Gizli Üye(25-29)+1 yılİlişki değil de konuştuğum bir adam vardı. Burayı biliyor kendisi. Onunla konuşmak o kadar güzeldi ki, çok iyi gelmişti bana, her şeyi rahatça konuşuyorduk, benimle konuşmayı sevdiğini söylüyordu.( Anlaşamadığımız bir konu yüzünden konuşmayı sonlandırmak zorunda kaldık) Uzun zaman sonra kendimi çok iyi hissettim, kendimi daha iyi tanımama yardımcı oldu. Çok özlüyorum onu, başka birileriyle konuşmaya çalıştım olmadı, bu yanlış biliyorum ama herkeste ondan bir şey aradım. Ondaki samimiyeti, rahatlığı kimsede bulamadım. Uzun zamandır konuştuğum birileri de yok zaten. 2 ay olacak konuşmayı keseli, bazı günler onu düşünerek geçiyor. Aklımı bir şeyler ile meşgul etmeye çalışıyorum. Gündüz pek aklıma gelmese de gece çökünce onunla olan her şey tekrar canlanıyor. Bu böyle sürmeyecek ama biraz daha zamana ihtiyacım var. Onun hep iyi olmasını isterim, bunu hak ediyor. Biraz da kendine inansa her şeyi yapabilecek biri. Umarım hayatında hep güzel şeyler olur. M❤️ Biraz içimi dökmüş oldum, kusura bakma 😄
14 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel yazmışsınız. Birlik olunca aşılmayacak şey yok umarım yeniden bir araya gelirsiniz 🙏🏻😇
Cevap sahibi+1 yılUmarım. Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için 🌸
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet 5 yıl unutamadığım biri oldu ama sonunda unuttum çok ağladım çok sızlandım etrafımdaki herkes canım mısın o kadar zaman oldu o çoktan unutmuştur dedi ama ben yinede inanmadım ama sonunda fark ettim ki o yıllardır hayatına devam ediyor ve benim de buna hakkım var bende unuttum yavaş yavaş
00 Yorumla
+1 yılben unutmadım
adı unutmadım
soyadı bile hatırlıyorum
sanki beynim bir kösesine geçmis oraya erişemiyorum ve beni her tefasında daha etkiliyor bazen hayatım kurtarır yor ben sevdim
benim bir lafım vardır ben 1 kere severim tam severim
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Unutma konusunda acele edersen duvara toslarsın. Zamana bırakmak gerekiyor. Acıya karşı direnmek yerine bırak akıp geçsin. Çünkü savaşmak her zaman daha acılı oluyor. Akışına bırak, kalp kendini yavaş yavaş onarır.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 265b cevap paylaştı.
u +1 yılUnutamadığım biri olmadı
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten seveceğiniz biri ile karşılaşmamıs olabilirsiniz
- +1 yıl
Olabilir belki de
+1 yılMutlaka unutursun ve sadece isimler kalır. Ama yaşanan geçmişe ve paylaşılanlara göre..1 haftada unutursn. 1 ayda unutursun. 1 senede untursun. 5 senede unutursun. Ama inan her geçen gün onun aklıma geldigi süre azalarak devam edecek. Ondan sonra aklına gelmeyen günler olacak. Bunu onu hiç hatirlamadigin.. haftalar.. zamanla aylar takip edecek. Zaman zaman zaman.
10 Yorumla
+1 yılUnutmak derken insan zaten konuştuğu birini unutmaz ama sadece hiç bir şey hissetmiyorsun o insana karşı eskisi gibi. Bende zamanla kendi kendine geçti. Ve o insanın olumsuzluklarını sana karşı yaptığı kötülük ve adaletsizliği de hatırlayınca iyi ki ayrılmışız diyorum😂
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok sevindim umarım çok daha iyisi olur sizin için 🌷
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılInsanin mutlaka hayatimda unutamadigi az da olsa bazen aklina gelen kişiler olabilir
20 Yorumla Unutmak için çabalamıyorum. Bir iki yıl sonra ya diyorum, bir zamanlar şu vardı, adı neydi. Hatırlamaya çalışıyorum. Siliniyor hep, hatırlanmak isteyen uzaklarda olmamalı zaten. Er geç siliniyor. Ne yapalım. 🤷♂️
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılŞu hayatta herkesten vazgeçilebilir.
Geriye bir şeyler kaldıysa da duygu artıklarıdır onlar😀 Bir evde bile hiçbir şey yapılmasın etraf 1 haftada tozlanır. Arada tozu silebilmek önemli olan 😊👍
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 404 cevap paylaştı.
+1 yılEvet, halen unutamadığım biri var..
Yıllar geçti ama unutamadım.
hani bi yemeği yerken bir iki kaşık alıp tam doymadan sofradan kalkmak zorunda kalırsın ya, tadı damağında kalır, aynen öyle bişey.. tadı damağında kaldı 😊
01 Yorumla- +1 yıl
😢😢
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılUnutmaya çslışmadım, aklıma gelmiyor artık eskisi kadar. Aradan bir sene geçti neredeyse ona bağlı kalacak değilim.
16 Yorumla
Soran+1 yılVazgeçmenizdeki etken nedir? Kolay olmamıştır mutlaka
- +1 yıl
Onun mutluluğunu istemem. Sevgilisi var, araları bozuk ve biz olamıyoruz bari onlar birlikte mutlu olsunlar diye düşünüyorum. Umarım barışırlar. Onunla 1.5 sene geçirdik iyisiyle kötüsüyle. Yeri geldi güldük, yeri geldi ağladık ama sonuç olarak iki farklı şehirde, iki tanışmış insandan farkımız yok.
Soran+1 yılNe güzel düşünmüşsünüz çokça sabır gerektiren bir durum. Siz de mutlu olmayı ihmal etmeyin
- +1 yıl
Hayat bu, insan ömrü boyunca mutlu geçirecek diye bir kaide yok. Belki de ben de bir gün tekrar biriyle tanışıp belki de daha fazla bağlanacağım ve ömrümü adayacağım bu kadına. İnsan sosyal bir varlık, mutsuz olmasının başlıca sebebi yalnız olması. Bir insanın çevresinde onu seven, sayan, değer ve ilgiyi gösteren kişiler oldukça her sorunun üstünden gelir Allahın izni ile. Allah kimseyi yalnız bırakmasın 😊
Soran+1 yılAmin inşallah
- +1 yıl
👏👏
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Hayır zamanla unuttum çünkü bunu mantık kabulleniyor. Eğer kabullenemeyip hala takılıyorsan psikolojik olarak yardım gerekli bir durumdur ve maalesef bizim toplumun çoğundaki kadınlarda süründüğü terk edildiği ilişki en önemli bağı gibi görüyor.
022 Yorumla
Soran+1 yılKarşı tarafın da etkisinin olduğunu düşünelim. Siz yine de unutmayı mı seçerdiniz?
- +1 yıl
Kafamda öncelikle hiçbir ilişkide soru işareti bırakmamaya özen gösterir sabırlı davranırım. Gerektiğinde mücadele veririm. Ama karşısı gitmek istiyorsa ya da herşeyi mahvetmeye meğilliyse mantıken artık çıkış kapısı görünüyor ve bunu kabullenmek zaman alsada tercih unutmak oluyor. Bunu yapmayan insan daha sonra ilişki bitiminde pişmanlık duyar
Soran+1 yılMantıklı düşünüyorsunuz. Bağımlı olduğunuzda bile böyleyseniz ne mutlu size
- +1 yıl
Mecbur öyle olmak zorundayım kaç ilişki geçtim. Şunu gördüm ki bu konularda kazanan her şansı deneyip kafada soru işareti bırakmayanlarda oluyor. Soru işareti bırakan taraflar terk eden ya da edilense emin ol o sorunla eninde sonunda yüzleşmek zorunda kalıyorlar ve daha yıkıcı oluyor. Ayrıca bu takıntı meselesi erkeklerden çok ilginç bir biçimde kadınlarda oluyor. Bunlar benim şahsi gözlem ve tecrübelerim. Dahasıda elbet var ama devamına uzar gider
Soran+1 yılTakıntı ya da bağımlılık gösteren her iki cinsiyet olabilir. Tutum ve tavır önemli tabi haklısınız
Soran+1 yılYaradılış olarak benimseme katsayımız fazla diyelim. Tabi abartmamak gerekir. Olmayacakları zorlamamak gibi
- +1 yıl
O katsayıyı bence çoğu gerçek değerlerle karıştırıyor. Ben bunda çevre ve çabuk etkilenmenin yan etkisi olduğunu düşünüyorum. Medya bu tip durumlarda neyden çok besleniyorsa emin olun ki bağlı bulunduğu toplumda o konuda ciddi problem ve denge sorunları yaşıyordur. Tuhaf gelebilir ancak gerçek bu
Soran+1 yılEvet sürü psikolojisi gibi ne modaysa ona uyuyoruz
Soran+1 yılBu çok doğru. yanlış seçimler hayatımızı etkiliyor geride dağılmış insanlar kalıyor
- +1 yıl
Elbette öyle ben ne evliler tanıyorum hala eski sevgilisine ağlıyor. ya da eskiye takıntıdan çevresinde yeni fırsatları yok ederek kendi şansını bitiriyor. Kriter adı altında saçma sapan hikayelerle kendini kandırıyor. İnsan kendiyle başbaşa kalınca bir muhasebe yeteceğine sahiptir bunu çoğu kullanmıyor ya da kullanmaya tam cesareti yok. Çoğu kadın emin olunuz yuva sahibi olmak ister çok az kadın hayatını yaşama konusunda tek takılmayı ve istediğini elde etmek konusunda başarılıdır. Erkeklerde olaylar başlarda ters gidebilir ilerleyen zamanda düzelebilir kadınlarda tam tersi yönde maalesef gitmektedir. Yoksa bu kadar psikolog, terapistler veya benzer şeyler emin olun artmazdı…Üzüldüğüm şey çok basit düşüncelerle insanlar beraber kurabilecekleri gelecekleri yıkabiliyor. Bu hayatlarını ters etkiliyor ama anlayan yok.
Soran+1 yılYeni fırsatlara kapı kapatmak yalnızlığı getiriyor. Kazandırdığı hiç bir şey yok maalesef. Kadınlar kendi ayakları üstünde durmaya cesaret edemiyor ama bir erkeği ömrü boyunca memnun etmek için hizmetçi olmaya razılar. Durumlar oldukça ilginç, sosyal, ekonomik ve kültürel tabanlı girift bir yapıdır ilişki. Bizde de baskı altındaki kadınlar maalesef etki altında kalıyor. Ben de ayaklarımın üstünde durmaya çalışan biriyim. Eski erkek arkadaşımın hayatında birisi var. Ancak aklıma sürekli geliyor byndan rahatsız olduğum için öneri sorusu olarak sormuştum
- +1 yıl
Tuhaf gelebilir ama kariyer sahibi kadınlarda baskı altındakilerden daha çok bu tarz özlemler gözlüyorum. Hatta direk itiraf edenlerde mevcut. Çoğu şeyi fazla birbirine doladıkları için tam anlamıyla bence kimin nerede olduğu belli olmuyor. Yani ilişki yaşayıp beraberlik götürürken bunu ekonomik veya özgürlük anlamında ayrı tutma konusunda çoğunda sıkıntı var. Sizin aklınıza gelme sebebi güzel zamanlar ve bazı anlarda onu görünce oluşan sizdeki temel etkileri olabilir mi? Çünkü bazı saniyelik anlar öyle etkilidir ki bir kadın o anı 1 yıla değişmez ve unutamaz.
Soran+1 yılElbette kararlarımı kendim verdiğim bir ilişkiydi. Ancak karşı tarafın dengesiz tutumu bize zarar veriyordu xaten. Yani o hayatına birini almasaydı da bizden olmazdı. Bazı anlar geliyor aklıma şuraya birlikte gittik gibi falan. Çok çarpıcı şeyler olmuyor bu anların etkileri. Arada başka biri girince hatırladığım şeyler daha çok olumsuz şeylere dönüştü. Soğudum
Soran+1 yılBunun da payı vardır mutlaka. Arada boşluğa düşüyorumdur. Geriye baktığımda kendimle barışmayı öğrendim.
Soran+1 yılNasip evet. Hatta bugün bir arkadaşımla bunu konuştuk, acele etme vakti vardır dedi. Şans verdiklerim de olmuştu ama olmadı o zaman için. Önümüze bakıyoruz zaman bizi götürüyor bakalım nereye
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılzaman diye bir ilaç var =) https://voca.ro/1xgLCOX2akPL
00 Yorumla Unutmak acıdır yani kolun kırılınca yasadıgın acı zamanla gecer ama kolunun kırıldıgını unutamazsın insan da böyle o yuzden onunla yasamaya alısıcaksın onsuz sekilde
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yıl01 Yorumla
Soran+1 yıl:(
Iz bırakanlar unutulmaz ya iyi hatırlarsın ya da ismini bile hatırlamazsın
00 Yorumlaherkes herkesi unutuyor öyle sevmek bağlanmak helede unutmamak kalmadı bende öyle insanlar
00 YorumlaKimse kimseyi unutmaz. Ama acı ama tatlı hatıralar olarak kalırlar
00 YorumlaHayatımdan çıkardıysam beni tüketmiştir. Ayrıca çaba sarfetmeme gerek yok😁
00 Yorumla
+1 yılUnutmak kolay olmadı unutmak için zamana bıraktım kendimi.
00 Yorumla
+1 yılben kimseyi unutmam :) hepsini hatırlıyorum sadece duygum biter
00 Yorumla
+1 yılOlmadı. İletişimi kestiğim herkesi unuturum benn
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Oldu , unutmak istemiyorum güzel anılar. Olgunlaştıkça takıntı yapmazsın.
00 Yorumla
+1 yılOldu. Bir şey yapamadım.
30 YorumlaBiraz gamsiz oldugum icin galiba unutmakta zorluk cekmiyorum.
04 Yorumla
Soran+1 yılGamsız nasıl olunur dışarıya umursamaz görünmek gibi mi
Soran+1 yılBen hiç olamadım dert küpü gibiyim umarım ben de olabilirm
Tabiki insanin akli kaliyor eksik kalinca bazi seyler
00 Yorumla
+1 yılOldu. İnsan nasıl bu kadar şe refsiz olur hala anlayamıyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. olmuştu ama sonunda unuttum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılZaman her şeyin ilacı.
00 Yorumla
+1 yıl45 günlük ilişkimi 1 sene unutamamistim.
00 Yorumla
+1 yılİnsan yediği kazıkları unutamaz bence sadcee 😀
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı. Evet 50 yıl geçse de unutmam
00 YorumlaUnuttum desem deee inanma sakınn
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılYenisini bulur unuturum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUnutmak diye bir şey yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Unutmadım😔😔😔😔
14 Yorumla
Soran+1 yılSen de bendensin 🥲
Soran+1 yılbazı şeyler zaman istiyor ama bir de yaşayana sormak lazım.. unutmak çok zor Allah sabır versin 🙏🏻😞
- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
+1 yılUnutmayı bilmiyorum ki
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet oldu. Zamana bıraktım
00 Yorumla
+1 yılUnutamam ben
20 Yorumla
+1 yılEvvet miniğim hala aklımda 🙄
04 Yorumla
Soran+1 yılSeverek mi ayrıldınız
- +1 yıl
Hihi ama o artık istemiyo. 😢
Soran+1 yılÜzüldüm adınıza umarım daha iyilerle karşılaşırsınız
- +1 yıl
Umarım sağol 🤗
+1 yılHiç bir şey düşünmeyeceksin bu kadar basit
02 Yorumla
Soran+1 yılBir şey düşünmediğim bir an bile yok :)
- +1 yıl
🙂
Olmadı
10 Yorumla
+1 yılBaşka biriyle konuşmak unutmanın en kolay yolu.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 308 cevap paylaştı. Hepsini unuttum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılOldu...
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılIliskim olmadi hic
00 Yorumla Oldu..
00 Yorumlasevgilimle ayrılırsak onun olacak.
00 Yorumla
+1 yılHayır bittiyse bitmiştir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılZaman gerek
00 Yorumla
+1 yılZor olsada unuttum gibi
00 Yorumla
+1 yılEvet bir kaç tane
00 Yorumla
+1 yılOldu uzun yıllar
00 Yorumla
+1 yılHayır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılPlatonik var
03 Yorumla
Soran+1 yılPeki bu ruh sağlığınızı olumsuz etkilemiyor mu?
- +1 yıl
Unuttum artık başlarda ızdıraplıydı
Soran+1 yılZor bir süreç atlatmanız iyi olmuş
Gizli Üye(25-29)+1 yılOldu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYeni biri buldum
00 Yorumla
+1 yıl2 sene kafam s2ldi
00 YorumlaOlmadı
00 YorumlaYok ya
00 Yorumla
Detaylı bilgi