4 5 gün önce gece yarisi konustuk whatsappta birbirimizi özlemisiz iste wp de yiyistik gibi oldu sjsjjseıgj dedik bu son bidaha ne sen bana yaz ne ben sana yani son gecemizdi ne düşünürsünüz ki bu 2 sürede de çok şeyler yasandi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin amacın sevmek falan değil reis sevişmek istiyorsun sen deli gibi hemde istiyorsun ki seni doyursun iliklerine kadar hissetmek soğuk soğuk terler akıtmak istiyorsun sıcak vücuduna bak yaşın 19 Muş onun yaşı 17 o daha bir çocuk yeni ergenliğe girmiş ne seni doyura bilir ne sana yetebilir bide üstüne adını çıkartır o yaştaki erkekler hava atmak için bile yapar bunu ben falancayi becerdim der hem ailen duyar bu olayı hemde çevrende kötü anilirsin sana gelen giden hepsi o iş için gelir gider yollu olur cikarsin aklım varsa yaşıtlarına bak biraz daha olgun insanlarla yasa biseyleri ve bu şeyleri yaşamak için henüz çok erken bunuda hiç unutma
22 Yorumla
Soran+1 yılDoğru demissin sağ olunuz
Cevap sahibi+1 yılDikkat et öyle tiplere konusanlarda bı kadin vardı hatirlarmisin eski sevgilisi gelmişti kalkmıyor bı deneyelim diyordu kadın denedim ama omu beni hadi ordan ben mi onu hadi ordan belli değil diyordu sizin meselede ona döner dikkat et hem sexden sogursun hem yaşamaktan zamanı gelince düzgün biriyle yaparsın kendine iyi bak iyi geceler
En İyi Cevaplar
+1 yılBöyle bir saçmalık mı olur arkadaş kalalım nedir Allah aşkına belki bir hafta önce yatak güreşi yaptınız şimdi AA arkadaşım hatırlıyorsun geçen gün sana bunu yapmıştım ya da beraber bir yerde karşılaştınız sarmaşdolaş yanındaki yeni manit kim bu demezmi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen en son arkadaş en azından kalalım diye yalvaran eskinin ne b. ok olduğunu gördükten sonra artık hiç bı şekilde iletişim kurma tarafıntari değilim
14 Yorumla
Soran+1 yılNeee nasil oldu neler oldu anlatir misin. kisacaaa
Cevap sahibi+1 yılYani sonra biriyle tanıştığını söyledi, ben iletişimi kesmek istedim o istemedi bı türlü kızı sevemiyorum felan dedi, doğum günü için yurtdışına benimle birlikte gitmek istediğini felan söyledi, bende olmaz dedim kız arkadaşınla geçirmen daha iyi olur dedim, kız biliyordu zaten benim eski sevgilisi olduğumu ama tanımıyordu doğum gününde çocuğun telefonundan bana resimlerini atmış ses atmış çingene gibi, sonra kendi kendime dedim vay bee gönderen benim a. mk senin tavrın kime odur budur deff etdim onu hayatımdan
Soran+1 yılHimm kötü olmuş peki cinsellik için felan yaklasimi oldu mu hani arkadaş kalalım demis ya normal arkadaş miydiniz yani
Cevap sahibi+1 yılYok arkadaş kalırken böyle yaklaşımda bulunmadım nede onun bulunmasına izin vermedim, seninki böyle yapıyorsa bu özleme değildir zaten o anki şehvetden kaynaklı
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
25Cevap
+1 yılEski sevgiliyle arkadaş kalmak demek; Arada sevişiriz yiyişiriz sonra bir şey olmamış gibi yolumuza bakarız demek. Türkçe meali bu.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSen buralarda bekle arada kafama estikçe uğrarım demek istemiş
20 Yorumla Eski sevgili ile arkadaş kalınmaz. Şahsi fikrim...
10 Yorumla
+1 yılsaf olmayin be kizim cocuk resmen seni kullanip aticak ya evet dersin seni kullanip baskasina gider ya da direkt baskasina gider emin ol
129 Yorumla
Soran+1 yılBana da öyle geliyo ya of ama başkasına da gitsin istemiyorum hala duygularım var
- +1 yıl
seni kullanip aticagini bildigin birine nasil duygu besliyorsun hala
Soran+1 yılOf bilmiyorum işte kullanıp atmaz gibime de geliyo çünkü farkli tanidim ben onu o yüzden sanirim
- +1 yıl
emin ol hislerini anlıyorum cok sanal iliskim oldu uzun ve kisa belli yani cocugun niyeti demedi deme
Soran+1 yılhem arkadaş olur hem de bi şeyler yasariz belki kötü bi şey değil bence gir çık dışında tabi yakın yerleri tutturursak üni için öyle
Soran+1 yılAma bir yandan da bunu kandiriyimda aci çeksin intikam aliyim gibi şeylerim var ikisi arasinda kalfim neyse
- +1 yıl
en kotu fb olursunuz cok surmez unide herkes değişiyor
- +1 yıl
sen neden illa bu çocuğu istiyosun
Soran+1 yılBilmem dndj takinti yaptim hem de ilkim di 8 ay sürdü ama o maşallah beni biraz çabuk unuttu gibi
Soran+1 yılAma bende onun ilkiyim ilklerimi seninle yasadim felan demişti ki doğru yani sadece anlaşamadığımız için ayrıldık
- +1 yıl
ikinizin icinde de his kalmamis belli sadece sevismek istiyorsunuz dedigim gibi anca fb olur sizden
Soran+1 yılBilmiyom olabilir ama bende his var gibi biraz onu bilemiyorum
- +1 yıl
seninki de gecici
Soran+1 yılOlabilir ama takinti oldu her yerden stalklayip duruyom Son görülmesine bakip duruyom geçen bi kizla konuştuğunu felan söyledi deliye döndüm kiskançılktan otobüste mi ne karşılaşmişlar felan gerçi bi şey yokta bide ben ondan uzaklaaşiyim diye yalan söyledi yok işte arabaya aldim kizi felan şeklinde bende gerçek sanip fena olmuştum uzaklaşiyim diye yapmiş pislik ya
- +1 yıl
abo sen yanmissin kizim senin careyi iyi bilirim gectim bu yollardan
Soran+1 yılSkjdsj nasil olucak o
Soran+1 yılmesela şu an sabahtan beri bakmiyom zaten aktif değil hiç bi yerde wp sonr görülmesi bile gece 1 de o zamandan beri girmemiş normalde girerdi sabah 9 gibi neyse sana şey anlatiyim ksjdjs bizim mesajlar vardı özel olanlari kaydediyodum bunlari sildim ben kizi arabaya aldim şakasi yastıktan sınra bu öesajlarin içinde de boşaldığı sesleri onun yani vardi ben sildim kayıtlı mesajlari dedikten sonra sen şimdi nerden boşalıyon dedi randım atti bende dedim duyma üzülürsün felan tepkisini görmek için diyom işte sonra söyle söyle dedi zaten son gecemiz dedi özelim boş ver dedim eee işte geçiştirmeye çaliştim sonra bu da dedi başkasi mi boşaltiyo felan 😆 bi durgunlaştı dkjdjs çünkü daha önce kuzenimle küçükken bi şeyle yaşadığımı söylemiştim deliye döndü bayağı kipkirmizi felan oldu 277227 saat onu konuştuk harbiden kötüydü yani böyle konularda hassas sonra olabilir felan diyo tabi ama sakin gibi gözükmeye çaliişiyp keriz 😆 sonra şaka dedim kimsenin bosalttiği yok felan sonra diyo işte neymiş sevdiğin kizi başkasının boşalmasi hoşuna mi gider felan dedi bana moralim bozuldu filan dedi bi durgunlaştı sjsjahahah şimdi sevdiği kiz olmuşuz canım
Soran+1 yılJdjdsjsşek biraz uzun olmuş of işte böyle takinti yaptim nasil anlatmişim ne malim
- +1 yıl
WPFLEĞFŞEĞEŞĞWŞD guldurdun walla
Soran+1 yılEeeee bi şey demicen mi başka o kadar yazdiiiiimööööömmmm
Soran+1 yılAyip
- +1 yıl
ekle diyom bende ayni seyi yasadim anlatcam diyom alla alla
Soran+1 yılİnanmammmmm başka şeyler anlatirsin buradakilere güven olmaz daddy sjdhsj
- +1 yıl
olm yok la cok benzer seyler yasadik tavsiye vercem sadece
- +1 yıl
guven olmaz haklisin da o kadar dinledim seni mq ayip
Soran+1 yılTomommm
Soran+1 yılHeh ettim şu an isim var sınra konuşuruz sen anlat istersen simdi
- +1 yıl
hayda seviye yetersiz diyo
Soran+1 yılYazdim abisi ben kaçar sen anlatirsinnn sjdök
Gizli Üye(36-45)+1 yılArkadas kalin hee, azinca ozleyince yiyisin sonra ayrilin baskalariyla takilin konusun. Ozleyince yine yiyisirsiniz
20 Yorumla
+1 yılarada yiyişecek kız aramamak için el altında ol istiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılBence de 🥲 ama bunu kendime yediremiyom ya offff yok öyle değildir diyip duruyom mal gibi of
+1 yılİnsan sevdiği ile arkadaş kalamaz..
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılWp'de nasıl yiyiştiniz, daha ayrıntılı anlat.
00 Yorumlasonraki gelecek adama üzüldüm şu an yazık ya
03 Yorumla
Soran+1 yılNasil gani ben naptimmm
- +1 yıl
ayrıldığın insanla neden konuşursun ki mantıklı değil birde cinsel içerikli konuşmuşsunuz, benim erkek olarak kırmızı çizgim mesela kız arkadaşıma da söyledim benim kız arkadaşım, seninde erkek arkadaşın olamaz dedim, derhal bırakıp yoluna bakmanı tavsiye ederim ben engellerdim çünkü aklıma gelir diğer türlü aklıma gelirse de her baktığım kızda onu görürürm bu sefer o mantık yani
Soran+1 yılDoğrudur valla zaten şu an konusmuyoz
Kesinlikle arkadaş kalınmamalı bence arkadaş kaldın müddetce seni özlemesi de engellersin bu yüzden bence direk iletişimi kesmelisin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Yeni kişiler yeni tenler diyorum
10 YorumlaMümkünse iletişim kurmayın
10 Yorumla
+1 yılEski sevgiliden arkadaş olmaz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ben kalmam gerek duymuymam.
10 YorumlaBen kalanı görmedim tabi eski sevgilin genital operasyon geçirip kız arkadaşın olmayı düşünmüyorsa
00 YorumlaSeni cepte görüyor bence
01 Yorumla
Soran+1 yılBence de
+1 yılSeni bı sevsinde rahatla sen
Qbahshjs03 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani
- +1 yıl
Sen bence çocuğu sevmiyorsun da istiyorsun sanki oda seni aynı şekilde
- +1 yıl
Ama sen ilişkiden sonra daha bağlanırsın o ise daha soğur uzaklaşmak ister
Gizli Üye(30-35)+1 yılfb hazırlığı , çıkar ilişkisi vs vs
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kalınmaz, kalınmıyor, kalınmamalı…
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılKalınmaz ama yine de sen bilirsin
00 Yorumla Demek ki tam ayrılamamışın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,1b cevap paylaştı. Oo elimim altında dur diyo yani
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle demeye calisiyo aslinda slk
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılYani ara sıra görüşüp çakışalim diyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 687 cevap paylaştı.
+1 yılEski sevgiliden arkadaş olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen bakire misin?
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet o da bakir ayni şekilde
Cevap sahibi+1 yılBiribirinizi kandırmaya devamkeee
Soran+1 yılNiyee
Cevap sahibi+1 yılİkinizde değilsiniz de ondandır beybee
Cevap sahibi+1 yılEski sevgilin bakirse biraz komik bir durum ama ajdks
Soran+1 yılHimm zaten girme çikma olmaz ki sadece sevisme olur öyle şeyler olmaz o daha çocuk ztn zjxhsjj
Soran+1 yıl17 yasinda çocuk ajshsj bi zahmet olsun mk kssjs
Cevap sahibi+1 yılÇoluk çocukla ne uğraşıyosun bul beni uçurayım seni haha
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılKalınmaz
10 Yorumla asla izin verme.
03 Yorumla
Soran+1 yılNieee
Soran+1 yılNieee iste.
Arada çakar
019 Yorumla
Soran+1 yılNasil
Soran+1 yılYok 8 aylık ilişkimiz vardi uzaktan sonra bitirmeye karar verdik birbirimizi seviyorduk arzuluyoduk felan ama sonra bitirdik iste seks yok tabiki de öyle sevişme felan olur olursa yani konuşurduk cinsellikle ilgili ztn çoğu zaman yani arada
Soran+1 yılBana da öyle geliyor ama ben olmazsam da gidicek başkasıyla yapar diye korkuyom hala ona karşı duygularım az çok var çünkü
Soran+1 yılZaten üniversiteye geçicek bende öyle
Soran+1 yılOfffff niye öyle dedin o öyle bişi yapacak bi insan değil ama biraz Abaza ve daha önce kiz eli bile değmedi onun eline flört felan olmuş sadece zaten ben onun ilkiyim yani bilmiyorum üni de değişir mi tabi ama birriyle yapar misin dediğimde evlenmeden yok lan diyo ailesi de muhafazakar felan zaten bilmiyom niye öyle diyon ya
Soran+1 yılYa ne alaka neye dayanarak söyliyon bunu herkes sen değil allam ya
Soran+1 yılEvet bazen atiyodum yani çiplak değilde normal iste
Soran+1 yılNiye grup felan yapar diyosun
Soran+1 yılNerden çıkardin yani kdjddj kendin gibi görme herkesi
Soran+1 yılNiye yapsin daha önce eline kiz eli bile değmedi klasik muhafazakar bir ailede büyümüs he gerçi Abaza yaparsa da yapabilir belki aman ya
Soran+1 yılO 17 ben 19
Bayat yemek uzak dur
06 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani uzak diuriyim dimi bence de ama duramiyom napçam of
Soran+1 yılÖyle mi yapmaya calisiyor sence
Soran+1 yılBence de ama kendime yediremiyom yok öyle değildir felan diyip duruyom işte kafayi yicem neyse
- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılOnu unut
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kalırsınız
00 Yorumla
+1 yılHayır kalınmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçmalık
00 Yorumla
+1 yılNe yaşadın sen
013 Yorumla
Soran+1 yılBişi yasamadim
Soran+1 yılHayir ama uzak olmasaydık ben onun ilki o da benim ilkim olucakti ki normalde de öyleyiz zaten çocuğun eline daha önce kiz eli bile değmedi öyle flört felan yapti tabiki onun haricinde pek bişi yok ama biraz abaza
- +1 yıl
Bilemezsin hiç erkegi çoğu erkekler yattı kizlarla
Soran+1 yılYok ya kaç kere dedi zaten kimseyle olmadim felan diye hani illa öyle bişi olsa anlardim
Soran+1 yılHayir öyle bi sey demedi
- +1 yıl
Kac yasinda o
Soran+1 yılİğrenç misin
Soran+1 yıl17 yasinda
- +1 yıl
Doğru anladım değil mi seninle beraber olmak istemedi direkt söylemedi, araniz nasıl peki
- +1 yıl
Sen kaç yaşındasın
Soran+1 yılYa aslinda olmak istiyor gibi anlamları var direkt söylemiyor ama konuyu oraya getiriyor mesela en son konutluk gece felan filmçekseks felan diyor m*l gibi dikkatli zipla yok kirilmasin diyor smxjdkdoo ben de yok ziplamam bilmem ne böyle şeyler işte anladin sen zaten bu yğzden arkadaş kalmak istediğini de biliyom salağın ama birbirimizi de arzuluyorduk biz zaten hatta bu yüzden ayrılmıştık son zamanlarda hep böyleydik
Soran+1 yılSkjdsj evet öyle orasi zaten o yüzden arkadaş kalalim diyo bence daha öncede ayrıldığımızda belli bi süre sonr akonusurken budym olur musun demiştim? Koydum o da dedi ki işte ne arkadaş ne manita çok yakin kiz arkadaş yani burdan ne çikiyooo anladin sen
- +1 yıl
Anladım
Ayrıl knk
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYanlış düşünüyor o
00 Yorumla
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eski sevgilimle ayrılalı 2 ay oldu ama arkadaş kalalım diyor. Arkadaş kalınır mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne