Samimiymişşşş🙂🙂🙂🙂🖤
Bence olmaz. Bir kız ve bir erkek arkadaş olmaz bence (yaşandı)

Samimiymişşşş🙂🙂🙂🙂🖤
Bence olmaz. Bir kız ve bir erkek arkadaş olmaz bence (yaşandı)

O arkadaşla samimiyetine bağlı ve ona olan güvenim ile bağlı, olgun bir insan bunu çok dert etmez aslında çünkü bilir ayırt eder ama toy enerjide olan bir erkeğin, bir kadınla olan arkadaşlığı pek hayra alamet değildir
Arkadas siz beni tanimadiginiz icin boyle yorum yapiyorsunuz ben kiz arkadasimla cikmadan once sadece 2 iliski yasadim en uzunu 20 gun surdu sanirim
Arkadas markadas olamaz bende karsicinsten arkadas yapmiyorum var olanlar eski dost ayda yilda bir mesajlasiriz kabul etmem
Olamaz zamanında benim vardı da ben ama asla ona art niyetle bakmadım hep dertleştik sınıfta dedikodu yapardık lisedeyken hatta sevgilisi de beni tanırdı kız telefonla konuşurken ben selam bile söylerdim sevgilisine bu arada o kız arkadaşımın ne zaman sevgilisiyle kavga etse aralarını düzeltmeye çalışırdım fikir verirdim barışmaları için bu arada neden olamaz diyorum çünkü genelde erkekler ve kızlar art niyetle karşı cinsten arkadaş yapıyorlar erkekler abazalığından dolayı yapıyor bunu erkek olarak söylüyorum kızlar da karşı cinsten erkek arkadaş yapmasının sebebi onu sevgilisinin yedeği olarak tutması tabi herkes aynı diye bir şey de yok herkes aynı olsa bende o erkekler gibi olurdum ama illa ki benim lisede ki karşı cins kız arkadaşım olduğu gibi muhakkak birbirlerine karşı art niyetli olmayan kız ve erkek arkadaş vardır ama çoğunluğu art niyetliler
Evet doğru söylüyorsun
Senin gibi bir arkadaşım vardı da ben mi arkadaş olmadım bana hep arkadaş diye geliyorlar Bi şekilde sevgili olalım hoşlanıyorum senden oluyor benim hiç erkek kankam olmuycak mı 😢😕☹️
Tanıdığı erkeklere "arkadaş" diyebilir ama samimi olamaz kızlar için bilmiyorum ama erkekler hiçbir kızı arkadaş kardeş gibi görmez benim sevdiğim kız başka bir erkekle samimi olursa bizim iliskimiz biter
Evet bence de bir kız ve bir erkek arkadaş olmaz olamaz olmuyor (yaşandı)
Hihi sinirli biriyimdir ama yazdığımda sinirli değildim çok yaşamadım 3 kere yaşadım bilmediklerimde olabilir 🙃🖤 💔
Cevap
20Cevap
Samimi olduğu karşı cins arkadaşı olamaz.
Evet bence de
Olabilir ama samimi olamaz.
Hımmmm anladım
Siz harbiden cakalsiniz insanların mahremiyetlerine saygısı olmayan insandan insanlardan insanları ana babasına karsi mahcup ettiren yaratıklar yargısız infaz yaptınız kimse bana ben hackır hekır mi herne seyse dediysede ben duymamisim insanlar beni oyle gorunce kufur ediyor bos yapiyor bende bu yuzden uygulamaya girdigim gibi sesi kapatiyorum cogunluk kufir ettigi icon bende ediyorum belki kufur etmeyenlere de sovuyorumdur bilmeyerek kurunun yaninda yas da yaniyor. Bu arada telefonu 2 defa fabrika ayarlarina sifirladim. Ve anne babaminda telefon ve sosyal medya hesaplarinda virusmu neyse iste
Mesafeli olucak şekilde ve benimde taniştiğim olmak kaydiyla olabilir
Hımmmm anladım
Ahlaki sinirlariniz varsa buna evet diyemezsiniz. Modernizm adi altinda nerede ne kadar @hmakca, curumus fikir var hepsini bu topluma itelemeye calisiyorlar.
Olsun ama çok sık ya da bensiz gorustugu değil beraber ken görüştüğü olsun
Hayıııır asla.. ateşle barut yan yana durmaz diye boşuna dememişler ☺️ gitsin erkek arkadaşlarıyla takılsn
Evet bence de gitsin kendi türüyle takılsın 😃😂
Samimi olmayacaksa olabilir çünkü ilgisi azalıyor nedense sonradan gelene gidiyorlar
Bencede olmaz çünkü bir zaman sonra erkekler başka yere gidiyor
Evet ben de o yüzden olmaz diyorum (yaşandı)
Benden önce varsa olabilir benden sonra olamaz benden önceki arkadaşıyla arasına mesafe koyacak
Evet
Ola-maz olursa ben olmam
Bence de
Benden önce olan arkadaşlarına karışmam ama mesafeli olmasını söylerim ve benden sonra bir karşı cins yeni arkadaş edinemez.
Samimi olmadıkları sürece sıkıntı yok. Önceki hayatında ben yoktum, sınırı aşmadıkları sürece karışma hakkım da olamaz.
Ee bende musade etmisim iste baglama kursundan arkadaslari var
🤦🏻♂️ ARKADAŞ. Sadece arkadaş başka ne olabilir.
Olabilir ve var zaten. Benim de var.
Hımmmm anladım
İzin verende var yasaklayan da
Ben yasaklayan taraftayım🙃
Enişte ayağını denk al ha 😂
Hihi evet 😂😂😂
Mutlaka bir şekilde cinsellik oluyor. ozellkkle alkol alındığında.
Gerek yok. Ne konuşacak onunla ki? Gelsin bana anlatsın ben dinlerim, eglendiririm.
genellikle olmaz olmuyor da bu ülke koşullarında. istisnalar var ama istisnaların da kaideyi bozmadığı gibi bir klişe de gerçek.
Olamaz 😳olsa da had hudud bilinecek.
Bence de olmaz olamaz
Olamaz olamaz olamaz
Evet bence de
Bir tane bile olamaz çiğ çiğ yerim
Hihi aynı bensin 😂😂☺️💐
nefs olmedikce olmaz
Nasıl yani 🤔
Evet 🙃
herkes haddini biliyorsa belki
bana verdiği güvene bağlı
alsin alsin donumuda alsin