kesinlikle hayır.. bir erkek olarak söylüyorum kesinlikle hayır.. bazı şeyler evliliğe bırakılmalı ve evli iken yasanmalı.. istatistiklere göre uzun süreli flört evresi gecirenlerin boşanma oranları görücü usulü ile yapılan evliliklerdeki boşanma oranlarına göre %100 fazlaymış.. medeni ve avrupai hayat yaşıyorum adına özümüzü unutmamalıyız.. bir erkek ile bir kadın arasında resmi ya da dini bir akit yokken sırf medeni görünmek avrupai görünmek adına aynı evi paylaşmaları ve bunuda matah bir şeymiş gibi ifşa etmeleri tamamen sacmalık tamamen avamlık en soft tabir ile.. erkek olarak sevdiğim kadının benimle aynı evi paylaşırken cevredeki insanların ona baska gözle bakılmasına tahammül edemem sırf bu bile bir nedendir.. gelip gitmeler haftada bir iki kalmalar olabilir belki ama sürekli aynı ev olmaz..
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBu eylemin toplumsal kurallara aykırı olmasından öte daha ciddi olan bir şey varsa o da bu tür ilişkilerde evlenme oranı çok düşük olmasıdır
43 Yorumla- +1 yıl
Bana bir bak fazla vaktini almayacağım
- +1 yıl
Kimsin?
- +1 yıl
Önemli bir konu
Bu açıdan sorarsan beylerin tuzu kuru "Yasamalı" derler. Soruyu "Kızınız evlenmeden önce erkek arkadaşıyla aynı evde yaşamalı mı?" Şeklinde sorsaydın "Evet" cevabı verenleri o zaman görürdüm...
Hayır, yaşamamalı. Erkek egemen bir toplumda yaşıyoruz. Evlenip 2 gun dahi gecse ayrılan kadın "dul" olur ama aynı evde yaşayıp ayrılırsa orsp yaftası yapıştırılır. Aynı zamanda diyelim ki kadin hamile kaldı erkek ceketini alır cıkar gider, yine bütün yük kadınların omuzlarına biner. Kimse viyaklamasın toplum umrumuzda degil vs. Yasadığın topluma ayak uydurmak zorundasın recm edilmek istemiyorsan...130 Yorumla
+1 yılSevdigin insani kisitli zaman icerisinde gorup en guzel en temiz en olumlu en istekli hali ile gorup sevip evlenmeye karar verirsin.
Sevdigin insanla evlenip ayni eve girince en kotu halini, sinirini, ilgisizligini, bencilligini, kabaligini gorup pisman olursun ☺
Bir sure yasayip evlenmeye karar verirsen supriz yasamazsin ☺10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
176Cevap
- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılYasamali. Su bir gercek ki artik kimse klasik anlamda evlilik yapmiyor.
Ana babasinin taniyip begendigi biriyle, dogup buyudugu mahalledeki cocukluktan tanidigi birileriyle evlenen insanlar kalmadi, kaldiysa da olayin gelisme sekli baska artik.
Insanlarin evlilikten beklentileri de tabulara uymak yerine cesitli isteklerin temini oldu.
Isbu halde cay bahcesinde simit yiyerke birbirini taniyabilecegini sanan indanlar evlenip kazin ayaginin oyle olmadigini anliyor.
Ustelik yurdumun klasik gerzekliklerinden biri olan hemen cocuk yapma takintisiyla falan hayatlari berbat oluyor.
Din, iman diyeceklwr de dinlerine uggun sekilde evlensin madem. Toplumun en buyuk sorunu ne oyle ne boylr olmak.30 Yorumla
+1 yılBirlikte daha önce yaşayıp da ömür boyu bir birliktelik yasayan bunun surecenligini sürdüren insanlara hiç tanık olmadım demekki buradan ne çıkarabiliyoruz evlilik öncesi aynı evde yaşamamalı. Nişanlılık yarı evlilik olarak ifade edilir ki bana oldukça doğru geliyor. Artılarını düşününce zevki olarak rahatsın sorumluluk bilinci yok ama bu artı olduğu kadar aynı zamanda bir eksidir. Ben pek artısını göremiyorum yorumlarda da iç acıcı bir artı görmedim açıkçası ama eksileri için bir yığın yazabilirim Ki bunlarda mantikli düşünmeyi tercih eden çoğu insanın tahmin edebileceği şeyler
20 Yorumla
+1 yılOlabilir de olmayabilir de böyle evlenen cok var. Ha pardon da sevgili olup evine gidip 1 hafta 1 ay kalmak normal oluyor da 1 2 yil yasamak mi anormal oluyor anlayamadim? Ben nisanli olunca kalinabilir taraftariyim neticede nisanlim bu illa cinsel manada anlasilmaz tabii surekli degil. Misal burakla fahriye birlikte yasamislar evlenmeden once öyle okudum. Ama genelde erkekler rahatca davranmak istedigi icin ister ama boyle düşünmeyen duygusalligi cinsellikten daha cok düşünen erkek de var o da azınlık kalmış tabii
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 691 cevap paylaştı. Mutlu bir evlilik mi istiyorsunuz?, Evlendikten sonra süprizlerle karşılaşmamak mı istiyorsunuz? Karşınızda ki insanı gerçekten ama gerçekten tanımak mı istiyorsunuz? Cevabınız evet ise Birlikte yaşamak zorundasınız! Daha birlikte aynı evde 1 ay bile sorunsuz sıkılmadan yaşayamadığınız biriyle evlenmek büyük bir hata olacaktır... Bugün insanlar peynir ekmek gibi boşanıyorsa bunun sebebi birlikte yaşamamaktır... İlişkiyi bu anlamda test etmemiş olmaktır, Siz biriyle buluşup ne kadar vakit geçirseniz de hem siz hem o her görüşmeye bir maske takıp geliyor olacak eve döndüğündeyse bu maske çıkacak, karşında ki insanı tanımanın en kusursuz ve kesin yolu bu maskesiz hallerine şahit olmaktır.
20 Yorumla
+1 yılYaşamalıdır...
+Neden peki?
- Şöyle anlayayım...
Bakın evlenmeden önce bir evde yaşayan çiftler bir-birlerini çok iyi tanırlar her açıdan...
Bazı göremedikleri kötü ve iyi huylarını öğrenirler ve eğer bu iş yürür diyorlarsa evlenirler ve boşanma ihtimalleri çok düşük olur...
------------
Genelde şu şekilde olur..
2 kişi bir-birini sever, işte biraz süren nişandır tanışmak bununla sınırlı kalır, yemek falan derken evlenme teklifi gelir aynı evde yaşamaya başlarlar ve sonra BUM...
Bilin bakalım ne oldu?
Bazı çiftler bir-birinden soğudu ve aile dağıldı...
Ortada kalan büyük ihtimalle bir çocuk...
-------------
Bence bu şekilde olmamalı evde yaşayın sonra evlenin derim ben en iyi bu şekilde
İyi günler dilerim00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden önce aynı evde yaşamak bayanlar için çok risk taşır. Erkek nasılsa imza yok evli değiliz diye kadından istediğini aldıkdan sonra başka bir kadına gitme aldatma veya tamamen ayrılmayı çok rahatlıkla yapacağı/ yapabileceği için kadın için hem kendini/bedenini kullandırmış olur hemde çocuk riski olursa erkeğin kabul etmeme ihtimali vardır.
55 Yorumla- +1 yıl
İmza bu kdr bağlayıcı mi
- +1 yıl
@bilisimcihatun Sorun bir tek imza değil. Evlilik bir topluma topluluğa resmi olarak duyurusudur. Artık çevrenizdeki herkes ailelerinizde arkadaşlarınızda devlet de resmi olarak evli olduğunuzu biliyor ve kanunla koruma altında. Ama nikahsız birliktelikler sadece iki kişi ve çevresindeki birkaç kişi tarafından bilindiğinden/bilineceğinden dolayı ben sıkıldım elektrik alamadım yanımda priz yoktu kablo koptu gibi eften püften bahanalerle iki tarafda kolayca vazgeçebilmektedirler.
- +1 yıl
Ben zaten evlilik taraftarıyım ama dedgin kadar bir erkegi engelleyici bir güç olduğunu düşünmüyorum
- +1 yıl
@bilisimcihatun Denemesi bedeva.. Emin ol çok bağlayıcı bir güç. Burda amaç kadını korumak
- +1 yıl
İnsallah
+1 yılYaşamalı. Çünkü toplum olarak genelde birliktelikte evliliğe kadar farklı biri oluyoruz. Gerçek kimliğimizi tam anlamıyla göstermiyoruz. Kendimiz olmuyoruz tamamen. Birlikte yaşayınca bunu aşmaya biraz daha yakınlaşmış olunur diye düşünüyorum. Tabi ki cinsellikten bahsetmiyorum. Birlikte yaşamak bana göre evlilikten önce her şeyi yaşamak değil. Kişiye kalmış tabi işin bu kısmı da.
30 YorumlaNet yaşamalı. Beraber yaşamak demek her gece seks yapmak değil. Herkesin kafasındaki algı sadece seksten ibaret bu konuda.
Beraber yaşadığın insanın kabaca ne mal olduğunu o süre zarfında anlıyorsun. Çünkü dışarıdaki insanla evindeki insan bir olmaya bilir. Bunu görmek için iyi bir fırsat.
Ama bu kalmanında belli bir sınırı olmalı. Çok fazlası sıkar bir yerden sonra, evlilikten insanı uzaklaştırabilir.30 Yorumla
+1 yılBence yaşamalı. Çünkü evlilik kararı alınıyor güzel evet. Adetlerimize göre de zaten evlenmeden aynı evde yaşamak yok. Çoğu insanımızın inancına göre de günah zaten. Bunları geçiyorum. Birlikte güzel vakit geçirdiğin adamın ya da kadının tuvalete nasıl sı. çıp bıraktığını bilmen lazım. gece uyurken horluyor mu? vs gibi birçok deneyimi aynı evde yaşamadan öğrenemezsin. Evlendikten sonra bunların hepsi birer boşanma nedeni olabiliyor. Dikkat etmek gerek.
30 YorumlaTabi ki yaşanmalı. Karşı cinsin huyunu suyunu daha iyi görebilirsin. Benzetme yaparsak hayvanlar kendi doğam ortamlarında incelenir ya aynı onun gibi. İki taraf da birbirini doğal ortamında görmeliler. Belki çözemeyecekleri rahatsız edici bir ev huyu vardır karşı cinsin. Evlilikyen dönmek uğraştırır ama sevgiliyken vazgeçmek daha kolay olur.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılArtısı:
-Olumlu ve olumsuz tüm yönlerini en iyi şekilde bilmek.
-Ev yaşamı ve birlikteliğe uygun olum olmadığını analiz etmek.
-Gereksinimlerin farkında mı değil mi tespit etmek.
-Evliliğe adaptasyon sürecindeki durumunu gözlemlemek.
-Eksikliklerinin farkına varmak.
-Kişisel davranışlarını en yalın şekilde öğrenmek.
Eksisi:
Bence yok!10 Yorumla KESİNLİKLE YAŞANMAZ YAŞANIR DİYEN ARKADAŞLAR! ALLAHIN UYGUN GÖRMEDİĞİNİ SİZ NASIL UYGUN DERSİNİZ PESS. nişanlılık neden var! Birbirinizi tanıyıp anlaşın anlaşamıyorsan bitirirsin. zinaya yaklaşmayın diyor. açıkçası büyük bir hayasızlıktır ve büyük günahlardandır. AYETTE GEÇİYOR. aç oku.
40 YorumlaAile & Toplum konusunda 10b cevap paylaştı. Olmaz, atesle barut yanyana durmaz bir de biz de kizin adi cikar erkege bisey olmaz
42 Yorumla- +1 yıl
Aynen.
Yaşamamalıdır. Eğer evlilik öncesi tanımak için yaşıyorsa 1 hafta kalsın, birlikte tatile gitsinler yine ev halini görürler. Birlikte yaşadığında ne evliliğin anlamı kalır, ne de toplumda hoş karşılanır. Herşey yerinde ve zamanında güzeldir zaten gerçekten evlilik gibi bir düşünce varsa ortada bir zaman sonra devamlı birlikte olacaklar bence.
20 YorumlaYaşamamalı yaşayanların bir çoğu evlilik ile sonuçlandıramıyor ilişkilerini bana göre hiç bir artısı yok sevgili ile aynı evde yaşamanın dost hayatı yaşamaktan farkı olduğunu düşünmüyorum. Yalnız yaşıyorum senelerdir, sevgilim ile yaşamadım yaşamam da ne kadar seversem seveyim yapıma ters.
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Normalde hiç bir insanı aynı çatı altında yaşamadan tanıdım diyemezsin. Bu iş içinde böyledir kimileri iş arkadaşı olarak çekilmezken dışarıda en iyi anlaştığın insan olabiliyor ya da aynı çatı altında yaşamadan önce en iyi anlaştığın insanla aynı çatı altına geçince soğuyabiliyorsun.
00 YorumlaNeden yaşanmasın ki zaten bir kadın veya bir erkek eşinin imza yüzünden yanında kalacağını düşünüyorsa vay onun haline hayat arkadaşı olacaksan bence yaşamamak için bir sebep yok herşey yolunda giderse aileler mutlu olsun ve çocuk sahibi olalım niyetiyle nikah yapılır bence daha mantıklı
01 Yorumla
+1 yılInsanlar nereden geldiklerini unutuyorlar bazen. Yaşamalı diyenlere sorsak "Elhamdülillah müslümanım." derler ama gel gör ki Allahın yasakladığı şeyi destekliyorlar. Evliliğin bir anlamı, değeri vardır ve her şeyin bir zamanı vardır. Uçkurunuzu düşünüp ahiretinizi yakmayın..
00 Yorumla
+1 yılBurada hepimizin aklına gelen ilk şey cinsellik olayıdır. Yaşam tarzları buna uygun ise yapsınlar ama ben bu sekilde bir ilişkinin evlilikle sonuçlanacağını sanmam. Eğer erkek kafasından düşünürsek evlenmeyi gerektirecek bir neden kalmıyor ortada. Ayrıca çok büyük de günah ne o günaha girerim ne de ilişkimi ve kendimi böyle basit bir duruma dusururum. zaten evlenmeden bana dokunmak isteyecek erkeği de hayatıma sokmam. Adam dediğin helali olmadan kadinina dokunmaz...
20 Yorumla
+1 yılEvlilik öncesi çiftlerin aynı evde yaşamasını doğru bulmuyorum. Daha doğrusu kendi adıma konuşacak olursam ben doğru bulmuyorum. Herkesin kendi hayatı sonuçta. Kimsenin özeline bir şey diyecek değilim.
10 YorumlaNe namus kalmış ne de haya. Yaşanmalı diyenlerin hepsi batı özentisi zavallı bir çare insanlar Anadan baba dan bişiy görmemiş marjinal soytarılar.
41 Yorumla- +1 yıl
Acaba mudlumanliga gecislwr basladiginda, saman atalarimiz 'Arap ozentisi, bicare, atadan anadan bisey gormemis pislikler' diye bos bos konusmus mudur?
Yoksa kulturumuzun en temel taslarindan, islam'dan falan daha eski olan kendisinden farkli olani yadirgamama, begenmiyirsa da hor gormeme taktigini mi uygulamislardir?
Hayir bakiyorum, 13., 14. Yuzyillarda da boyle bisey yoktu Anadolu'da.
Hayır o ne iğrenç mezhebi genişlik bu tarz şeyleri normal gibi gösteriyolar toplumun değer yargıları böyle değil
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnu bilmemm de gelin kaynana uyumu test edilmeli mutlaka. Hatta devlet buna bir zorunlu test koysun bence 😀
21 Yorumla- +1 yıl
Deli kz seni
Uzunca bir süre aynı evde yaşamalı.
Bir nevi evlilik provası olsun, birbirlerini tanısınlar.
Tünelin ucu bombok bir yere çıkmasın evlendikten sonra..20 Yorumla
+1 yılartısı özgür olursun yapmak istediğini istediğin zaman yaparsın ve onu ev içerisinde tanıma fırsatın olur temiz mi pis mi ev işi yaparmı onu görme imkanın olur. eksisi de eğer her şeyi yaşarsan evlilikle beraber olması gereken şeyler evlilikten önce olduğu için sonra evlensen bile evlendiğinde herkesin yaşadığı heyecanı sen yaşamazsın her şey yaşandığı için yaşanmayan heyecanı kalan bir şey kalmaz ondan sonra
20 Yorumla
+1 yılArtısı aynı ortamı paylaşabileceklerini görme imkanı sunar eksisi yoktur
50 YorumlaYaşanmalı bence
Evlilik ciddi bir karar ve körü körüne böyle bir karar vermek bana mantıklı gelmiyor
İki taraf da bu durumu istiyorsa bence sorun olmaz
Dezavantaj olarak aile ve çevrenin hoş karşılamaması olabilir bence22 Yorumla- +1 yıl
Evlilik ciddi bir durum oldugunun farkinda olupta metres hayati yasamak ne sacma bence
Bence evlilik icin ideal oldugunu dusundugun insanla evlenilmeli hayatta ters giden seyler illa ki olacak sabredilmeli
+1 yılYaşayabilir. Bir sakıncası yok.
#KeyifliPaylasimlar30 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ben evlenmeden önce aynı evde yaşamak isterim... Biriyle dışarda görüşmekle aynı evde yaşamak çok farklı şeyler.
20 YorumlaKesinlikle evet. Bir insanla gezerken tozarken vakit geçirdiğinizde onu sadece öyle ortamlarda tanırsınız. Ama evlenince sadece gezip tozup eğlenmeyeceksiniz. Bir çatı altında olacaksınız. Bu insanla isterseniz senelerinizi geçirin evde yaşamadıysanız çok bocalayacaksınız. Belki de size göre biri değil. İyi düşünün biraz evde vakit geçirin. Sevgi bir yere kadar. Hayat aşk için çok acımasız. Aşk size her zaman iyi gelmeyebilir.
23 Yorumla- +1 yıl
Tamam da ben insan ishde bazen hisslerine sahib olamiyo ani yakinlasmalar insanlarin uyarilmasina sebep oluyor... bazen mantikla haraket edemez hale geliyor... ben bu yuzden soyluyorumki nasil bir evde yasasinlar
Ben her sheyi o ish gibi kast etmiyorumki... elbette insanlar bir biriyle kalmadan bir birini daha iyi taniyamaz... ama sonuc da insan hormonlari ishde
Evet kesinlikle en az 2 sene yaşayıp birbirlerine bakmalılar.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYaşanmaması taraftarıyım sebebi ise zaten herşeyi bu süreç içinde tüketiyorlar. Evlenmeye gerek kalmıyor o zaman. Sevgili iken görüşsünler etsinler belki bir iki gün birlikte kalsınlar ama aynı evi paylaşmak evlenmek istiyorlar ise sıkıntılı olur.
00 Yorumla Bunu biz evlenince nasıl olacak diye kobay gibi yaşamamaları lazım. Gerçekten her insanın ev yaşantısıyla dışarıdaki yaşantısı farklıdır. birlikte yaşamak en güzel bunu gösterir, ve en sağlıklı ilişkiler bence böyle zeminde kurulan ilişkilerdir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılolmaz öyle bişey o nerden çıktı ya hep gavur özentileri bunlar ne dinimizde ne örfümüzde nede adetlerimizde böyle saçmalıklar yok zinayı yasallaştırma hareketleri bunlar !
50 YorumlaArtısı evlenince kötü sürprizler yaşamamak ve kendini güvende hissetmek. Eksisi eğer sürekli birlikte vakit geçiriyorsan heyecanının kalmaması ve ayrılırsan düştüğün boşluk.2 sene yaşadım ben sevgilimle. Her şeye rağmen güzeldi. 😊
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 973 cevap paylaştı.
+1 yıl
.
Asla olmamalı.
O zaman bir şeyi 27 kere deneyen biri ile nasıl birlikte olabilirsiniz ki?
Denediniz olmadı,
Denediniz olmadı,
Nereye KADAR !
.10 Yorumla Yetișkin iki insanın yașam alanlarını ortaklaștırması, paylașmasıdır.
Toplumsal yargı, bakıș gibi durumları iplememe durumu, biz böyle yașamak istiyoruz özgürlüğüdür. Özellikle kadın açısından saygı duyulasıdır..20 YorumlaDinen yasak olan bir seyin artisi olur mu bilmem olursa da onemi yok gozumde.
10 Yorumla
+1 yılYok ya yaşamamalı, öyle öyle onda yaşa bunda yaşa zaten ömür biter, kimse evlenmez
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmamalı. Burası amerika filan değil türkiye. Burda olur yazan erkekler acaba sizin kız kardeşinizde birisi alıp ayrı eve çıksa acaba ne yaparsınız? genişliğimi şeçerseniz yoksa adamı gidip vurur musunuz? bırakın bu işleri.
20 YorumlaBence yasamamali ileride zaten hep birlikte olucaklar gereksiz ve evlendiğinde sanki herşey aynı ve evli değilmiş gibi hissedebilirler -_-
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 569 cevap paylaştı. Ben yaşanması taraftarıyım. Bir kadının sabah kalktığındaki halini bilmek gerekir. Evdeki halini bilmek gerekir. Bunu sadece cinsellik amaçlı düşünmek saçma. Günlük haller benim kastım.
10 YorumlaEksileri biz evlenmedenbönce bunu yapacaksak evlenince ne yapacaz sıkılır kendisi evlenince
Birde daha rast gider evlenince
Allah'ın emrettiği budur çünkü
Onunla birlikte aynı evde kalmak zaten bir artı00 YorumlaAile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Sosyal ortamlarına, ait oldukları kültüre göre bu durum iyi ya da kötü olabilir. Herkes kendi evinde rahatsa ve bir acil durum yoksa bence sabredilebilir evlenene kadar.
00 Yorumla
+1 yılöyle yaşayacaklarsa ne diye evleniyorlar ki evlenince monotonlaşmış hissederler bu eksisi ama artısına gelince birbirlerini daha da yakından tanımış olurlar
00 Yorumla
+1 yılisteyen yaşaşsın. bence yaşamanın artı etkisi evlenmeden sevgilin ne halt görüyorsun. ona göre yol çizisoun kendine. eksi etkisi evn her işi kadınlara kalıyor. erkekler kılını kıpırtdatmıyor
00 Yorumla
+1 yılyaşamlarında olumlu fayda sağlayacaktır muhakkak birbirlerini tanıma noktasın, evlenmeden vazgeçme olasılığıda yüksek.
evlenince sorumluluk duygusundan insanlar bazı şeylere katlanıyor lakin evlenmeden önce daha sorumsuz oluyor.01 Yorumla- +1 yıl
Bu meselede insanimiz bazi seyleri kaciriyor.
Insanlar sorumluluk alayim, hayatima anlam katayim diye evlenmez.
Gercekten keyif icin evlenir. Yani uzun uzun anlatmak lazim ama herkes hayatinin daha iyi oldugu bir iliski ister.
Turkiye'de bosanmak hala tabu, evlilik hala daha cok abartiliyor, o yuzden millet inattan bosanmiyor.
Bundan on yil sojra daha bile artar bosanmalar.
Sorumlulukla alakasi yok biriyle beraber yasyinca da sirumlulugun oluyor.
Turk bile olmayan, yabanci kiz arkadasim babamin bir arkadasi yasadigim ulkeye gelince adamlarla bir aksam disari cikip gezmeme karsi ckmis ve bir araba tartisma yasanmisti.
Kiza bu tip insanlarin arasinda sikilirsin, uzayli gibi kalacagin yere gelmesen daha iyi diye bir ton dil dokmustum, ama illa kendisine karsi bir sorumlulugum oldugundan falan dem vurmustu.
bir hafta tartistiydik bu sebepten.
Beraber yasayinca sorumlulik olmuyor diye bisey yok.
Sorumluluk zaten atilan imzayla degil hergun ayni yataga yatmakla geliyir
+1 yılYaşamalı , yaşamamalı diyende olucak. Bu tamamen insanların düşünceleri ile alakalı birşey. Çiftler aralarında anlaşırsa yaşasınlar. Bakalım sonuç ne olucak. :)
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılKalıcı dövme yapmadan önce 1 sene geçici dövme ile yaşayıp denemek ile aynı şey. Mantıklı birşey yani
20 Yorumla
+1 yılBence kesinlike yaşamalı. Bilmediğin huylarini görmüş öğrenmiş oluyosun.
30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSonunun evlilik olacagi belli degil , evlenip bosanmaktan farki kagit uzerinde olmamasi sadece. Yani diyelim ki sonu evlilik oldu bosanilmayacaginin yine garantisi yok! Hayir yasamamali!
30 Yorumla
+1 yılYaşanmamalıdır. Hiç bir şekilde artısı yoktur. Evliliğin kutsallığını ve heyecanını yok eden davranışlardan biridir. Zinadır.
10 YorumlaBen yaşadım artıları da var eksileri de ama bide şu soruyu sormak lazım kime göre neye göre? ben daha cok artılarını gördüm ve o insandan vazgeçmem gerektiğini anladım :)
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 497 cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik bir imzadır. Aynı evde yaşamak için devletin bekçiliği gerekmez. Uyumlu olan herkes aynı evde yaşayabilir.
10 Yorumla
+1 yılEvlenmedigin nikahli olmayan bir insanla bırak yan yana el ele dolasamiosun sen aynı evden bahsediosun harami helalii unutmuş herkes
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle yaşamalı. Doğru adım atıldığından emin olabilmenin en sağlıklı yoludur birlikte yaşamak. Her şeyi en net haliyle görebilmenin.
10 Yorumlaiyi bir alışkanlık kazanmış olurlar. evlilikten sonrada diğer çiftlerle başka evlerde yaşamaya devam ederler :D
10 Yorumla
+1 yılYani ayni evde yaşamanin önemi büyük ancak bunun Türk aile sistemine uygunlugu olmadigini dusunuyorum bu ülkede mümkun degil :)
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 926 cevap paylaştı.
+1 yılYaşamalı, ev hayatında en doğal hal ortaya çıkar. bir arkadaşım vardı, baya samimiydik. bir ara aynı evde kaldık, inanılmaz pis bir insan olduğu için ilişkimi kestim.
00 Yorumla
+1 yılArtı eksilerini yine goremezsin ki evlenmeden önce evlenince degisiyor diyolar bilmiyorum :)
Yaşamalı mi sorusu ise yanıtsız insanlsr özgür iradesi ile ne yapmak istiyorsa yapsınlar10 Yorumla- Devamını Gör (265)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar