Eskiden olsa kalana derdim ama şimdi anladım ki gidene daha zormuş... Sizce?
6 gü
Eskiden olsa kalana derdim ama şimdi anladım ki gidene daha zormuş... Sizce?
Cevap
5Cevap
Gidene daha zordur.. Kalan bırakılmış olmanın üzüntüsü ve gururunun baskısı ile cabuk toparlanır ama giden her zaman bunun acısını ceker gittigi her yerde aklına o gelir ve geri dönüş yoktur artik..
Aynen öyle... Zorunda kalınmış gidişlerin acısını herkes bilmez 🙂
duruma göre her ikisine de zor olabilir:) kalıp yargıları öznel durumlara uyarlayamayız
Bu soru tartışmaya acik tek bildiğim daha cok sevene zor
her iki tarafa da zor
Kalana zordur kalana
Kalan belki zaten sevmiyormuş diyerek unutma yoluna bakma şansı var bence ama giden gitmek zorunda olduğu için, belki birşeyler değişir umuduyla gidiyorsa... Bunun acısı çok kötü. Ve kendi gittiği için artık geri dönüşü de yok. İçinin yanmasına rağmen umrunda değilmiş gibi davranmak zorunda kalıyorsun. 🙂
Kalan elinden gelen herşeyi yaptı ise kalana zor olur giden kalmak için bir şey yapmaz
Kalanın bir çabası yoksa, kalmayı hak ettiyse, giden kırıldığını elimden geldiğince belli etmeye çalışmasına rağmen kalan hicbirsey anlamıyorsa ve giden kalmak için elinden geleni yaptıysa?
O zaman gidenin üzülmesine gerek yok belli etmiş zorunda kalmış sonuçta
Hala vazgeçemiyorum bir adım bekliyorum birşeyleri konuşabilmek ama oda farkında değil sanki🤦🏻 hala bekliyormuş gibi bakıyor ama aynı şeyler olacak gibi hissediyorum. Kendini değiştirmesi lazım artık içimin gitmesine rağmen görmezden gelmekten, umursamıyormuş gibi yapmaktan çok yoruldum. Üstüne birde geçen biriyle buluştuğunu gördüm. Sevgilisimiydi flortumuydu bilmiyorum. Benimde tiktogum vs. Sevgilim var gibi gözüküyordu ama farkında değildim... Tamam ben bitirdim ama ne bileyim için yanıyo zaten o kız da ben varken varmıydı, benden önce varmıydı yoksa yeni flörtü mü onu da bilmiyorum. Hala istiyor gibi ama hicbirsey ilerlemiyor bende dışardan çok istekli gibi durmuyorum zaten her şey karmakarışık 🙂
Sen önüne bak hayatına o geride bıraktın
Hayatıma bakıyorum zaten. Hayatıma kimseyi almadan iyileşmeye çalışıyorum ama 3 ay sonra yine yıl boyu aynı ortamda olucaz. O zor olucak ama bakalım...
Önünde bakarsan zor olmaz
Zaman ayırdığın için teşekkürler
Sohbet için teşekkürler
Rica ederim
Kalana
Kalanın yaptığı hatadan haberi bile yoksa ama giden kırıldığını belli etmesine rağmen anlamıyorsa ve giden de kalmak için aylarca kendi içinde çaba göstermesine rağmen hiçbir şey düzelmeyince gitmek zorunda kaldıysa?
Yaş ilerledikçe böyle oluyor 😥
Daha 18 yaşındayım 🙂 Bu yaşta bu düşünceye dönüştü...
Benim de yaş 26 işde bu yaşda anlıyor insan
ikiside
Ortads kalana
Ortada kalmayı hak etmişse ve giden de sevmesine rağmen gidiyorsa?
Harbiden sevse terk etmex
Peki kalan bilerek ya da bilmeyerek duygusal olarak gidene zarar veriyorsa?
Bacim o zaman sen s. g et
Dışardan öyle yapmış gibi gözüküyorum zaten ama içim yanıyor işte
Ah bacım ah çok iyi anlıyorum seni
Aşkım bide 3 ay sonra yine aynı ortamda olucaz yıl boyu nasıl geçecek bilmiyorum... Bide 3. kisileri sokmuş araya nasıl yüzüne bakicam nasıl bir şey olmamış gibi davranıcam bilmiyorum. Yüzüne bile buz gibi bakıyorum o kızı öğrendikten sonra... 🥲
Neden gidene zor sence?
Kalan olduğu yerde duruyor ama giden için bir çok şey değişiyor
Gitmek zorunda olduğu için, sevmesine rağmen görmezden gelmek zorunda olduğu için, kılına zarar gelse içi yanacak olmasına rağmen umrunda değilmiş gibi davranmak zorunda olduğu için...
@bahar83934783 evet. Kalan en azından sevmiyormuş zaten diyip yoluna bakma şansı var ama giden sevdiği halde gittiği için gittiği yerde yana yakıla bekliyor belki bir şeyler düzelir diye...
Ama bu her giden için geçerli olduğunu düşünmüyorum arkadaşlar bazıları vardır fedakarlık için bazıları vardır doyumsuz olduğu için
Tabiki o yandan haklısın
Gidene
Yapay Zeka Cevapladı
Bazen kalanın yükü daha ağır olur; geride kalan sorular, hatıralar ve belki de özlemle baş etmek zorunda kalır. Ama giden için de kolay sanılan şeyler hiç kolay olmaz. Yeni bir yola çıkmak, belirsizlikle yüzleşmek ve belki de vicdanıyla hesaplaşmak… İki taraf için de kolay değil aslında, herkesin hikayesi farklı. 🌿 Önemli olan, her iki taraf için de dürüst ve adil bir şekilde davranmak. 🙌 Sen ne dersin?