Kalana zor çünkü alışkanlık var. Karşısındaki gidince o alışlanlığın yerini büyük bir boşluk alır. Gidende de benzer bir boşluk olur ancak gidebilecek kadar cesaret ve psikolojik açıdan hazırlıklı olduğundan o boşluğu dolduracak birini rahatlıkla bulabilir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
12 gü
Ben bilemedim. Bi soru da benden. Donerse senindir. Donmezse zaten senin olmamistir. Aozu ne kadar dogru? Biri var. Bana asik oldugunu cok iyi biliyorum. Ama 2 3 kere tarsiztik sonuncusunda artik bana dönmemeyi tercih etmis olmali ki yazmadi. Aramadi. Sormadi. Stalklardi, stalklamiyor. Napmaliyim? Artik kafamda soru isareti kalmasin diye numarasini sildim. Ama yine gitmedi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Bana ikisi de zor değil. Bitmesi gerekli olan hiç bir şeyi kendime dert etmem. Her zaman anıma odaklı yaşıyorum, ileriye göz atarım geçmişi silerim
Kalana zor. Gidene bir zorluğu yok kalsaydı zoru başarmış olacaktı.
Kalana zor çünkü alışkanlık var. Karşısındaki gidince o alışlanlığın yerini büyük bir boşluk alır. Gidende de benzer bir boşluk olur ancak gidebilecek kadar cesaret ve psikolojik açıdan hazırlıklı olduğundan o boşluğu dolduracak birini rahatlıkla bulabilir.
Ben bilemedim. Bi soru da benden. Donerse senindir. Donmezse zaten senin olmamistir. Aozu ne kadar dogru? Biri var. Bana asik oldugunu cok iyi biliyorum. Ama 2 3 kere tarsiztik sonuncusunda artik bana dönmemeyi tercih etmis olmali ki yazmadi. Aramadi. Sormadi. Stalklardi, stalklamiyor. Napmaliyim? Artik kafamda soru isareti kalmasin diye numarasini sildim. Ama yine gitmedi.
Sevgisinde sadık olana ikisi de zor. Bazen çok seversin ama gitmek zorunda kalırsın. Bazen de sevsen de sadece bakar, gidişini izlersin
Gidenin gidiş sebebine, kalanın gidişe sebep mi kurban mı oluşuna bağlı ve sevgiye bağlı değişken bir durumdur.
Kalana zordur çünkü giden zaten kafasında bitirmis ve çoktan gitme kararı almıştır kalan da onun yasını tutar
Kalana zor. Giden zaten sevmediği için gitmiştir ona bir zorluğu olacağını düşünmüyorum.
Herkes kalana demiş ama işler degisebilir. Giden giderken kalan gitme demişse gidene zor.
Nasıl bir durumun içinde olduğuna bağlı bir konu bu diyebilirim.
Kalana zor giden zaten her şeyi kafasında bitirmiştir
Seven insan için zordur, ilişkisindeki her türlü olumsuzluklar için zor olur, üzücü olabilir.
Giden zaten kararını vermiş, ama kalan şoklar içinde yapa yalnız kalmış kalbi kırık 😭
maalesef bu zamanda aşklara kır çiçeği muamelesi yapıyorlar
e sevmeyip kalana zor değildir gidip de sevmeyene de kısacası sevene diyorum
Hem gidene zor
Hem gidemeyip kalana zor
Hem sevene zor
Hem de sevilmeyene zor!!!
Kalana zordur..
En çok değer verene zordur
Giden herşeyi zaten göze aldı kalana zor
Sevene zordur