmez bir çözüm bulunmali
Aynen öyle de geçen konsutk bi konu hakkında merak etmiş işte neden noldu falan dedi hikâyelerime çoğunlukla anketi olanlara cvp veriyor herşeyi beğeniyor heryerden anlamıyorum bunu anlamıyorum
Sen sen ol ne olursa olsun belirsizlik olan yerde kalma aklını karıştırmaya çalışıyor izin verme yani çocuklar bile yapmaz bunu ya kalsın ya gitsin oyuncak değil ki bu insan kalbi yani
Işte napcağımı bilmiyorum bende
Hayır değil
Peki neden böyle bisey yapıyordur
Ergen misiniz
Ne alaka
Seviyor olum seni
Diyosun
Hemde çok
Sensiz yapamıyor
Yazsam da olumzuz cvp alırım
Bana lan dana
Ne yazim ki
Yazz
seviyorsa demek ki
Bende öyle düşünüyorum ama değişik onu sevdiğimi biliyor ne yapmaya çalışıyor ki