AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
104Cevap
Gerekli mi derken? Şart mı anlamında? Terketmek daha kolay bi yorumum yok.
Çok şart değil. Bi kete seyahate çıksan da tanırsın karşındakini.
Değişir kişisine görede bazıları hemen belli eder kendini
İnsanları iyi okurum çok fazla tecrübem var o yüzden
hayır bir erkekle aynı evde yaşanmaz evlenince de iki ayrı ev olsa yeridir awk sıfır şaka
Gerekmez ve zaten evlenmeden aynı evde yaşanmamalıdır. Sonuçta birbirlerine haram oluyorlar.
Ne gerek var yahu evleniyorsun zaten ayni evde kalacaksin bir omur.
Kesinlikle gerek var. Beraber yaşamak çok farklı bir şey. Boşanmalari yüzde 50 azaltır
Beraber yaşamayı desteklemiyorum ama isteyenler için en azından 7-15 gün denenebilir.
Bir süre aynı evde yaşanmalı ki neyle karşı karşıya olduğumuzu görelim 🤔
Müslümanım diyorsan Kur'an'ı Kerimi takıl etmelisin
Kesinliklee insanın en rahat yerinde nasıl olduğunu bilmelisin
Aynı evde yaşamakta olabilirr ama tehlikeli kızlar için yane
Bunu yapacak olanlar o.. buuu ve o.. c.. larıdır sadece
Pompa serbest olsun da ister aynı evde, ister anlık bir kuytuda hiç farketmez 😈
Yaşadım ama bu saatten sonra direkt evlilik
Zaten evliliğin ne değeri var çözemedim herkes herşeyi önceden yaşıyor
Hiiiç gerek yok, ben sevgililik sürecinde tanırım zaten 😌
Hiç gerek yok boşa masraf olur ve zaman kaybı..😅
After 7 #yedinbeni #yedinumara #numberseven Month =>> BeLkide gerekLiidiyy. . #maybe #wiLbe. . 🙏🏻🤭🤣
Bence hem ahlaken hemde örf ve adetlerimize uygun değil. Bunu kimse bana şöyle iyi böyle mantıklı işte böyle olmalı gibi şeylerle yutturmaya kalkmasın bunun özgürlükle veya başka bi şeyle alakası yok bilinçli nesiller değiliz artık. Soyunmayı özgürlük diye savunan nesiller yetiştirdik bu nesli aynı eve sokmak bi ahlakın celladı olur
Dini nikahlı olabilir (müslüman sevgililer için diyorum)
Ben uygun bulmuyorum öyle yaşayacaksam evlenip niye kasayim. ki
ayrı evde tabiki helal değildir etik de değil sonra kadın cinayetleri neden fazla diyorlar adam bir kavgada ya kadını öldürürse
Bir süre aynı evde yaşanmalı ki neyle karşı karşıya olduğumuzu görelim
Deneme amaçlı evet
Bir süre aynı evde yaşanmalı ki neyle karşı karşıya olduğumuzu görelim 🤔
Gerekli tabi. Aynı eve taşınan en yakın iki arkadaş dost yapamayıp ayrılıyordu sevgililği lişkileri mi etkilemicek. Bence bir süre birlikte yaşanabilir fazla uzatmadan.
dini açıdan sakıncalı olsa da birbirini tanımak için önemli bence
Gerkeli bence
İnsanlar evlenene kadar gerçek yüzünü gizliyor.
Aynı evde yaşamak gereksiz zinayı meşrulaştırmak için her türlü bahanelerle ortaya çıkıyor yapmayın böyle şeyler
Gerek yok. Zaten kendisini iyi saklayan biriyse o dönemde de çok iyi numara yapabilir. Ve bence nikah olmadan aynı evde yaşamak uygun değil.
bence bayan dediğin erkeğinin dizinin dibinde kalmalı. mesela ben tüm sevglililerimi beyoğlundaki dayremde ağırlarım ve işe bile gitmelerine izin vermem😄
Yaşanabilir ama toplum buna hazır değil. O yüzden düşünmemize bile gerek yok. O şıkkı eliyoruz.
Bir insanı aynı evde yaşamadan tam anlamıyla tanımak mümkün değildir. Aynı evde yaşama imkanınız yoksa mümkün olduğunca yalnız kalıp birlikte aktivite yapmaya hayatı paylaşmaya çalışın. Evlilik sevgililik gibi değildir.
Gerek yok bu kadar batı özentiliğine gerek yok
kesinlikle gerekli ailesi ilede tanışmak gerekli ne ile karşı karşıya olduğunu görünce yol yakınken kurtulabilirsin hayatını kimse için feda etmeye değmez
Kesinlikle yaşanmalı evlendikten sonra ev huylarını öğrenmek büyük krizlere yol açıyor. Alışması zaman alıyor bu yüzden evliliğin ilk aylarında boşanma oranları çok yüksek.
Kesinlikle evet önce aynı evde denenmeli düşünsene evlenmişsin 1 milyon lira para harcanmış sevgilininki 3-5 bir şey çıkıyor iş işten geçti nasıl geçecek bir ömür
Ben 7/8 yıl sonra anlaşamayıp boşananı bile gördüm
bir insanı kesinlikle aynı evde yaşadığın süre boyunca tanırsın. dışarıda ne kendisi gibi davranabilir ne rahat olabilir. aynı evde yaşamak bir insanı yeniden tanımak gibidir 😂😂
Zaten evlenince aynı evde yasacaksin batililar gibi evlenmeden önce evli gibi yaşayıp sonra evlenmenin ne anlamı var Allah aşkına
Yasadan da taniyamiyosun o yüzden gerek yok.. her şey imza attıktan sonra başlıyor
test sürüşü yapmadan araba bile alınmıyor artık be
Bence gerekli kısa bir süre 1 2 hafta da olsa aynı çatı altında olmaları bu sürecin nasıl geçtiğinin analizininin yapışması çok iyi olur
Gerek yok , biri maske taktıysa canı isteyene kadar hiçbir şekilde gerçek yüzünü görmeyecek ve bilmeyeceksin
Evlenmeden aynı evde yaşamam da tatile de gitmem
Aynı evde kalınabilir ama cinsellik olmadığı sürece
Kesinlikle ama ozel durumlardan uzak durmak kaydiyla
Büyük sorumlulukların büyük çöküşleri olur. Bu kırılma noktalarını en aza indirmek için...
Aynı evde yaşamadan kişi bilemez tanıyamaz fakat inancım desteklemiyor bu görüşü
Evet birlikte yaşamadan gerçek yüzünü göremezsin
Hiiiç gerek yok, ben sevgililik sürecinde tanırım zaten 😌
Aynı ev vb ortam paylaşılmalı. her şey paylaşılmalı
Gerek yok bence aynı eve girdikten sonra evlenmenin anlamı ne
Gerek yok bence sevgililk, nişanlılık dönemi yeter bence
Yaşam alanını görmek aynanın sırının ardına geçmeyi sağlar
kesinlikle cunku evlilik hic dusunuldugu gibi olmaz ve asla kolay değildir
Hazır evi olan varsa kızlar Bir deniyelim derim ben:) sonra tanışırız 🙈
yaşanmamalı çok saçma bir şey bu bence
Evlenmeden aynı evde yaşanmaz
Hayır gereksiz bir şey
Benim aileme aykırı bir tarz bu.