Aşk İlişkileri Unutamadığınız bir ilişkiniz oldu mu? mertcan2234 Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sordun, vitrinde olmaya hak kazandın! Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! Süper sorunla 4 Xper daha kazandın, tebrikler! Unutamadığınız bir ilişkiniz oldu mu? Cevapla İlişki Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı. Hayır olmadı 1 0 Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Unutulmayan birsey yok ben hemen unuturum mesala ajajs 1 7 Yorumla mertcan2234 +1 yıl :D bende zamanla unutuyorum Yorumla fesfs +1 yıl 🤣🤣ee napcaz yasinimi tutacagiz, giden gitmiş cehenneme kadar yolu var Yorumla mertcan2234 +1 yıl o da doğru :) gerçi benim hiç ilişkim olmadı :( :D Yorumla fesfs +1 yıl Olmaması daha iyi, b. ok gibi insanlara güzel anılar birakmaktansa Yorumla mertcan2234 +1 yıl o da doğru zaten kriterlerime uyan kişi evleneceğim kişi olacak ve henüz öyle birisini tanımadım :) Yorumla fesfs +1 yıl Zaman i vardir elbet Yorumla mertcan2234 +1 yıl umarım Yorumla
Doludoludolu Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Olmadı bir ilişki bittiyse unutulur. Bitmesine izin veren birinin aklımda yeri olmaz. 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Herkese galip gelip o'na mağlup olma durumudur.. 1 1 Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Yanlış soruya yazmışım.. 😄 Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. Hepsi unutuldu gitti 1 0 Yorumla
flawsome25 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. İlişki değil de bir yaşanmışlık var 1 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Olmuştu, aradan uzun zaman geçince unuttum 1 0 Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et Master Yaş: 20 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hayır olmadı 1 0 Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Olmadı 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. evet oldu 1 0 Yorumla
Zena24356 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hepsi b.. tu 1 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı. hiç ilişkim olmadı 1 0 Yorumla
kelebeginprensesi2 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 37% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Oldu.. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl İlk aşkım 2 10 Yorumla Adanus0101 +1 yıl ilk akşlar unutulmaz ahh ilkokul aşkım Yorumla balıkcı512 +1 yıl Kac sene oldu ayrilali Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @balıkcı512 20 sene Yorumla Cevap sahibi +1 yıl :)) zaten olamadık:/ Yorumla balıkcı512 +1 yıl Insanin icini yakiyir ilk asklar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @balıkcı512 .. Yorumla balıkcı512 +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @balıkcı512 sorudan çıktımm Yorumla balıkcı512 +1 yıl Aslinda sorum sana olacak ta xp yetmiyor Yorumla balıkcı512 +1 yıl ? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hayır olmadı
Unutulmayan birsey yok ben hemen unuturum mesala ajajs
:D bende zamanla unutuyorum
🤣🤣ee napcaz yasinimi tutacagiz, giden gitmiş cehenneme kadar yolu var
o da doğru :) gerçi benim hiç ilişkim olmadı :( :D
Olmaması daha iyi, b. ok gibi insanlara güzel anılar birakmaktansa
o da doğru zaten kriterlerime uyan kişi evleneceğim kişi olacak ve henüz öyle birisini tanımadım :)
Zaman i vardir elbet
umarım
Olmadı bir ilişki bittiyse unutulur. Bitmesine izin veren birinin aklımda yeri olmaz.
Herkese galip gelip o'na mağlup olma durumudur..
Yanlış soruya yazmışım.. 😄
Hepsi unutuldu gitti
Olmadı unutulur her insan
İlişki değil de bir yaşanmışlık var
Olmuştu, aradan uzun zaman geçince unuttum
Hayır olmadı
Olmadı
Olmazmi tabi
evet oldu
Hiç olmadı
Hepsi b.. tu
Hayır